Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

AGD małe, duże i średnie

Featured Replies

Opublikowano

No właśnie te chinczyki niby mają co raz lepsze opinie, tylko pytanie jak z ich działaniem po roku, dwóch użytkowania.

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Wyświetleń 320,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dla lepszego komfortu rozważałbym surround:  

• Kupiłem dziś zmywarkę boscha. Tak tylko chciałem się pochwalić, bo do 2025 żyłem bez zmywarki.

• Dobra, ekspres wylądował.  Chciałem przeznaczyć 2.5k poczym stwierdziłem, że te 5 stówek jeszcze dołożę.    Finalnie skończyłem z kombajnem za 4300 zł  z kodem rabatowym na 3900  na rat

Opublikowano

Dreame też chińczyk tylko marka już dosyć znana. Prawie 4 lata chodził, chociaż od początku szału nie robił, a tu jest efekt wow. Dwa lata jak utrzyma sprawność to będę zadowolony.

Opublikowano

No ja z 2 lata temu kupowałem jakiegoś budżetowego Xiaomi i na początku ciągnął jak małolata po dwóch Karmi, a teraz to mogę sobie nim co najwyżej dywan pogłaskać, więc też zerkam w stronę nowego.

Opublikowano

@D.B. Cooper Mam w domu tego Philipsa, niebo a ziemia w porównaniu do zwykłej Viledy.

Łatwiej, dokładniej oczyszcza podłogi oraz w krótszym czasie i bez takiego wysiłku. Żona zadowolona.

Opublikowano
4 godziny temu, D.B. Cooper napisał(a):

Do zestawu dokupiłbym jakiś zgrabny mop na baterie bo nie chce mi się latać z kablem z tym co mam teraz, a wiadro to już w ogóle nie wchodzi w grę. Myślałem o czymś takim :

Mediaexpert.pl
No image preview

PHILIPS OneUp XV3101/11 czas pracy do 50 minut, 2x szybsz...

PHILIPS OneUp XV3101/11 czas pracy do 50 minut, 2x szybsze mopowanie, 2 wymienne pady w zestawie (Bezprzewodowy) Mop elektryczny w Media Expert! ➤ Zasilanie: Akumulatorowe, Wydajność powierzchniowa

Ktoś miał doczynienia z tego typu mopami?

Mam i jest zajebisty. Do przetarcia jak i do umycia. Jednak trzeba miec świadomość ze wiadro i mop to to nie jest, wiec efekt na pewno gorszy.

Opublikowano
  • Autor

Też zaraz zamawiam tego Laresala. Chuj w dupe Dysonowi i jego jechaniu na marce sprzed 10 lat. Pekł mi przegub w elektroszczotce do V8, który ma niecałe 3 lata. Takiej szczotki nie mamy na magazynie w serwisie i nie wiadomo czy będzie, a jak będzie to poproszę 320zł xD

Te opowieści o super serwisie i częściach zamiennych, albo że je wysyłają za darmo nawet po gwarancji to jakiś marketing szeptany. Ile się musiałem jebać żeby mi łaskawie baterie wymienili na gwarancji, bo chyba dostałem konkretnego leżaka i padała po 2 minutach, to głowa mała.

To ja tego Chińczyka co roku mogę wyjebać do śmieci i kupić nowego i tak mnie wyjdzie taniej.