Opublikowano poniedziałek o 09:045 dni Też zamówiłem, bo widzę bracia o'discord już uruchomili swoje kontakty i może skończyć się na tym że ceny wzrosną na Xboxie i Steamie
Opublikowano środa o 14:043 dni i co, zaraz trzeba będzie się przeprosić z tematem panowie pudełkowcy-plusikowcy W dniu 23.11.2016 o 14:14, grzybiarz napisał(a):Rakowy temat, pokazujący jak zmienia sie branża gierkowa:/W dniu 23.11.2016 o 20:20, MaZZeo napisał(a):co za smutny tematW dniu 23.11.2016 o 20:37, grzybiarz napisał(a):Smutny, ale przyszłościowy ajjj
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Długo miałem Lare na liście, ale jakoś nie chciałem wywalać 37 zł na gierkę na telefon (na konsoli 45). Ostatnio wleciała promka i za 49gr w końcu nabyłem. Niestety gra nie okazała się tak zajebista jak Hitman GO, jest krótsza i nie zachęca do ponownego przechodzenia poziomów jak Łysy, ale do grania na tronie czy w komunikacji jak znalazł.Na Pleju wlecial remaster gry w stylu Arkanoid z PS3. Ciekawe czy będzie widać różnicę w grafice poza wyższą rozdzielczością. Soundtrack