Opublikowano 14 czerwca 20177 l Na Psx Fana poluję i nawet na olx go nie ma:/ A co do kasety, to zgredziole sprzedawali ją ludziom, więc pewnie ktoś ma, ale komu się chce to zrzucać do wersji cyfrowej? :/
Opublikowano 14 czerwca 20177 l Też mam jakiegoś PSX Fana z 2000 roku z solucją do Vagrant Story. Pamiętam, że któregoś dnia dorwało mnie przeziębienie, a na zewnątrz jesienna ulewa, więc udało mi się nie iść do szkoły. Ubłagałem jeszcze mamuśkę, żeby przed wyjściem do pracy kupiła mi w kiosku "jakąś gazetkę o grach". Siedziałem cały dzień w domu i czytałem ten poradnik jak dobrą książkę i wyobrażałem sobie, jak to wszystko wygląda. Co za czasy. Edytowane 14 czerwca 20177 l przez Pix
Opublikowano 15 czerwca 20177 l A dzis, gdybys był młodszy o 17 lat, to przechodziłbyś gry na youtubie:) Ok, trochę offtop, można te posty przenieść do działu z gazetkami?
Opublikowano 19 czerwca 20177 l Ok po długiej przerwie, chyba z 5 lat albo i dłużej, kupiłem aktualny numer żeby nie umrzeć z nudów w pociągu. Ultra subiektywna opinia: recenzje takie sobie, tekstu mało, same obrazki. W sumie to cztery normalne recenzje i reszta to jakieś słupki na pięć zdań. Felietony nijakie, o du/pie Marysi. Jakieś niusy chu.jusy, nikogo nie interesujące w dobie internetu. Widać że nie ma o czym pisać to zapach się numer czym się da. Po przeczytaniu naszła mnie myśl czy to ma sens w dzisiejszych czasach,chyba po to by redaktorzy mogli pokazać mordy w minaturkach. Mogłem wziąć inne czasopismo ale odezwał się sentyment, po lekturze wylądowało tam gdzie jego miejsce...
Opublikowano 19 czerwca 20177 l Mogłeś zamiast do śmietnika wyrzucić, zostawić gdzieś na ławce to jakiś żul by sobie skorzystał i wytarł dupę po sraniu w jakichś krzakach czy coś
Opublikowano 19 czerwca 20177 l Czemu sobie nogę do połowy ogoliłeś? Wrzucę gazetę do śmietnika i zrobię zdjęcie. Popatrzcie jaki jestem niezadowolony. Żenada Edytowane 19 czerwca 20177 l przez Heavy Deszcz
Opublikowano 19 czerwca 20177 l Mogłeś zamiast do śmietnika wyrzucić, zostawić gdzieś na ławce to jakiś żul by sobie skorzystał i wytarł dupę po sraniu w jakichś krzakach czy coś Chcesz namiar na śmietnik?
Opublikowano 19 czerwca 20177 l Wrzucę gazetę do śmietnika i zrobię zdjęcie. Popatrzcie jaki jestem niezadowolony. Żenada Całkiem zabawny bulwers, 7/10
Opublikowano 19 czerwca 20177 l Czemu sobie nogę do połowy ogoliłeś? A co wolisz całkowicie wydepilowanych?
Opublikowano 19 czerwca 20177 l Zaje.biscie to musiało wyglądać jak koval wrzucił numer do śmietnika, wyjął smartfona, i zaczął robić foto "o patrzcie, taki jestem kozak", a potem wyjął pismo i poszedł dalej, bo jednak zapłacił te 9,99. No chyba że druga cześć mojego posta jest nieprawdziwa i po prostu zostawił pismo w śmietniku, to i tak stanie i cykanie foty zawartości kosza, jest megazalosne.
Opublikowano 19 czerwca 20177 l Zaje.biscie to musiało wyglądać jak koval wrzucił numer do śmietnika, wyjął smartfona, i zaczął robić foto "o patrzcie, taki jestem kozak", a potem wyjął pismo i poszedł dalej, bo jednak zapłacił te 9,99. No chyba że druga cześć mojego posta jest nieprawdziwa i po prostu zostawił pismo w śmietniku, to i tak stanie i cykanie foty zawartości kosza, jest megazalosne. Nie myslales o zawodzie mysliciela? xDDD
Opublikowano 19 czerwca 20177 l Zaje.biscie to musiało wyglądać jak koval wrzucił numer do śmietnika, wyjął smartfona, i zaczął robić foto "o patrzcie, taki jestem kozak", a potem wyjął pismo i poszedł dalej, bo jednak zapłacił te 9,99. No chyba że druga cześć mojego posta jest nieprawdziwa i po prostu zostawił pismo w śmietniku, to i tak stanie i cykanie foty zawartości kosza, jest megazalosne. Nie myslales o zawodzie mysliciela? xDDD POLONIA RZECZWIEŚNIACKA JAK SIĘ BRONI NAWZAJEM x1x1x1x1
Opublikowano 19 czerwca 20177 l STARY DZIAD OBRAZA GIMBUSOW NA FORUM O GRACH, KONSOLOMANIAKI GO NIENAWIDZA. [ZOBACZ WIDEO]