Opublikowano 7 godzin temu7 godz. No właśnie te chinczyki niby mają co raz lepsze opinie, tylko pytanie jak z ich działaniem po roku, dwóch użytkowania.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Dreame też chińczyk tylko marka już dosyć znana. Prawie 4 lata chodził, chociaż od początku szału nie robił, a tu jest efekt wow. Dwa lata jak utrzyma sprawność to będę zadowolony.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. No ja z 2 lata temu kupowałem jakiegoś budżetowego Xiaomi i na początku ciągnął jak małolata po dwóch Karmi, a teraz to mogę sobie nim co najwyżej dywan pogłaskać, więc też zerkam w stronę nowego.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. @D.B. Cooper Mam w domu tego Philipsa, niebo a ziemia w porównaniu do zwykłej Viledy.Łatwiej, dokładniej oczyszcza podłogi oraz w krótszym czasie i bez takiego wysiłku. Żona zadowolona.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 4 godziny temu, D.B. Cooper napisał(a):Do zestawu dokupiłbym jakiś zgrabny mop na baterie bo nie chce mi się latać z kablem z tym co mam teraz, a wiadro to już w ogóle nie wchodzi w grę. Myślałem o czymś takim :Mediaexpert.plPHILIPS OneUp XV3101/11 czas pracy do 50 minut, 2x szybsz...PHILIPS OneUp XV3101/11 czas pracy do 50 minut, 2x szybsze mopowanie, 2 wymienne pady w zestawie (Bezprzewodowy) Mop elektryczny ⭐ w Media Expert! ➤ Zasilanie: Akumulatorowe, Wydajność powierzchniowaKtoś miał doczynienia z tego typu mopami?Mam i jest zajebisty. Do przetarcia jak i do umycia. Jednak trzeba miec świadomość ze wiadro i mop to to nie jest, wiec efekt na pewno gorszy.
Opublikowano 12 minut temu12 min Autor Też zaraz zamawiam tego Laresala. Chuj w dupe Dysonowi i jego jechaniu na marce sprzed 10 lat. Pekł mi przegub w elektroszczotce do V8, który ma niecałe 3 lata. Takiej szczotki nie mamy na magazynie w serwisie i nie wiadomo czy będzie, a jak będzie to poproszę 320zł xDTe opowieści o super serwisie i częściach zamiennych, albo że je wysyłają za darmo nawet po gwarancji to jakiś marketing szeptany. Ile się musiałem jebać żeby mi łaskawie baterie wymienili na gwarancji, bo chyba dostałem konkretnego leżaka i padała po 2 minutach, to głowa mała.To ja tego Chińczyka co roku mogę wyjebać do śmieci i kupić nowego i tak mnie wyjdzie taniej.