Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

No ale chyba za 1razem nie wbiles osiagniecia by przejsc gre w 2h ? Moze nie jest ultra trudna, ale przy pierwszym podejsciu potrafie z niektorymi spedzic 30 minut w walce, zdaje sobie tez sprawe, ze za 2gim razem czas ten pewnie skroci sie 6krotnie. NIe jest tez prosta - trzeba miec dobry timing, troche cierpliwosci, poznac ataki przeciwnikow - w koopie bosa nie pokonasz to i niektorzy od mostu moga sie odbic. ^^

• Odpowiedzi 35
  • Wyświetleń 5,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zgodnie z obietnicą obszerna recenzja:                                     CHU.JOSTWO !!   Gra posiada jakąś tam grafike, nawet nie jest zle w tym aspekcie bo artystycznie jest to

• Jak franek piszę że chuyowe to może jednak warto dać grze szanse.

• Dziś po południu pogram to napisze obszerną recenzje i wrażenia!

Opublikowano

Pierwsze przejście zajęło mi około 4.5 godziny na normal ze śmierciami i auto chodzeniem.

Opublikowano

To tam jest nawet pare zakonczen ?! jakie GOTY  :banderas: 

Co trzeba bylo wcisnac, by z nia zostac ?

No właśnie nic. Poprosiła mnie, żebym z nią został i pomyślałem, że czemu by nie..? Podszedłem tak prawie na styk i nie ruszałem pada przez jakąś minutę. Włączyła się scenka, wszedł pucharek i dostałem gratulacje od twórców gry :D

Opublikowano

wydaje mi się, że ten temat to niezly troll, ale dla bezpieczenstwa sam odpale i zagram.

Symulacja odpalenia Furi przez Fanka :

tumblr_o1mtlzwQ1v1tdsuf5o1_500.gif

Opublikowano

To nie troll, sam przez pierwszych 2-3 bossów myślałem, że przejdę jeszcze trochę i dam sobie spokój, bo są lepsze tytuły. Jednak z czasem tak się wkręciłem, że zastanawiam się nad platyną, bo zostały mi jeszcze 4 trofiki a ochota do grania wciąż jest.

Opublikowano

No mi pierwsze przejscie z alternatywnym bossem zajelo jakos 9h ^^ Dawno w tak fajna zrecznosciowke nie gralem! Tez z checial bym scalakowal, ale nie wiem czy bedzie sie chcialo tak masterowac, by zdobyc ocene S za fabule na najwyzszym poziomie trudnosci...

Edytowane przez easye

Opublikowano

W końcu na dłużej przysiadłem do gierki no i czegoś takiego mi brakowało. Wymagający gameplay zapewne odrzucił Fanosława już na starcie;) system walki jest świetny a walki z bossami dynamiczne i zróżnicowane. Po kilku piwach ciężko już w to grac  bo refleks spada i człowiek nie nadąża z kontrami.

PEREŁKA Z PLUSA!

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Dziś skończyłem. Na liczniku 8:40:00 na podstawowym poziomie. Gra oczywiście z PS+, jednak czekała na swój dzień. W ostatnich dniach wchłonęła mnie na maxa. Soundtrack to mesjasz + satysfakcjonujące walki :banderas:

Kto nie grał to powiem tyle - pozycja obowiązkowa!!

Ostatnia faza z tą szmatą to był dla mnie masakrator. Satysfakcja z pokonania wynagradza wszystko!!

https://youtu.be/OXR9gZ41vnI?t=10m3s

Edytowane przez Sobies

• 1 rok później...
Opublikowano

W ramach czyszczenia zaległości, odpaliłem Furi. No człowieku, to nazywam wspaniałą grą. Walka jest cudowna, dynamiczna, SKILLOWA i mega satysfakcjonująca. Fajny patent z tymi fazami wroga i naszymi "trzema życiami". Muzyka Carpenter Brut pasuje tutaj perfekcyjnie.

Fanek XD

Opublikowano

Akurat Carpenter Brut to tam są z 4 numery. 

also cytując klasyka 

Cytat

w kółko te same bembenki grane w piwnicy 

Opublikowano

Jak coś, to jest teraz -50% na Stemie, do jutra. :lapka:

Nie wiedziałem, że jest tam ost Carpenter Bruta. Moje zainteresowanie wzrosło. :obama: