Opublikowano 30 sierpnia 20168 l Dobra pucowac sie kto jest z makowa mazowieckiego. Jest sprawa ze potrzebuje zeby ktos mi przechowal rower. Mianowicie chodzi o to ze startuje w duatlonie a nie mam jak zabrac roweru. Temat wyglada tak ze przyjezdzam zostawiam rower dobrej duszyczce, biore udzial w duatlonie zostawiam rower i potem go odbieram za jakis tydzien. Za dobre serce jestem w stanie kupic czekolade i piwo. Mam prawie 6400 plusikow wiec chyba warto pomoc celebrycie. Wspomne o tym w swojej biografii Edytowane 30 sierpnia 20168 l przez kanabis
Opublikowano 30 sierpnia 20168 l Autor Poj.ebalo mi sie nie lomza tylko makow mazowiecki xD prosze administratora o zmiane nazwy tematu Prosze wybaczyc to z podniecenia
Opublikowano 30 sierpnia 20168 l dlaczego nie zapakujesz go do alfy? Siedzenia złożysz, odkręcisz przednie koło i wejdzie
Opublikowano 30 sierpnia 20168 l Autor Nieistnieje taka miejscowość Istnieje , tylko musialbys wyjechac poza wroclaw
Opublikowano 2 września 20168 l Gdyby miało być pływanie i pedałowanie, to idealnym rozwiązaniem byłby rower wodny
Opublikowano 2 września 20168 l Gdyby miało być pływanie i pedałowanie, to idealnym rozwiązaniem byłby rower wodny A nie Maus w basenie?