Skocz do zawartości

Xenoblade Chronicles 2

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Wyświetleń 252,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gra ma trafiać do mainstreamu, więc ocenia się ją przez pryzmat przeciętnego gracza. Ocena 8/10 to i tak megadobra ocena dla tak specyficznego produktu. Oczywiście wolałbym stwierdzenie na początku re

• Nie zwalaj tego na starość mi idzie 35 lat, i nadal bawię się dobrze z takimi grami, a jeśli wstydzisz się swojego hobby przed dziewczyną to może czas zmienić zainteresowania, bo gierki nie są dla Cie

• Panowie wy tu się ze mnie śmiejecie, ale ja tu grę w końcu po tych 500h na liczniku ukończyłem. Choć śpieszę uspokoić, że to tylko w pierwszym przejściu więc jeszcze został mi new game+. I nie powiem

Opublikowano
  • Autor

Jak ja sie niesamowicie ciesze z tej gry. Jeszcze jak zrobia w przyszlosci XCX2 z rozwinieciem tego mega cliffhengera z "jedynki" to bede spał ze switchem do 40 urodzin.

Opublikowano

Kupuje ponownie switcha w październiku :obama: Będzie grane :banderas:

Opublikowano
  • Autor

Coś poje.bali z szybkoscia podczas walki. Ogladam bez głosu, moze moze cos mowili czemu taki zabieg?

Opublikowano

Shit, niech ktos wrzuci filmik potem jak tylko sie pojawi, przegapilem.

Opublikowano
  • Autor

Leci cały czas.

Opublikowano

jezu nieeeeeeeeeeeeeeeeee, kolejny smiedzacy potatsu :/

Opublikowano

ALE OKŁADKA :banderas:

A na streamie całkiem ładne miasto pokazują.

Opublikowano

Wyglada swietnie, tempo pojedynkow troche wolniejsze i ta trawa doczytujaca sie doslownie 2 metry przed nami troche kluje w oczy ale ogolem szykuje sie kolejny dobry szpil od chlopakow i dziewczyn z monolith soft

Opublikowano

Ten design postaci, ja (pipi)e, szkoda ze jeszcze mniejszych gowniakow nie dali.

Opublikowano

jest gdzies juz ten stream w necie?

Opublikowano

Taka gra w trybie przenośnym :obama: Z tyloma sztosami to ja Switcha nie dostanę w UK do końca roku xddd

Opublikowano

a to teraz serio nie ma tam u was sklepach?

Opublikowano

W UK? 

Z miesiąc temu kupowałem Switcha znajomemu z Liverpoolu i wysyłałem kurierem, bo tam wyprzedane wszystko.

Opublikowano

jezu nieeeeeeeeeeeeeeeeee, kolejny smiedzacy potatsu :/

Przecie Riki spoko. 

Co do dwójki: nie wiem, jakoś dużo życia miały te potwory, bo walki z mobkami trwały zbyt długo. Poza tym to trudno cokolwiek powiedzieć, praktycznie sama walka, a ta gra jednak to jednak nie tylko bicie mobów. 

Edytowane przez Elanczewski

Opublikowano

a jak przesuną na luty?

:sapek:

Opublikowano

brak konkretnej daty premiery, kiedy wszystko inne na ten rok takową ma, wróży delikatnie obsuwę

ale zobaczymy

Opublikowano

a to teraz serio nie ma tam u was sklepach?

Ostatnio jak patrzyłem to można było złożyć preorder na koniec Maja :kaz:

Sprawdziłem teraz i na stronie Nintendo:

Preorder

Stock estimated to arrive mid-July

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

Taka sama sytuacja w Amazonie Game Argos Tesco wszędzie wyprzedane a każdy nowy rzut schodzi w mgnieniu oka. Dobrze ze udało mi się kupić te 2 miechy temu :obama:

Opublikowano

Ostro. No cóż, łatwiej nie będzie. W grudniu pewnie na kartki będą wydawać.