Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Pokemon GO

Featured Replies

Opublikowano

Spójrz w oczka tego kotka przerobionego na Pikachu i powtórz to!

784b2b498cb53efe7ea14aecea67797f.jpg

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Wyświetleń 169,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Heh, caly dzien latania w Sosnowcu, 0 wodnych pokezłomów, wsiadlem na kompa, GPS spoof, zapuscilem sie do gdyni i jestę rybakię. Niby jest w tym sens, ale troche ujowo jak ktos w okolicy ma tylko 1 staw i nic kolo niego nie ma :/

Opublikowano

Heh, caly dzien latania w Sosnowcu, 0 wodnych pokezłomów, wsiadlem na kompa, GPS spoof, zapuscilem sie do gdyni i jestę rybakię. Niby jest w tym sens, ale troche ujowo jak ktos w okolicy ma tylko 1 staw i nic kolo niego nie ma :/

Ogolnie niektore dzielnice sa bardzo slabe. U mnie prawie nic nie ma, a jak jest to oddalone od siebie o bardzo dlugi dystans.

Opublikowano

Ogolnie niektore dzielnice sa bardzo slabe. U mnie prawie nic nie ma, a jak jest to oddalone od siebie o bardzo dlugi dystans.

Ciesz się, że nie mieszkasz kilkanaście km od Gdańska, gdzie można spotkać tylko same szczury i gołębie. 

Opublikowano

Heh, 'jestem' wlasnie w Gdyni i przez ostatnie 5 minut zlapalem Beedrila, Abre, tego elektro pokemona co jak pokeball wyglada, a u siebie same (pipi)owe drowzee i szczury xd

e: o, a teraz jeszcze butterfree wpadl xd

Opublikowano

Super musi być zabawa na komputerze.

Opublikowano

No nie jest to to samo co zlapanie 20 szczurow w plenerze, ale jakos mozna grac :lapka:

Opublikowano

Tak czy inaczej jest to śliski parkiet i jest to banowane.

Opublikowano

Teraz wrocilem do S-c i na lace znajduje pigeye 10 cp, no litosci :yao:

Mam tez w okolicy 3 gymy, wszystkie w kompletnie innym kierunku, w wuj daleko od mojego mieszkania :[

To ja juz wole soft bana na 2 godziny zlapac jesli przypadkiem klikne zbyt duzo razy na inne miasto.

Mam nadzieje ze jakos to zoptymalizuja, a nie ze np typy nad morzem beda mialy wszystko co inni + w pizde morskich i od cholery gymow. Jutro jak bede wracal pieszo z roboty to znowu rozejrze sie za poksami, jesli na 9 lvlu bede zbieral to samo co na 1-2 no to lipton troszke.

Opublikowano

u mnie też 90% to szczury, wróble i robaczki

chociaż złapałem dziś eevee przypadkiem pod blokiem jak chciałem wjechać do garażu

ogolnie widziałem ok 20-30 rodzajów poków że są w pobliżu, ale mało którego złapałem bo nie chciało mi sie łazić, zwłaszcza wczoraj i dziś jak chmury powodowały że GPS mnie teleportował randomowo o kilkadziesiąt metrów we wszystkie strony

trafiłem dziś na 2 miejsca gdzie ludzie wystawili przynęty, poki leciały co chwile ale i tak tylko robale i wróble

....tyle to było zabawy, jutro kupuje MH i olewam poki

Edytowane przez Yano

Opublikowano

Hahaha jakie narzekanie, że trzeba chodzić żeby łapać pokemony xddd co ja czytam

Opublikowano

no stulejka mocna xd

Opublikowano

pidgey-e i weedle to najlepszy sposob na bicie lvl, 12 candy tylko zeby zrobic evolve = 500xp (+ lucky egg i ma sie 1000xp nagle)

Opublikowano

Jaki wsciek macicy o klikanie na myszce xd

Ludzie to tylko smieszna gierka w ktora za miesiac pewnie juz bedzie 20% obecnej bazy graczy grac.

Opublikowano

Jak ktos w to ma zamiar grac jak w hardkorowa gierke zeby ja ''przejsc'' to wiadomo ze latwiej zarzucic jakis fake gps, odbyc podroz do okola swiata i wszystko zlapac xD. Jak ktos gra tylko dla funu to spoko wyjsc na spacer czy pojechac sobie gdzies na urlop w cieple kraje, nad morze czy w gory i o ciekawe co za poxy tutaj maja.

Opublikowano

btw. @Guernica

Wlasnie znalazlem Twojego gyma, niezle sie zdziwilem, widze prawilnie #teamred

Oczywiscie podbilem troche prestiz sparingiem.

Opublikowano

Ludzie to tylko smieszna gierka w ktora za miesiac pewnie juz bedzie 20% obecnej bazy graczy grac.

a jak wbijają pucharki programami to spoko :usmiech:?

wallhacki w csie też spoko ludzie to tylko klikanie na myszce xddd

jaki ból dupy xdddddd

Opublikowano

bansai nie najlepiej sie zachowales

Opublikowano

troche jak boostowanie w battlefieldzie ;/

Opublikowano

a jak wbijają pucharki programami to spoko :usmiech:?

wallhacki w csie też spoko ludzie to tylko klikanie na myszce xddd

jaki ból dupy xdddddd

Beka z typa, gościu z GSR oszukuje w gierki. Ciekawe, czy napiwki podpierdala - w końcu to tylko groszaki.

Chociaż w sumie mnie to nie dziwi. Pewien były już użytkownik tego forum - a prywatnie ceniony prawnik - pisał, że Zg(Red.)aktorzy PE drzewiej często jechali na piratach, żeby być na bieżąco, a nawet pisali recenzje w oparciu o nie.

Opublikowano

Ej was na prawde boli dupa ze ktos sobie na kompie zbiera poki? Ale tak serio? XDDDDDDDDDDDDDDD

Zrozumialbym bol dupy gdybym innym ludziom bezposrednio psul zabawe a la wallhack czy aimbot (tak kruk, za(pipi)iste porownanie XD) albo kradl gymy nad morzem komus, ale ja sobie tylko zbieram poki ktorych u siebie na oczy nie widzialem xD Jak wam Mew Two (pipi)na ekskluzywnie na Times Square to jak rozumiem bilet do ameryki i lecimy jo?

Jedyny sensowny argument jaki bym widzial to ze zdobywam sporo pokow i moge byc silniejszy jak wyjde u siebie na miasto, ale to samo mozna powiedziec o osobach ktore graja przed polska premiera i juz zajmuja silownie uczciwym ludziom ktorzy grzecznie czekaja na premiere :reggie: