Opublikowano 14 lipca 20168 l Przecież zabawa na PC w te poki całkowicie traci sens. Ehhh, Bansai taka wtopa.
Opublikowano 14 lipca 20168 l Więcej "iks" oraz "de", oszuście. Oszust! Oszust, oszust, oszust, nenenenene!
Opublikowano 14 lipca 20168 l Wyszedłbym połapać poksy, ale w Szczecinie od rana pada Na FB już organizują eventy, pod koniec lipca w Szczecinie meeting, gdzie będą odpalane Lure Module w pokestopach
Opublikowano 14 lipca 20168 l Więcej "iks" oraz "de", oszuście. Oszust! Oszust, oszust, oszust, nenenenene! kruk zaczal z duza iloscia iksde i teraz lajkuje, to chyba wystarczy na dzis tego tematu
Opublikowano 14 lipca 20168 l Apka dostępna w UK oficjalnie, a dzisiaj ładna pogoda i wybieram się na rower. Przypadek?
Opublikowano 14 lipca 20168 l na ulice banzaj w sosnowcu nie wyjdzie to musi oszukiwac na pc Jak nolifić to na całego.
Opublikowano 14 lipca 20168 l Ja mam fart i pierwsza próba ewolucji Eevee i trafił mi się Jolteon. W Zabrzu też bida i mało #TeamValor ale już trochę polapane Trzeba się gdzieś dalej w weekend i może coś się uda złapać ciekawego Wczoraj znajomy z roboty złapał 20 różnych pokemonow w ciągu godziny w Parku Śląskim .
Opublikowano 14 lipca 20168 l do parku slaskiego mam 10min rowerem wiec w razie czego mozecie mi rpzesylac poczta komorki i za drobna opata moge lapac
Opublikowano 14 lipca 20168 l A propos lokalizacji wodnych poksów. Niedaleko domu mam mały staw, w około same pola i normalnie wodne pokemony wypadają
Opublikowano 14 lipca 20168 l Więcej "iks" oraz "de", oszuście. Oszust! Oszust, oszust, oszust, nenenenene! kruk zaczal z duza iloscia iksde i teraz lajkuje, to chyba wystarczy na dzis tego tematu To było ironicznie, (pipi)a. Oszuście.
Opublikowano 14 lipca 20168 l Wodne wpadają ... Ale widział ktoś gdzieś jakiegoś ognistego ? Ja ani jednego w okolicy nie spotkałem...
Opublikowano 14 lipca 20168 l Autor vulpix i growlithe zlapane na dzielni, wulkanu tu nie mam. Wrocilem do starej instalki, nowa czesto mi sie wieszała przy łapaniu pokow
Opublikowano 14 lipca 20168 l Wodne wpadają ... Ale widział ktoś gdzieś jakiegoś ognistego ? Ja ani jednego w okolicy nie spotkałem... Ja sie dalej zastanawiam gdzie w Warszawie charmandery farmic.... eh. Pol miasta przeszukane i nic!
Opublikowano 14 lipca 20168 l ale co to znaczy gdzie farmic? przeciez te pokemony sie pojawiaja w roznych miejscach o roznych porach dnia, moze nawet losowo, nie wiem. w robocie codzienie cos innego - kilka electabuzzow, haunter, magnemite, abra z ciekawszych rzeczy. a teraz jak patrze na radar to same golebie.
Opublikowano 14 lipca 20168 l Taki gówniak i 214 CP. Przecież jak go wyewoluuje na Parasecta to serwery siądą, a Bansaiowi komputer wybuchnie
Opublikowano 14 lipca 20168 l Wybierzcie się za Bansaiem na kompach do Gdańska i mu podpierdolcie wszystkie Poki.
Opublikowano 14 lipca 20168 l Nie Swoja droga spoko jednak bedzie, teraz jak bylem z psem to zlapalem kilka normalnych pokemonow z CP ponad 200-300, to jest jednak chyba podpisane pod level trenera a nie teren per se.
Opublikowano 14 lipca 20168 l Nie da się kraść, bo jak kilku osobom pojawi się na ekranie pokemon to każdy może złapać "swojego".
Opublikowano 14 lipca 20168 l Juz zygam tymi ratatami/weedle/pidgey/sparrow/zubat. Zbyt rzadko cos innego wyskakuje.
Opublikowano 14 lipca 20168 l Autor Taki gówniak i 214 CP. Przecież jak go wyewoluuje na Parasecta to serwery siądą, a Bansaiowi komputer wybuchnie Cudów się nie spodziewaj, to z dziś
Opublikowano 14 lipca 20168 l Czy ja wiem? Dobijam już do 30 różnych złapanych pokemonów, czyli 20% mam już złapane. Przy takim przyroście w sam raz minie jeszcze wystarczająca ilość czasu aby wprowadzić potem kolejną setkę i tak dalej. Łapanie pidgeyów i rattatów też jest spoko, bo są z tego korzyści.
Opublikowano 14 lipca 20168 l op jest dostęp z domu do pokestop-u:D całkiem spoko zabawka + nawet u mnie w małej miejscowości widać dzieciaki łapiące pokemony na ulicy. Edytowane 14 lipca 20168 l przez luk_ash