Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Final Fantasy Brave Exvius

Featured Replies

Opublikowano

Miałem jedna, bo nie ciagnalem z tamtego bannera i potem zalowalem, farma zajela zbyt wiele czasu.

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 200,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Szlag, bałwan daje tyle rank exp, że nie zauważyłem, kiedy mi ranga wpadła. Ponad 50 NRG i 5 arena tokenów w cholerę poszło. A coś na arenie ciężko mi się w tym tygodniu utrzymać w 30.000, choć walczę z najsilniejszymi dostępnymi w danej chwili botami i wygrywam.

Edytowane przez Suavek

Opublikowano

w0PumPd.jpg

jeszcze poprzedniego story nie zrobiłem xD

Opublikowano

Darmowy lapis

Pierwszy raz przegralem na arenie, 3x noctis 2x lightning i zaczynalem jako drugi

Edytowane przez Shen

Opublikowano

Koniec świata...

1tfzxfU.png

Jeremy-Renner.gif

GTATKI !!!

ps.bilet?

Edytowane przez masta_g

Opublikowano

Bilet z bundla, tak. Oprócz tego Celes, której nie miałem, a z daily, dla równowagi, Penelo.

Mało tego, wczoraj wieczorem jeszcze pokusiłem się jednak wydać dwa odłożone tickety i wpadła 3* chmurka ciemności.

To teraz jeszcze Refię poproszę i mam wreszcie solidny team. Tj. jak znajdę kaktusy i gil do wyexpienia czterech postaci do 100 lvl...

Opublikowano

gil nie jest trudno zrobić, kosztuje to tylko trochę NRG. Wzywa się jednostki za friend pointy i te 2* ja sprzedaję od razu, te 1* karmiłem małymi kaktusami i sprzedawałem na 15 lvl. Teraz bez kaktusów można je brać na jakieś misje i tak expić.

Gratuluję Suavek, zazdroszczę :).

Opublikowano

gil nie jest trudno zrobić, kosztuje to tylko trochę NRG.

No NRG słowo klucz.
Opublikowano

Jak dobrze pojdzie to w okolicach lutego powinien Orlandu wpaść, z 70 ticketow dozbieram do tego czasu

Opublikowano

Czy te passivy Noctisa się stackują przy dual wield? Tj. te Power of Kings? Jeśli w jednej łapie dam Great Sword, a w drugiej zwykły Sword, to dostanę zarówno +35% ATK i +20% ATK, czy tylko jedno?

Opublikowano

Czytałem że oba, nie nalicza tylko dwoch takich samych, gdybys np dwa miecze tego samego typu wrzucił.

Opublikowano

Jeśli tak, to skończy z Blood Sword i Chirijiraden. Wreszcie będę mógł spróbować tych wszystkich triali nowych. Nawet do nich nie podchodziłem w obecnym składzie.

Opublikowano

Mam Enhancera, ale Great Sword daje +35% ATK, zaś Katana +20% ATK/MAG. A że Noctis ma ataki hybrydowe, to wolę dać ATK/MAG niż ATK/SPR ze zwykłego miecza.

Opublikowano

Z enhancerem mam 520 ataku i 325 mag, z bloodswordem odpowiednio 539 i 302, wole troche wiecej mag, bo na arenie uzywam glownie jego atakow hybrydowych.

to i tak chwilowe wlasicwie, bo sie robi excalibur i sakurafubuki
Opublikowano

Vault of hidden treasures zrobiłem niestety event z dupy bo chyba 1 raz dziennie można bo mi zniknął. Dropy były dobre.

Opublikowano

Ona nawet dobrego tm nie ma.

Dzis koncze event, szybko poszlo, mozna farmic tm.

Opublikowano

Ja dzisiaj mówie sobie 1 bilet wykorzystam i co rainbow

fSNP3pd.jpg

ps.WOW

0WhA4yZ.png

Edytowane przez masta_g

Opublikowano

JP noworoczny pakiet za 5000 lapisu

R1KckeB.jpg

10 x Summoning Tickets
1 x 4* base Summoning Ticket
1 x 10% Moogle
1 x 30% Atk/Mag Materia
1 x Sword +109 atk / +37 mag

Opublikowano

O, i to jest fajna rzecz, ciekawe co rzucą na globalu. Kiedy takie newsy wypływają? W trakcie, po maintenance?

Chociaż tylko spoko to jest, dałoby się lepiej. Normalnie i tak mamy 10+1 z gwarantowanym 4*. To już lepiej wychodzą 2x ticket za 300.