Skocz do zawartości

Xenoblade Chronicles 2

Featured Replies

Opublikowano

Ja dzis bede piaty konczyc to o fabule pewnie pogadam w 2018 :(

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Wyświetleń 252,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gra ma trafiać do mainstreamu, więc ocenia się ją przez pryzmat przeciętnego gracza. Ocena 8/10 to i tak megadobra ocena dla tak specyficznego produktu. Oczywiście wolałbym stwierdzenie na początku re

• Nie zwalaj tego na starość mi idzie 35 lat, i nadal bawię się dobrze z takimi grami, a jeśli wstydzisz się swojego hobby przed dziewczyną to może czas zmienić zainteresowania, bo gierki nie są dla Cie

• Panowie wy tu się ze mnie śmiejecie, ale ja tu grę w końcu po tych 500h na liczniku ukończyłem. Choć śpieszę uspokoić, że to tylko w pierwszym przejściu więc jeszcze został mi new game+. I nie powiem

Opublikowano
  • Autor
1 minutę temu, Ficuś napisał:

Ja dzis bede piaty konczyc to o fabule pewnie pogadam w 2018 :(

Jak się przejdzie 6 to już idzie z górki bo jest tak zaje.biscie ze nikt normalny nie bawi się w robienie pobocznych w tym czasie.

Opublikowano
Godzinę temu, XM. napisał:

Jak się przejdzie 6 to już idzie z górki bo jest tak zaje.biscie ze nikt normalny nie bawi się w robienie pobocznych w tym czasie.

w koncu 3 miejsca na dowolne blejdy dla Rexa a ja mam sie spieszyc z fabula? xD

Pyra jak kocha to poczeka.

Opublikowano
2 minuty temu, Kinoji napisał:
2 minuty temu, Kinoji napisał:
  Godzinę temu, XM. napisał:

nikt normalny nie bawi się w robienie pobocznych w tym czasie.

Opublikowano

Popieram Pana @Kinoji Skonczylem chapter 6, zaczalem 7 i narazie nie mam parcia dalej, te poboczne questy zbyt dobre i zbyt duzo do roboty, gra wrecz zasypuje rzeczami do roboty :obama:

Edytowane przez Velius

Opublikowano
  • Autor

"Te poboczne questy zbyt dobre" :[

Opublikowano

Velius, jak sam przyznał, kocha tego typu questy, więc dla niego zbieranie ziół przez 3 godziny w lesie jest znacznie lepsze niż poznawanie fabuły. Co kto lubi 

Opublikowano

Alez sekret napisal kinoji o czyms ukrytym w xeno, o fuck, mozg rozyebany, to chyba przebije mindfucki o ozywieniu kogos z ff7, szczegoly na discordzie panowie

Opublikowano

ALEZ :obama: Nie wiem co powiedziec.

Edytowane przez Velius

Opublikowano

Heja!

Jak ubić tego sku@@@la

Spoiler

Hard Bitten Xavier

?????????

tam jestem osłabiony w jaskini i combosow nie mozna wykonywac... ehhh??:((

Opublikowano

ale wez nie spoileruj odnosnie lokacji taknieok? schowalem do spoilera.

co do pytania - normalnie? :dunno: jak masz za maly lvl to wroc innym razem 

Opublikowano

dobra sorki:)

55 mam to za maly?

Opublikowano

a to nie, dosc duzy, sprobuj moze innym teamem, innymi blade'ami? 

Opublikowano

Ja mocno zastopowałem, by na Święta gry starczyło ;) ...

Aktualnie mam taką małą zagwozdkę pod tytułem "Which name will you use?"

Spoiler

Które wybraliście? Ma to jakieś duże znaczenie w fabule?

Opublikowano

Ja dzis robilem side-questy bladów, sa gorsze i lepsze, akurat jeden z moich ulubionych Blade mial calkiem spoko akcje, scenki, VA i nawet dosc ciezka walke z bossem. Zastanawiam sie czy KAZDY blade ma swoj wlasny quest czy tylko wybrane.

Alez ta gra to jest masakrator :obama: A najlepsze jest to ze jadac na swieta do rodziny moge zabrac ze soba bo to nie PS4.

Opublikowano

@Damk nie ma to żadnego wpływu na fabułę, to tylko dla Ciebie jest.

@MichAelisale wiesz, że to tylko zwykłe core crystsls które w grze zdobywasz na peczki? Xdd legendary wcale Ci nie gwarantuje że unique wypadnie 

Opublikowano

10 rare na peczki? No chyba nie. Commony co innego. Wiem, ze nie gwarantuje ale szansa wieksza. Wczoraj ta pani mi wypadla z raremaxresdefault.jpg

No i tak mialem kupic, to co za roznica kiedy.

Opublikowano
  • Autor

Common rare i legendary to takie samo gunwo.

Opublikowano

Ani razu nie wypadł mi rzadki blade z rare crystal, już nie mówiąc o legendary. Wszystkie, które mam z krzystałków, czyli jakieś 20, z commonów.

Opublikowano
4 godziny temu, MichAelis napisał:

10 rare na peczki? No chyba nie. Commony co innego. Wiem, ze nie gwarantuje ale szansa wieksza. Wczoraj ta pani mi wypadla z raremaxresdefault.jpg

No i tak mialem kupic, to co za roznica kiedy.

O Shunya Yamashita, jeden z moich ulubionych rysowników:)...