Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Xenoblade Chronicles 2

Featured Replies

Opublikowano

Ja tam na tych najnowszym materiałach spadków nie widzę, gra wygląda lepiej niż XenoX, mi wystarczy. Co do długości walk, to w buildzie z e3 specjalnie wydłużono walki, żeby pokazać wszystkie systemy. Pewnie to samo było tutaj.

Edytowane przez ragus

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Wyświetleń 266,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gra ma trafiać do mainstreamu, więc ocenia się ją przez pryzmat przeciętnego gracza. Ocena 8/10 to i tak megadobra ocena dla tak specyficznego produktu. Oczywiście wolałbym stwierdzenie na początku re

• Nie zwalaj tego na starość mi idzie 35 lat, i nadal bawię się dobrze z takimi grami, a jeśli wstydzisz się swojego hobby przed dziewczyną to może czas zmienić zainteresowania, bo gierki nie są dla Cie

• Panowie wy tu się ze mnie śmiejecie, ale ja tu grę w końcu po tych 500h na liczniku ukończyłem. Choć śpieszę uspokoić, że to tylko w pierwszym przejściu więc jeszcze został mi new game+. I nie powiem

Opublikowano

Lekko oświetlenie się zmieniło w sumie i nic więcej. Ale sztosik będzie jak wuj. Nie mogę się doczekać. Najpierw Persona 5 teraz to. A w następnym roku Ni No Kuni 2 i może DQXI? Dobre czasy dla jrpgów. :banderas:

Opublikowano

Raz lepiej, raz gorzej, porownywalnie, najwazniejsze by w wyniku tych zmian chodzilo to godnie

Opublikowano
  • Autor

JEZU dawać te kolekcjonerke i giere juz!

Opublikowano

W Powerplay? Oczywiście preorder złożony.

Opublikowano

Dalem dzis 3 plusy i juz podobno limit wyczerpany :dunno:

Edytowane przez Velius

Opublikowano
  • Autor

Dzięki Velius za cynk, tez złożyłem. Teraz tylko obgryzanie paznokci żeby wysłali na sto pro i :banderas:

Edytowane przez XM.

Opublikowano

Złożone. Niby mam na Amazonie ale... najwyżej będę miał 2 sztuki. Zależy gdzie wcześniej potwierdzą to się weźmie.

Opublikowano

Jak będzie gdzieś taniej to Wam powyrównuje ceny, choć akurat to jest dość mocno limitowane z tego co widzę, więc prawdopodobnie będzie tylko drożej

Opublikowano
  • Autor

Jak będzie gdzieś taniej to Wam powyrównuje ceny, choć akurat to jest dość mocno limitowane z tego co widzę, więc prawdopodobnie będzie tylko drożej

Powerplay to twoje? Złożyłem zamówienie, proszę nie zawieść mnie bo liczę na te edycję w domku :obama:
Opublikowano
Powerplay to twoje? Złożyłem zamówienie, proszę nie zawieść mnie bo liczę na te edycję w domku :obama:

Odpowiedź na moje mailowe pytanie o dostępność w PowerPlay:

Dla wszystkich którzy zamówili na pewno będzie, nie wrzuciliśmy tego wiele do sprzedaży a mniej więcej wiemy ile dostaniemy :) Przelew można wykonać przed samą premierą :)

:sir: Powerplay? Szanuję bardzo. :sir:

Edytowane przez ireniqs

Opublikowano

No wiadomo, że PP to jakość sama w sobie, nie to co inny popularny sklep internetowy :cool:

Opublikowano

Lubię hdmarket, bo mam na miejscu, ale jednak mają zawsze te 10% wyższe ceny, które nie kompensują kosztów wysylki. Na wszystko mogę poczekać, poza uberpremierami jak Mario np.

Także xenoblade może być w PP.

Opublikowano

Ja już w limitki się nie bawie (wyrosłem z kolekcjonowania i po przejściu sprzedaje gry) ale zamówiłem zwykłą wersje za te 209 zł . Ale będzie grane :)

Opublikowano

I za takie podejście do klienta, uwielbiam robić u Was zakupy. Zeldę dostałem po starej cenie i nie musiałem dopłacać. Więc tu też jestem dobrej myśli...

Xeno 2 zamówione...

Opublikowano

ponoc najnowszy build choc lokacja z gamescom

Opublikowano

jest duzo lepiej, wrecz dobrze :obama:

Opublikowano

02:40 trwała pierwsza walka z mobem, dłuuuugoooo. Ale i tak, to będzie dla mnie piękny powrót do jRPG.