Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

AGD małe, duże i średnie

Featured Replies

Opublikowano
26 minutes ago, BRY@N said:

Czy może ktoś polecić jakiś nie duży dobry ekspres do kawy, który robi też latte? Ni cholery się na tym nie znam bo nie piję kawy ale żona chce coś kupić to był jej kupił na urodziny to będę miał prezent z głowy D

Na forum ktoś mi polecił i jestem zadowolony

https://www.mediaexpert.pl/agd-male/ekspresy-i-kawa/ekspresy-cisnieniowe/ekspres-melitta-latticia-ot-f30-0-100-czarny?gad_source=1&gad_campaignid=11035859512

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Wyświetleń 287,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dla lepszego komfortu rozważałbym surround:  

• Dobra, ekspres wylądował.  Chciałem przeznaczyć 2.5k poczym stwierdziłem, że te 5 stówek jeszcze dołożę.    Finalnie skończyłem z kombajnem za 4300 zł  z kodem rabatowym na 3900  na rat

• Ale to wpierdalałeś słonecznik a łupiny wywalałeś na podłogę zamiast do jakiejś miseczki czy coś? W lesie mieszkasz? Ja bym cię z domu wyjebał a nie kazał sprzątać po sobie 

Opublikowano
31 minut temu, BRY@N napisał(a):

Czy może ktoś polecić jakiś nie duży dobry ekspres do kawy, który robi też latte? Ni cholery się na tym nie znam bo nie piję kawy ale żona chce coś kupić to był jej kupił na urodziny to będę miał prezent z głowy D

My używamy Delonghi. Dlatego dla teściów kupiliśmy model już ze 2-3 lata tej samej marki, mają ten i są zadowoleni. Wszystko działa ok. My nasz mamy ponad 4 lata i zero problemów.

https://www.mediaexpert.pl/p/3421378

Opublikowano

Dzięki za podpowiedzi bo ja sam nie piję kawy to nie ogarniam a tu podobno będzie głównie latte chyba że goście przyjdą

Opublikowano
1 godzinę temu, Sedrak napisał(a):

Polecam bardzo, użytkuje od prawie roku i jestem mega zadowolony. Jedyny minus to utrudniona obsługa przez brak wyświetlacza (niska cena musi z czegoś wynikać) więc podczas każdego czyszczenia muszę korzystać z filmików z neta, w których jest opisane co jak klikać. No i nie ma zbiornika na mleko, ale dla mnie to nie wada bo też zależało mi na tym, żeby zajmował jak najmniej miejsca.

Opublikowano
1 hour ago, Alex van Cube said:

Polecam bardzo, użytkuje od prawie roku i jestem mega zadowolony. Jedyny minus to utrudniona obsługa przez brak wyświetlacza (niska cena musi z czegoś wynikać) więc podczas każdego czyszczenia muszę korzystać z filmików z neta, w których jest opisane co jak klikać. No i nie ma zbiornika na mleko, ale dla mnie to nie wada bo też zależało mi na tym, żeby zajmował jak najmniej miejs

Brak zbiornika to mnie plus. Wyciągam karton mleka, wkładam przewód robię kawę i chowam do lodówki. Zdecydowanie lepsza higiena i nie marnuje mleka.