Elanczewski 63 Opublikowano 7 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 (edytowane) Mówili tylko o wycięciu tego trybu story, FUT ma być. Ale zawsze jest pole do kolejnego "miłego" ogłoszenia. No i to nadal nie PES niestety, bo FIFA to gejmplejowo średniak. Edytowane 7 Czerwca 2017 przez Elanczewski Cytuj Odnośnik do komentarza
NemoKOF 672 Opublikowano 7 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 Dla mnie już od dawna lepszy niż PES. PES królował na PS2, potem to równia pochyła i Fifa ich przeskoczyła + co najważniejsze - jest dobry online. Jak to będzie wersja zbliżona do PS3 + dobry online to łyknę. Nie chcę wojenki PES vs FIFA - podałem wyłącznie moją opinię. Cytuj Odnośnik do komentarza
rici747 1 Opublikowano 7 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 Dla mnie już od dawna lepszy niż PES. PES królował na PS2, potem to równia pochyła i Fifa ich przeskoczyła + co najważniejsze - jest dobry online. Jak to będzie wersja zbliżona do PS3 + dobry online to łyknę. Nie chcę wojenki PES vs FIFA - podałem wyłącznie moją opinię. PES królował do 6 części i później seria przeżywała duży kryzys. Ale ostatnie 2-3 lata to powrót do świetności. Obydwie serie trzymają w miarę równy poziom. Mi od dawna bliżej do PESa, bardziej mi się podoba system konstruowania akcji. FIFA jest bardziej dynamiczna i akcje w niej są często schematyczne, ale bardziej się nadaje na grę imprezową. Jest łatwiej przyswajalna dla nowego gracza. Ale fakt FIFA również lepszy online. Najważniejsze żeby każdy wybrał coś dla siebie. Bez wojenek. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość FunkYoSelf Opublikowano 7 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 Gdyby ktoś chciał dołączyć, dziś odbywa się już szósta runda turnieju w Mario Karta 8. http://www.goomba.pl/wielki-final-turnieju-goomba-pl-deluxe-cup/ Cytuj Odnośnik do komentarza
funditto 657 Opublikowano 7 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 (edytowane) W sumie nie zdziwię się jak PES też wyląduje na Switchu. Nintendo chce kasę za online, więc musi mieć sporo gier multi. Arms, Splatoon, Mario Kart, Pokken i Smash nie wystarczą, a Pokemonów z głównej serii nie zobaczymy tak szybko jak byśmy chcieli. Dlatego Nintendo zadbało o Fifę, Minecrafta, Dragon Quest X, Monster Hunter XX, Nba 2k18, Payday 2, Dragon Ball Xenoverse 2, są plotki o Call of Duty i Final Fantasy XIV.. PES i Rocket League też by im nie zaszkodziły Edytowane 7 Czerwca 2017 przez funditto Cytuj Odnośnik do komentarza
Raptor 226 Opublikowano 8 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 Remake nowych pokow RPG z opcja walki online/turniejach/ligach... bym i dwa razy wyzszy abo byl w stanie placic. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 8 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 http://teamcherry.com.au/hiddendreams/ Hollow Knight na Switcha już w zasadzie na ostatniej prostej, gra jest gotowa, teraz trwają optymalizacje i testowanie. Also, DLC które wkrótce wyjdzie na inne platformy, będzie od razu dołączone do wersji Switchowej :) Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 8 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 8 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 warto nadmienić, że pudło axiom verge wychodzi wtedy co pudło na ps4,ps vite, wii u i bedzie kosztować... 10 euro/funtów/dolców więcej zostaję przy swoim i mojego trzeciego axiom verge kupuje w pudle na vite, do kompletu do cyfry vitowo-psczówrkowej Cytuj Odnośnik do komentarza
chmurqab 3 192 Opublikowano 9 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2017 Tylko wersja na Switcha będzie miała OST na płycie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 9 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2017 a, chyba, że tak. no to spoko, rozwiazanie podobne do tego z RIME, tylko, ze tam daja cyfrowy OST :) Cytuj Odnośnik do komentarza
NemoKOF 672 Opublikowano 9 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2017 Niech ten RIME w ogóle wyjdzie najpierw. Na razie nie wyszło i ma ponoć na PS4 jakieś problemy z płynnością. Czytam opinie, że odkąd wywalili tego raka Denuvo (czy jak to tam się pisze) z wersji PC to tam chodzi dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 9 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2017 Grubo. Microids zapowiedział, uwaga, 6 gier na Switcha: Sybiera 1 - Q3 2017 Syberia 2 - Q4 2017 Syberia 3 - Q1 2018 Gear.Club - Q4 2017 Flashback - Remastered Edition - Q4 2017 Blacksad - Q4 2018 Ceny ani forma dystrybucji nieznana jeszcze. Cieszy, że poza trzecią syberią (którą zapowiadali już jakiś czas temu) puszczą też 1 i 2, ciekawe tylko w jakich cenach. Cytuj Odnośnik do komentarza
