Opublikowano 14 kwietnia 20178 l Nie znalazłem tematu a gra wychodzi już zaraz, ktoś planuje ograć? Bardzo chętnie bym sobie pograł w taką przygodówkę, z tym że wstrzymam się do pierwszych opinii jak się sprawuje wersja konsolowa.
Opublikowano 15 kwietnia 20178 l Hehe jaszka jak zawsze tylko, że raczej na premierę nie wezmę bo mam w co grać (np teraz gram IMO w baaaaardzo dobrą przygodôwkę King's Quest), więc możliwe że to ja otrzymam cynk od Ciebie:)
Opublikowano 15 kwietnia 20178 l Nie ma kiedy grac w przygodowki. Jeszcze unwrittena nie ruszyłem nawet :(
Opublikowano 15 kwietnia 20178 l Uaaaa ja zawsze po jakimś większym tytule gram w przygodówkę dla równowagi. Teraz King Quest po Horizon. Syberia 3 będzie po kolejnym molochu.
Opublikowano 15 kwietnia 20178 l Polecam ograc syberie 1 i 2 . Chodzą za psie pieniądze i pójdą nawet na lapku sprzed 15 lat. Gry nadal pięknie wyglądają i maja klimat. Ja na trójkę nie mogę się doczekać i zakup day one. Czekam tylko na recenzje jak z optymalizacja. Wybiorę albo pc albo xboxa.
Opublikowano 15 kwietnia 20178 l Autor Dwójka jest dalej dostępna za free na Origin. Zgadzam się że jak na swoje lata to gra się nie ma czego wstydzić pod względem oprawy.
Opublikowano 15 kwietnia 20178 l Polecam ograc syberie 1 i 2 . Chodzą za psie pieniądze i pójdą nawet na lapku sprzed 15 lat. Gry nadal pięknie wyglądają i maja klimat. Ja na trójkę nie mogę się doczekać i zakup day one. Czekam tylko na recenzje jak z optymalizacja. Wybiorę albo pc albo xboxa.Myślę, że więkoszość osób zainteresowanych kupnem S3 ograło i szanuje poprzednie części. To nie taka nisza pnc jak np Yesterday.
Opublikowano 15 kwietnia 20178 l Ogolnie przygodówki Benoita Sokala trzymały poziom, Amerzone czy Paradise też dawały radę klimatem. Syberie pamiętam za to, że to była chyba jedną z nielicznych przygodówek, gdzie nie musiałem sobie specjalnie pomagać solucją. Dwójka zaś kompletnie na odwrót nie miałem cierpliwości do niektórych łamigłówek. Ciekawe jak będzie tym razem.
Opublikowano 15 kwietnia 20178 l Stare Syberie miały fajne zagadki (nie równa się z trudne) i za(pipi)isty klimat (na co składała się również muzyka), a z tego co czytałem, to tutaj poszli w stronę konsolowości (cinematic experience) i trochę się tego obawiam. Pierwsze pokazy dla prasy raczej nie wywołały spazmów i ekstazy, w CDA narzekali, że pokpiono zagadki i przez zmiany w formule gra była trochę takim technicznym koszmarkiem. Mam nadzieje, że przesunięcie premiery pomogło.
Opublikowano 21 kwietnia 20178 l Autor Ktoś kupił gierkę? Dajcie znać jak tam to wygląda, szczególnie na konsoli.
Opublikowano 3 maja 20177 l Fabularnie super, zagadki świetne. Graficznie i pod względem płynności animacji to późne ps2/wczesne ps3. Po gearsach 4 czy innej nowej grze przecierałem oczy ze zdumienia, że to nie wyszło 11 lat temu. Ząbki i tekstury to mała tragedia.
Opublikowano 22 lipca 20186 l Co za zbugowane g owno. Ktoś grał a ogóle? Najpoerw po ok 6h grania miałem buga, że guziki interakcji przestały działać. Po tipach z neta (zabawa z sejwami, reinstalka itp.), ruszyło dalej. Teraz jestem po 8h Pani Walker lata w powietrzu. Nic nie da się zrobić. Ktoś coś? Mimo, że gierka spoko to przez te bugi nie grywalna, nie polecam nikomu nawet fanom S1-2 takim jak ja.
Opublikowano 22 lipca 20186 l Tak właśnie słyszałem od dwóch moich znajomych, którzy porwali się na platynę - podobno z wyzwaniem się uporali, bo gierka ma banalne pucharki, ale co się nawoorviali to ich, bo również walczyli z toną bugów.
Opublikowano 25 lipca 20186 l No chciałem dać tej grze szanse ale po opiniach z neta nadal nie kupiłem.