Opublikowano 13 lutego 20178 l HER LIFE... ...WAS STOLEN HER MEMORIES... ....WAS LIES NOW.... SHE WILL FIND TRUTH
Opublikowano 13 lutego 20178 l W sumie naiwnością było spodziewać się cokolwiek innego. Trzeba tylko oddać, że fajnie się postarali w tych trailerach odtworzyć sceny z anime.
Opublikowano 13 lutego 20178 l Wiedziałem, że strzelający Aramaki źle zwiastuje temu filmowi. Chociaż historia się powtarza nie wiem, który raz- parę minut filmu i eksperci na forum już doskonale wiedzą, że przez 2 godziny nie będzie nic poza strzelaniem i wybuchami.
Opublikowano 13 lutego 20178 l Ale nie musisz być niemiły :[ Zobaczymy co tam będzie pomiędzy scenami akcji.
Opublikowano 13 lutego 20178 l No ja do kina idę, trzeba wesprzeć te niszowe filmy z nieznanymi aktorami, poruszajacymi nie koniecznie modne tematy. A tak powaznie to idę, żadam od filmu dwóch scen, by miały taki ładunek emocjonalny jak w anime: - długi poscig za facetem z uzi, pokazujacy tokyo, - uzmysłowienie smieciarzowi prawdy o jego zyciu, Sceny próby otwarcia włazu przez Motoko nawet nie wspominam, chociaz byłoby fajnie. Edytowane 13 lutego 20178 l przez milan
Opublikowano 13 lutego 20178 l Jak skakała z budynku to była naga a w filmie nie jest. Dlaczego? Skoro Bułonson taka cwana i pcha się w takie filmy to niech świeci czym trzeba. A nie, że skończy się na "mądrych" minach i półotwartych ustach.
Opublikowano 13 lutego 20178 l Jak skakała z budynku to była naga a w filmie nie jest. Dlaczego? Skoro Bułonson taka cwana i pcha się w takie filmy to niech świeci czym trzeba. A nie, że skończy się na "mądrych" minach i półotwartych ustach. w zasadzie jest naga, w filmie po prostu jej powłoka zewnetrzna została zrobiona bez szczegółów intymnych. Akurat to mnie nie dziwi, mozna sie zastanawiac po co zrobiono brodawy i vagine w anime. Motoko to nie model do usługiwania w zakresie seksualnym.
Opublikowano 13 lutego 20178 l Btw. z Bormy i Ishikawy oczywiście musieli zrobić murzynów Kto wie,może na dokładkę zrobią z nich parę gejów by było tak trendy i "na czasie". ale już Scarlett w roli głownej wam nie przeszkadza?
Opublikowano 13 lutego 20178 l eksperci na forum już doskonale wiedzą, że przez 2 godziny nie będzie nic poza strzelaniem i wybuchami. będą flashbacki jak wypasała owce pod Gubałóką i młody juhas się do niej zalecał
Opublikowano 13 lutego 20178 l Ona nie była naga w filmie anime. To był bardzo obcisły kostium. Edit: no szkoda, że prawdziwa kobieta nie wygląda jak narysowana perfekcyjna projekcja umysłu artysty. Edytowane 13 lutego 20178 l przez MaiorZero
Opublikowano 13 lutego 20178 l To jakby dodac Parica Swayze to bylby prawdziwy wirujacy sex w fimie o duchach. Kumacie? O duchach.
Opublikowano 13 lutego 20178 l w zasadzie jest naga, w filmie po prostu jej powłoka zewnetrzna została zrobiona bez szczegółów intymnych. Akurat to mnie nie dziwi, mozna sie zastanawiac po co zrobiono brodawy i vagine w anime. Motoko to nie model do usługiwania w zakresie seksualnym. Sama mówiła raz czy dwa, że ma ciało kobiety ponieważ w takim się dobrze czuje a przy okazji przed cyborgizacją była paroletnią dziewczynką. Więc jej wybór nie dziwi, ani tymbardziej chęć bycia 'pełną' kobietą'. Dlatego suty i wagina. Seks też jest w stanie uprawiać i to robi. Milan nieuważnie oglądałeś :[
Opublikowano 13 lutego 20178 l moze Masorz ma racje, tak czy tak Scarlett pokazała wszystko w innym filmie, a na akiej pierdółce nie powinno nikomu zależeć, brakowałoby tylko wystajacych liści. Pewnie będzie w werji xxx, dick in the shell
Opublikowano 13 lutego 20178 l ale już Scarlett w roli głownej wam nie przeszkadza? Pewnych rzeczy się nie przeskoczy. Ja nie spodziewam się wiele po tym filmie ale z ciekawości się MOŻE przejdę do kina zobaczyć cóż to burgery spłodziły. Motoko to nie model do usługiwania w zakresie seksualnym. Mangowa Motoko miała swoje "przygody" na boku. Co się tyczy nagości to Motoko jako cyborg może ma "opcję kamuflarzu termooptycznego w skórze. Jej cialo to własność Sekcji 9 więc dodanie takowej opcji w trakcie składania jej ciała przez Megatech jest uzasadnione. Bądź też jest to bardzo cienki i obcisły strój. Choć już nie pamiętam jak to było w mandze, musiałbym przewertować tomik.
Opublikowano 6 marca 20178 l tak to jest jak się człowiek pomyli i wklei zdjęcie z folderu Mariusz/pomocnicze/238edhd2ed2/archiwalne/scarlett nago