Skocz do zawartości

Uncharted: The Lost Legacy

Featured Replies

• Odpowiedzi 469
  • Wyświetleń 71,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ken Adams
    Ken Adams

Gra, która zbeszcześciła jedną z najlepszych serii gier w historii Playstation. Pomyśleć, że gdyby nie to coś to być może czekalibyśmy teraz na piątą odsłonę przygód Nathana. Wchodzę w ten temat i kie

• Jezusiemaryjoijózefie jaka to jest piękna gierka  Nie wiem jak oni to zrobili ale to miejscami wygląda jak U 4.9, woda, błoto, detale, światła, zieleń. Biegam i robię zdjęcia jak poje.any  

• Ogólnie beka,  ludzie grają nadal w starocie z amigi, psxa, a cudowna grafika i fajny gameplay z u1 się zestarzał xD w du,pie sie poprzewracało

Opublikowano

Było gdzieś info o pudełku na bank...

http://www.thesixthaxis.com/2016/12/03/uncharted-the-lost-legacy-revealed-at-psx/

Uncharted: Lost Legacy is to be made available as a standalone physical and digital release, but it’s also the single player content promised as part of the Uncharted 4 ‘Explorer’s Pack’ season pass
Opublikowano

Z DLC ewoluowało w oddzielną gierkę, tylko mniejszą. 

Jak na dzisiejszą branżę to nie powiedziałbym, że mniejszą, szczególnie jeśli to rzeczywiście starczy na 10h. To już pozostałe części (oprócz czwórki) pękały poniżej tej liczby. Pewnie dostaniemy takie Unchartedowe Krew i Wino.

Opublikowano

Czy 23 sierpnia premiery gry to jest potwierdzone info? Na stronie ppe piszą o Tym ale filmu oczywiście zobaczyć nie można, bo został usunięty.

Opublikowano

na trailerze widać, że premiera 23 sieprnia w EU, 22 w USA

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

Ta, potwierdzone info.

Świetna data. 

Opublikowano

I gitara, tak pod koniec wakacji wypuszczają, będzie grane.

Opublikowano

Plus do zamowien premierowych daja Jak and Daxter. Milo

W pudełkowej wersji Lost Legacy będzie kod na J&D Collection HD PS4 czy jak?

Opublikowano

Ale hype podskoczył.

Pora wrócić do U4.

We boli mnie to, ze to już naprawdę ostatnia przygoda z Uncharted od ND. :(

Opublikowano

Wow, szybciej niż myślałem. Jakość + cena + końcówka sierpnia = sprzedanych kilka melonów kopii. Swoją cegiełkę rzecz jasna dołożę zawczasu - Jak & Daxter za free to super deal :platinum:

Opublikowano

Czyli dobrze było kupić SP do U4 za 104 PLN :D Ciekawe czy Nate będzie wspomniany przez którąś z pań, co pewnie doprowadzi do konfliktu. Szykuje się genialny sierpień.

Opublikowano

Square  dokładnie opylało się, ale jak pudełeczko stanieje to oczywiście będę musiał dokupić na półeczkę :ragus: uuuuhhhhhhh Chloe sexkonik.gif

Opublikowano

Figuś, ale wiesz, że Chloe w tym dodatku wygląda jak jakiś trans. Chcesz nam coś powiedzieć? :ragus: 

Opublikowano

Figuś, ale wiesz, że Chloe w tym dodatku wygląda jak jakiś trans. Chcesz nam coś powiedzieć? :ragus:

17855061_1855645544686938_85943527091779

Opublikowano

Przecież ja do dzisiaj mam mokre sny o Nadine z tej aukcji we Włoszech.. ten jej strój, szpilki, włosy... :obama::lapka:

Edytowane przez Voytec