rici747 1 Opublikowano 9 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2017 (edytowane) Forma dystrybucji jest podana: Blacksad (Switch eShop) Flashback - Remastered Edition (Switch eShop) Gear.Club (Switch eShop) Syberia 1 (Switch eShop) Syberia 2 (Switch eShop) Syberia 3 (Switch) Mogli dać Syberie jako trylogie w pudełku Edytowane 9 Czerwca 2017 przez rici747 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 9 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2017 nah, to ze bedzie w cyfrze to wiadomo, nei trzeba mi do tego podawać wpisów z encyklopedii strony, ciekawi mnie tylko czy będzie box :D Ale Syberie to faktycznie mogliby wydać w pudle jako trylogię. Cytuj Odnośnik do komentarza
funditto 657 Opublikowano 9 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2017 Kanadyjski bestbuy w sekcji preorderów na Switcha zrobił 3 placeholdery z podpisem 'to be revealed at e3' (przy xbox one 2, więc nie jest to raczej przypadkowa liczba tylko mają już info co wyjdzie). Jedno z tych miejsc to Mario i Kórliki, ale możemy liczyć na dwie niespodzianki Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 10 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2017 (edytowane) Info co do fify: - Has FIFA Ultimate Team, Local Seasons, and a new Switch related mode? - No Single Player story -Two joycon support - Most realistic portable FIFA according to EA The game delivers the most technologically-advanced portable FIFA experience ever, outputting 1080p resolution when docked and 720p on handheld. Players are the most realistic they’ve ever been due to new Physically Based Player Rendering, and immersive, 3D environments that bring the pitch to life. UT jest, nie ma Alexa Huntera. Niby screen, ale nie ma się co sugerować, bo to jakaś pikseloza, wystarczy spojrzeć na HUD. Mistrz photoshopa płakał jak obrabiał. Jestem wstępnie zainteresowany, może zaraz wycieknie jakiś gameplay czy coś. Edytowane 10 Czerwca 2017 przez ragus Cytuj Odnośnik do komentarza
funditto 657 Opublikowano 10 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2017 Podoba mi się działający UT w trybie portable, ale też czekam na gameplay, a najlepiej demo Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 10 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2017 (edytowane) Może nie będzie to taki port na odpier,dol. Natywna rozdzielczość, 60 fps, w miarę nowoczesny gameplay - o nic więcej nie proszę. Ciekawe jak ma wyglądać granie w multi na 2 joycony, brakuje przecież L2 i R2 i drugiej gałki. No ale sam fakt, że będzie taka możliwość jest bardzo ok. Edytowane 10 Czerwca 2017 przez ragus Cytuj Odnośnik do komentarza
funditto 657 Opublikowano 10 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2017 W sumie jest w Fifach nawet opcja grania na 2 przyciskach, więc to chyba nie problem Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 10 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2017 (edytowane) Played it briefly myself. A step down from the other version but it looks quite good on the Switch itself. 60fps during gameplay and 30 during cuts and other angles (as usual I suppose). Character models are decent but look kinda dated. I think folks will be generally happy with the visual aspect at least. Ale dam się ogolić Edytowane 10 Czerwca 2017 przez ragus Cytuj Odnośnik do komentarza
dawdi17 57 Opublikowano 11 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2017 Żeby w to się przynajmniej fajnie grało, nic więcej nie oczekuję. Inny silnik będzie miał zapewne wpływ na gameplay, ale mam nadzieję, że jak najmniejszy, żeby podobnie grało się na wszystkich platformach. Sterowanie jednym joyconem swoją drogą, ale mam nadzieję, że na dwa w trybie pada albo na pro controlerze będzie się dało normalnie grać jak w pełnoprawną Fifę. Trybu fabularnego nie ma, bo to pierwsza Fifa na Switcha, EA zapewne chce sprawdzić jak "poważna gra o piłce" sprawdzi się na kolejnej konsoli Nintendo. Jak dobrze się sprzeda to zapewne kolejna edycja różnić się będzie tylko wizualiami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 11 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2017 Raczej chodzi o to, ze story jest na frosbicie i na customowy silnik na switch im sie pewnie nie chcę w ciemno tego robuc Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 (edytowane) Reggie jest teraz na żywo na streamie IGN "Number of key reveals, first looks... quick and to the point" Reggie on Nintendo Spotlight A po Spotlight przejdą od razu do Treehouse, gdzie wg. Reggiego ujawnione zostaną kolejne zapowiedzi. No ciekawe, 25 minut to niby nic, ale jeżeli tempo będzie odpowiednie (a tak powiedział Reggie), to może coś dobrego z tego wyjdzie. Niech przykładem będzie marcowy Direct z indykami, gdzie w 20 minut pokazano kilkanaście gier, bez zbędnego gadania. Edytowane 12 Czerwca 2017 przez ragus Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 W sumie i tak na switchu caly czas jest w co grać . Kończę na spokojnie zelde w międzyczasie jakiś wyścig w MC8 na dniach kupie Arms a za miesiąc Splatoon 2 jeśli dobrze kojarze niedługo później pokken wychodzi . Super jakby do końca roku upchali Mario , Momster Huntera i Xenoblade . Biorąc pod uwage że polemonów napewno nie zapowiedzą ro fajnje jakby jeszcze jakiś fire emblem sie pokazał a byłby to bardzo dobry rok dla nintendo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi