Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Fire Emblem: Heroes

Featured Replies

Opublikowano

No, to mobilna wersja hitu z konsol Nintendo dzis debiutuje na androidzie, a za jakis czas również na iOS. Pobraliscie? Graliscie już? Jak wrażenia?

989a9c62a1e3dfa8751fa48b9c90cb97.jpg

Edytowane przez Rayos

• Odpowiedzi 20
  • Wyświetleń 15 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Wystarczy jeden 5 gwiazdkowy bohater, orby i tak leca jak po(pipi)ane, cos jeszcze dobierzesz.

• Sciagnalem, przeszedlem tutorial, ale slabe postacie dostalem. Wieczorem bede robic rerolle.

• Dokladnie ta sama mechanika.

Opublikowano

Sciagnalem, przeszedlem tutorial, ale slabe postacie dostalem. Wieczorem bede robic rerolle.

Opublikowano

Ja sie zastanawiam, BE troche mi sie znudzilo, dialy robie i tyle. Team mam tak przepakowany ze wszystko przechodze z palcem w nosie.

Opublikowano

Grałem w kilka gier tego typu, ale jest nudna, mało rzeczy do roboty. Odpadam.

Opublikowano

Rozgrywka prawdopodobnie najlepsza w tego typu grach. Pierwszy raz czuję, że potrzebna jest odrobina strategii a nie klikanie na oślep albo odpalanie trybu auto.

Niestety trochę mało map. Po jednym wieczorze mam 6 z 9 rozdziałów. Nie wiem czy wszystkiego specjalnie tak mało na początek czy liczą, ze walka z drużynami innych graczy ma napędzać ten tytuł.  Jeśli to drugie to lipa bo 3 darmowe meczyki dziennie plus przymus losowania postaci by mieć szansę online się jakoś ze sobą gryzie.  No chyba ze wieloryby wpadną w manię zdobywania nowych ludków.

Opublikowano

Dla mnie właśnie fakt, że musiałbym myśleć i się skupiać skreśla gierkę. Jeśli gacha, to niech to będzie bezmyślny grind który mogę robić przez 15 minut w tramwaju do pracy albo na kompie w tle na emulatorze :P. Jak mam się zastanawiać nad strategią i siedzieć nad grą w domu, to już wolę sięgnąć po jakieś Fire Emblem z półki na 3DS.

Oczywiście może jakby dłużej przysiedział i się skupił to bym się wkręcił, ale na razie wolę FFBE.

Opublikowano

Ja chyba jeszcze nie doszedłem i juz nie dojde do miejsca gdzie wymagana jest strategia. Do 7 chaptera jechalem na auto. No ale pozniej niby sie odblokowuja wyzsze poziomy trudnosci.

Opublikowano

Nie kumam nintendo. Wchodzę do sklepu - brak w sklepie (mi się nie wyświetla). Wchodzę przez przeglądarkę - niekompatybilne urządzenie: Nexus 6. Hmmm, wchodzę na APKMirror, ściągam APK, instaluję, działa. To kiego wuuja jest napisane, że niekompatybilne? Kto i na czym to sprawdza? Nie rozumiem.

Opublikowano

Wystarczy jeden 5 gwiazdkowy bohater, orby i tak leca jak po(pipi)ane, cos jeszcze dobierzesz.

Opublikowano

Ja trafilem Lucine, ale gra poszła w odstawke. Poczekam na jakis update i moze wtedy dam znowu szanse.

Opublikowano

Mi się trafiła Hinoka na 5 gwiazdkach. Kosi aż miło. Gra może nie podoba mi się bardziej niż FFBE, ale mam ułatwiony dostęp do niej (nie potrzebuję vpn, bo nie jest łączona z kontem fejsbukowym) więc... mogę częściej pograć :/

Nie grałem już prawie miesiąc w FFBE, bo byłem na wyjeździe, a teraz łączenie z VPN jest strasznie utrudnione (Chiny znowu coś knują i chcą całkowicie to wyjąć spod prawa).

• 6 miesięcy temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Dawno olalem bo malo zawartosci, a system zbyt uproszczony.