Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Londyn - co warto zobaczyć/spróbować?

Featured Replies

Opublikowano

Ten jeszcze nie polecial, a juz "refund", "compensation". XD Jak masz ubezpieczenie wykupione, to dostaniesz zwrot pieniedzy lub zastepczy lot. Ludzie zwykle nie biora, zeby przycebulic. Pozniej jest placz. Polecam strone przewoznika.

• Odpowiedzi 127
  • Wyświetleń 32,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• do transportu karta oyster, koszt o ile dobrze pamiętam 5 funtów (na koniec wycieczki oddajesz karte i zwracają pieniądze), doładowujesz dowolną kwotą np. 20 funtów i jeździsz tym metrem i busami. Wc

• co do oystera to tak jak pisze mejm. Pierwszą kupisz w jakimkolwiek kiosku z logo Oyster, koszt 5f i ci od razu doładują kwotą jaką chcesz ale to musi być chyba wielokrotność 5f, w każdym razie 5f to

• Ja się wypowiedziałem stricte o atrakcjach w tamtym.    Byłem rok temu i poza oczywiście opactwem Westminsterskim, Big Benem, Tower i Tower Bridge, itp. bardzo polecam muzea. Są darmowe i wyjątkowo

Opublikowano
24 minuty temu, krupek napisał:

A żaden Wizzair nie lata?

A no pewnie, że lata, skyscanner pokazuje, że nawet w dobrych cenach w ostatnim tygodniu września.

Opublikowano

Całe UK z 300zl w kiermanie, maciucha nagraj vloga jak ci się to uda.

Opublikowano

Kup lot Ryanair -> skasuja -> dostajesz zwrot kasy + odszkodowanie = profit i wieksza kasa na Londyn Pasztet Tesco Express

Co do Yorku to polecam, Liverpool zreszta tez. Bylem i bardzo milo sie zaskoczylem, teraz jeszcze pogoda ma byc upalna do poczatku pazdziernika wiec i to tez wplynie na pozytywny odbior :lapka:

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

mi liverpool tak sobie siadl niby spoko ale w sumie nie ma nic do roboty tak samo manchaster, ale tak czy inaczej baw sie dobrze

Opublikowano

zabookowałem bilety z ubezpieczeniem za 4 dyszki/osoba jak pan Maus powiedział, lecimy na 4 dni do Manchesteru i 3 dni do Yorku

ja bym dołożył tysiaka do tego Londynu, żeby on miał ręce i nogi, a nie jedzenie pasztetowej, ale laska mi marudziła że nie da rady, więc może innym razem :lapka: 

Opublikowano

Z atrakcjami Manchesteru nie pomogę, ja tam jeżdżę głównie na koncerty. Potem nocny po redbulla na odmulenie i wio do domu. 

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

jak najlepiej rozegrać kwestię gotówki przy wyjeździe?

przed wyjazdem wymienić w kantorze, założyć jakieś konto w obcej walucie, revoult?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
W dniu 31.08.2018 o 22:48, krupek napisał:

Pieniążki w podrwel i elo.

trochem cie cykam że mnie okradną czy coś ale chyba nie mam wyjścia

chociaż te 0,15 groszy na spreadzie przy tych ~150 funtach które zamierzam wziac w gotówce to też nie taki dramat

Opublikowano
W dniu 31.08.2018 o 22:48, krupek napisał:

Pieniążki w podrwel i elo.

W co? 

Opublikowano

Takie coś na pieniądze, karty, ser, szynkę itd.

Opublikowano

21 wiek i gotówka na wyjazdy xD Bierzecie 2 tysiące i rozkładacie oszczędności po kieszeniach na wypadek kradzieży ?

Opublikowano

Ja wkladam wszystko w pupe bez rozkladania.

Opublikowano

Londyn - co warto zobaczyć/spróbować?

Może warto spróbować rzucić bekonem w meczet i zobaczyć co się stanie?

:|

Opublikowano
14 godzin temu, krupek napisał:

Takie coś na pieniądze, karty, ser, szynkę itd.

To był portwel 

12 godzin temu, Pajda napisał:

21 wiek i gotówka na wyjazdy xD Bierzecie 2 tysiące i rozkładacie oszczędności po kieszeniach na wypadek kradzieży ?

A wiesz, że nie we wszystkich miejscach zagranicą da się płacić kartą? 

Opublikowano

Ale my tu nie rozmawiamy o Burkina Faso, tylko Londynie i kraju pierwszego swiata, najlepszym w Europie a moze nawet i na swiecie.

Opublikowano

Nie przypominam sobie, żeby w Londynie była sytuacja, żebym musiał użyć banknotów zamiast karty, tam chyba nawet sprzedawcy kukurydzy na victoria mają terminale. Poza tym jest wiele banków oferujących darmową wypłatę  w bankomatach na świecie i naprawdę korzystne przeliczniki dla transakcji walutowych ( alior bank).

Londyn i Bristol - mogłbym mieszkać 

• 2 tygodnie później...
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

Hejka, planuję w maju wycieczkę do Londynu. Żona jest psychofanką Harrego Portjera więc naturalnym myślę o odwiedzeniu takich przytułków dla fanów. Był ktoś w takich miejscówkach, czy są one kosztowne i takie tam?