Opublikowano 13 czerwca 20177 l Autor Jak ja sie niesamowicie ciesze z tej gry. Jeszcze jak zrobia w przyszlosci XCX2 z rozwinieciem tego mega cliffhengera z "jedynki" to bede spał ze switchem do 40 urodzin.
Opublikowano 13 czerwca 20177 l Autor Coś poje.bali z szybkoscia podczas walki. Ogladam bez głosu, moze moze cos mowili czemu taki zabieg?
Opublikowano 13 czerwca 20177 l Shit, niech ktos wrzuci filmik potem jak tylko sie pojawi, przegapilem.
Opublikowano 13 czerwca 20177 l Wyglada swietnie, tempo pojedynkow troche wolniejsze i ta trawa doczytujaca sie doslownie 2 metry przed nami troche kluje w oczy ale ogolem szykuje sie kolejny dobry szpil od chlopakow i dziewczyn z monolith soft
Opublikowano 13 czerwca 20177 l https://www.nintendo.co.jp/switch/adena/assets/sound/bgm03.mp3 no nie mogę przestać tego słuchać. OST rozje,bie
Opublikowano 13 czerwca 20177 l https://www.nintendo.co.jp/switch/adena/assets/sound/bgm03.mp3 no nie mogę przestać tego słuchać. OST rozje,bie Na moich Flare R2S ten utwór brzmi niesamowicie, serio ta gitara w średnicy miód no i z początku pianino Talerze, stopa basowa - wszystko na miejscu. Aż włosy się jeżą :D OST rozk..
Opublikowano 13 czerwca 20177 l Ten design postaci, ja (pipi)e, szkoda ze jeszcze mniejszych gowniakow nie dali.
Opublikowano 13 czerwca 20177 l Taka gra w trybie przenośnym Z tyloma sztosami to ja Switcha nie dostanę w UK do końca roku xddd
Opublikowano 13 czerwca 20177 l W UK? Z miesiąc temu kupowałem Switcha znajomemu z Liverpoolu i wysyłałem kurierem, bo tam wyprzedane wszystko.
Opublikowano 13 czerwca 20177 l jezu nieeeeeeeeeeeeeeeeee, kolejny smiedzacy potatsu :/ Przecie Riki spoko. Co do dwójki: nie wiem, jakoś dużo życia miały te potwory, bo walki z mobkami trwały zbyt długo. Poza tym to trudno cokolwiek powiedzieć, praktycznie sama walka, a ta gra jednak to jednak nie tylko bicie mobów. Edytowane 13 czerwca 20177 l przez Elanczewski
Opublikowano 13 czerwca 20177 l brak konkretnej daty premiery, kiedy wszystko inne na ten rok takową ma, wróży delikatnie obsuwęale zobaczymy
Opublikowano 13 czerwca 20177 l a to teraz serio nie ma tam u was sklepach?Ostatnio jak patrzyłem to można było złożyć preorder na koniec Maja Sprawdziłem teraz i na stronie Nintendo: Preorder Stock estimated to arrive mid-July Edytowane 13 czerwca 20177 l przez hav7n
Opublikowano 13 czerwca 20177 l Taka sama sytuacja w Amazonie Game Argos Tesco wszędzie wyprzedane a każdy nowy rzut schodzi w mgnieniu oka. Dobrze ze udało mi się kupić te 2 miechy temu
Opublikowano 13 czerwca 20177 l Ostro. No cóż, łatwiej nie będzie. W grudniu pewnie na kartki będą wydawać.