Opublikowano 7 września 20177 l Wow, potezny apdejt i od cholery dobrych, koniecznych zmian, glownie dla speciali i sloshera.
Opublikowano 7 września 20177 l chyba dawno w splatoona nie gralem bo nawet nie wiem co to tri slosher xD
Opublikowano 7 września 20177 l wiaderko z trzema przegrodami, dodali kiedys, oficjalnie community uznaje ja za najbardziej przegieta bron w tej gierce
Opublikowano 30 września 20177 l Nareszcie ktoś odważył się poruszyć ważną kwestię społeczną, brawo Nintendo. Oczywiście front roll. Edytowane 30 września 20177 l przez Gromit
Opublikowano 6 października 20177 l Wjechala kolejna nowa mapka - snapper canal do tufr war i rankedow
Opublikowano 26 października 20177 l w sobote kolejna nowa mapka - blackbelly skatepark (mapka z jedynki)
Opublikowano 26 października 20177 l Fajnie, że Switch nie został jeszcze złamany. Pamiętam jak na Wii U data minerzy psuli każdą niespodziankę przygotowaną przez zespół Splatoon. Czekam na jakieś nowe ubranka i nowe bronie, bo wszystko już wykupione ;) (No i gdzie jest ponowny crossover z Ika Musume?!)
Opublikowano 26 października 20177 l akurat tutaj tez byla luka w firmware i juz jakis czas temu wygrzebali w kodzie gierki nazwy wielu plansz z dlc i nowych broni :P
Opublikowano 29 października 20177 l #teamZimno Po co się pucujesz skoro i tak nie zagrasz? Jak do tej pory wszystkie splattfesty wygrała strona Pearl więc wybór nie może być inny #temaWarm
Opublikowano 29 października 20177 l no tak kozaczy, a jak przyjdzie co do czego to zamiast grac z nami bedzie gadac, ze pisze recenzje jakiegos crapa xd
Opublikowano 29 października 20177 l Ja tez z wami pogram jak tylko skoncze SMO. Uzywacie jakiegos discorda czy czegos podczas grania? Da rade w trybie handheld w to pykac i cos tam ubić?
Opublikowano 29 października 20177 l Weekend 4-5 mam wolny więc będzie grane Taa jasne xd Ja sobotę mam zajętą, ale w niedzielę możemy spróbować zagrać w drużynie jeśli będą 4 osoby do teamu.
Opublikowano 29 października 20177 l Jak do tej pory wszystkie splatfesty wygrała strona Pearl więc wybór nie może być inny nope - pierwszy splatfest (Cake vs Ice Cream) wygrała team Marina
Opublikowano 29 października 20177 l Jak do tej pory wszystkie splatfesty wygrała strona Pearl więc wybór nie może być inny nope - pierwszy splatfest (Cake vs Ice Cream) wygrała team Marina Ten splattfest odbył się jeszcze przed premierą gry i nie ma go w żadnych statystykach. Wszystkie fwstiwale zaczynając od majo vs keczup wygrała drużyna Pearl.
Opublikowano 21 listopada 20177 l dziś o 15 jakieś specjalne ogłoszenie w postaci 1,5min filmiku, nowe mapki czy bronie pojawiają się w gierce bez takich zapowiedzi więc jest szansa na coś ciekawszego
Opublikowano 21 listopada 20177 l 48 minut temu, Ficuś napisał: dziś o 15 jakieś specjalne ogłoszenie w postaci 1,5min filmiku, nowe mapki czy bronie pojawiają się w gierce bez takich zapowiedzi więc jest szansa na coś ciekawszego Czyzby mieli zapowiedziec mozliwosc skipowania wejsciowej scenki?