Skocz do zawartości

Iron Fist - Netflix

Featured Replies

• Odpowiedzi 85
  • Wyświetleń 7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jezu, jak trzeba swojego czasu nie szanować, żeby te śmieciowe superbohaterskie seriale oglądać

• froncz piotrewski
    froncz piotrewski

Że Iron Fist albo Luke Cage może się nie podobać to rozumiem, ale jak można Jessiki Jones nie szanować? 

Opublikowano

Szkoda, bo drugi sezon oglądało się przyjemnie.

Opublikowano

Skasowali bo i mniej ludzi ogląda. Netflix sam zabił seriale marvelowe ich słabą jakością. Po tragicznych defenders ja przestałem już marnować na to czas. Jedynie licze że nowy daredevil będzie dobry bo to w sumie jedyny serial netflix marvel który trzymał poziom. 

Te 2-3 lata temu pamiętam jak ludzie podniecali się serialami na podstawie komiksów sam byłem jednym z tych co nie mogli się doczekać nowych seriali ze świata marvela. Niezły wyczyn w sumie zarżnąć kure znoszącą złote jajka :)

Opublikowano
  • Autor

Masz trochę racji, po Defenders dałem im ostatnią szanse i obejrzałem Punishera, który okazał się nudnym gównem i olałem już pozostałe produkcje.

Tylko DD trzyma za(pipi)isty poziom i mam nadzieje, że 3 sezon nie zawiedzie.

Opublikowano
12 minut temu, Luqat napisał:

No i połączyli, tak jak przewidziałeś. Teraz połączą jeszcze JJ i będzie komplet.

Zobaczysz, że będzie Heroes for hire. 

Opublikowano

W sumie dobrze się stało, że skasowali bo ten drugi sezon jest wg mnie dużo słabszy od poprzedniego. Jest za dużo gadania i wszystko kręci się wokół jednego wątku. Pierwszy sezon był serio udany, teraz jest gorzej.

Opublikowano

:pawel:

To chyba jest pierwsza i jedyna taka opinia w całym wszechświecie 

Opublikowano

Daj mi chociaż jeden powód, żebym twierdził inaczej. Zrobili z tego jakiś dramat obyczajowy z kilkoma niepotrzebnymi wątkami. Pierwszy sezon dla mnie lepszy i chooy.