Opublikowano 21 grudnia 20177 l Autor 1 minutę temu, Ficuś napisał: Ja dzis bede piaty konczyc to o fabule pewnie pogadam w 2018 Jak się przejdzie 6 to już idzie z górki bo jest tak zaje.biscie ze nikt normalny nie bawi się w robienie pobocznych w tym czasie.
Opublikowano 21 grudnia 20177 l Godzinę temu, XM. napisał: Jak się przejdzie 6 to już idzie z górki bo jest tak zaje.biscie ze nikt normalny nie bawi się w robienie pobocznych w tym czasie. w koncu 3 miejsca na dowolne blejdy dla Rexa a ja mam sie spieszyc z fabula? xD Pyra jak kocha to poczeka.
Opublikowano 21 grudnia 20177 l 2 minuty temu, Kinoji napisał: 2 minuty temu, Kinoji napisał: Godzinę temu, XM. napisał: nikt normalny nie bawi się w robienie pobocznych w tym czasie.
Opublikowano 21 grudnia 20177 l Popieram Pana @Kinoji Skonczylem chapter 6, zaczalem 7 i narazie nie mam parcia dalej, te poboczne questy zbyt dobre i zbyt duzo do roboty, gra wrecz zasypuje rzeczami do roboty Edytowane 21 grudnia 20177 l przez Velius
Opublikowano 21 grudnia 20177 l Velius, jak sam przyznał, kocha tego typu questy, więc dla niego zbieranie ziół przez 3 godziny w lesie jest znacznie lepsze niż poznawanie fabuły. Co kto lubi
Opublikowano 21 grudnia 20177 l Alez sekret napisal kinoji o czyms ukrytym w xeno, o fuck, mozg rozyebany, to chyba przebije mindfucki o ozywieniu kogos z ff7, szczegoly na discordzie panowie
Opublikowano 21 grudnia 20177 l ALEZ Nie wiem co powiedziec. Edytowane 21 grudnia 20177 l przez Velius
Opublikowano 21 grudnia 20177 l Heja! Jak ubić tego sku@@@la Spoiler Hard Bitten Xavier ????????? tam jestem osłabiony w jaskini i combosow nie mozna wykonywac... ehhh??:((
Opublikowano 21 grudnia 20177 l ale wez nie spoileruj odnosnie lokacji taknieok? schowalem do spoilera. co do pytania - normalnie? jak masz za maly lvl to wroc innym razem
Opublikowano 21 grudnia 20177 l Ja mocno zastopowałem, by na Święta gry starczyło ... Aktualnie mam taką małą zagwozdkę pod tytułem "Which name will you use?" Spoiler Które wybraliście? Ma to jakieś duże znaczenie w fabule?
Opublikowano 21 grudnia 20177 l Ja dzis robilem side-questy bladów, sa gorsze i lepsze, akurat jeden z moich ulubionych Blade mial calkiem spoko akcje, scenki, VA i nawet dosc ciezka walke z bossem. Zastanawiam sie czy KAZDY blade ma swoj wlasny quest czy tylko wybrane. Alez ta gra to jest masakrator A najlepsze jest to ze jadac na swieta do rodziny moge zabrac ze soba bo to nie PS4.
Opublikowano 21 grudnia 20177 l Kupilem season passa, bo wyczytalem zw z jutrzejszym updatem 10 rarow i 3 legendary sie dostanie. I tak mialem kupic to co za roznica.
Opublikowano 21 grudnia 20177 l @Damk nie ma to żadnego wpływu na fabułę, to tylko dla Ciebie jest. @MichAelisale wiesz, że to tylko zwykłe core crystsls które w grze zdobywasz na peczki? Xdd legendary wcale Ci nie gwarantuje że unique wypadnie
Opublikowano 21 grudnia 20177 l 10 rare na peczki? No chyba nie. Commony co innego. Wiem, ze nie gwarantuje ale szansa wieksza. Wczoraj ta pani mi wypadla z rare No i tak mialem kupic, to co za roznica kiedy.
Opublikowano 21 grudnia 20177 l Ani razu nie wypadł mi rzadki blade z rare crystal, już nie mówiąc o legendary. Wszystkie, które mam z krzystałków, czyli jakieś 20, z commonów.
Opublikowano 21 grudnia 20177 l 4 godziny temu, MichAelis napisał: 10 rare na peczki? No chyba nie. Commony co innego. Wiem, ze nie gwarantuje ale szansa wieksza. Wczoraj ta pani mi wypadla z rare No i tak mialem kupic, to co za roznica kiedy. O Shunya Yamashita, jeden z moich ulubionych rysowników...