September 14, 20169 yr Jako że coraz więcej użytkowników ma problemy nie tylko z żoną, teściową, bachorem i szefem ale i również ze zdrowiem prosiłbym wprawionych w bojach forumowiczów o jakieś dobre energetyczne sałatki, które zastąpią mi combo kawa+wódka+red bull. Buziaki.
September 14, 20169 yr No sorry ale po combo kawa+wódka+red bull to żadna sałatka cudów nie zdziała. Burak pieczony + cieciorka + jabłko + ser kozi. Rukola + fasolka zielona + pomidory + feta. Awokado + kurczak + grzanki + ananas.
September 14, 20169 yr Jako że coraz więcej użytkowników ma problemy nie tylko z żoną, teściową, bachorem i szefem ale i również ze zdrowiem prosiłbym wprawionych w bojach forumowiczów o jakieś dobre energetyczne sałatki, które zastąpią mi combo kawa+wódka+red bull. Buziaki. lay's max bekonowe ajvar ostry jako dip argus porter do popitki szybko, tanio, smacznie i zdrowo
September 14, 20169 yr te combo to ściema ;] TO combo Sałatki życiodajnE Co do sałatek to jestem od nich ciężko uzależniony, ale preferuję te bez majonezu. Lepiej dać jogurt naturalny.
September 14, 20169 yr Author jogurcik syci, a mnie chodzi bardziej o warzywka i takie składniki które dodają ludziom energii do działania w ciągu dnia. Coś z orzechami, brązowym ryżem i takie tam. Tak by zamiast 2-3 kanapek z kiełbasą czy szynką wtrynić sobie ładną porcję energetycznej sałatki i działać przez bite 8h.
September 14, 20169 yr Ktoś kiedyś polecał pokrojone ziemniaki z majonezem. Nie wątpię, że to smakuje wybornie, chociaż wolałbym sałatę masłową z mozarellą, krewetkami, oliwką, pomidorkami koktajlowymi, posypane grzankami.Za guwniaka jeszcze lubiłem tuńczyk z puchy, kukurydza, ogórek konserwowy, groszek, cebulka, majonezik lub jogurt, musztarda, sól & pieprz. Okurdealebymzjadł, a 1800kcal dziś już wykorzystane na _Redukcji_ Życiodajna sałatki ok Powinno być "Życio, daj na sałatki" Edited September 14, 20169 yr by _Red_
September 14, 20169 yr te combo to ściema ;] TO combo Sałatki życiodajnE Co do sałatek to jestem od nich ciężko uzależniony, ale preferuję te bez majonezu. Lepiej dać jogurt naturalny. O co chodzi z używanie 'te' zamiast 'to' przed rzeczownikami rodzaju męskiego?
September 15, 20169 yr jedna z moich ulubionych sałatek można dorzucić troche sera feta i majonezu jeśli komuś nie zależy aż tak na diecie
September 16, 20169 yr Pewnie o to samo, co z używaniem apostrofów zamiast cudzysłowów. To cudzysłów brytyjski.