Opublikowano 11 sierpnia 20177 l DoMManU twierdził, że ponoć wycięli ją w późniejszej wersji, bo w tej którą było mu dane to testować FPSy potrafiły spaść poniżej 10 i stąd pewnie na razie tego w grze nie ma. Ale zobaczymy, może do finalnej wersji to poprawią ;)
Opublikowano 17 sierpnia 20177 l Myslicie ze preorder z ps store bedzie mozna sciagnac na dysk wczesniej? Jak to bylo w poprzednich latach? Bral ktos cyfrowke? Chetnie bym sobie pobral chwile wczesniej zeby odpalic rowno z premiera
Opublikowano 17 sierpnia 20177 l cyfrówka to pewniak mnie ciekawi czy wydadzą mi Ronaldo edition 3dni wcześniej, jeśli nie to branie tego mija się z celem i trzeba będzie poczekać do 29ego
Opublikowano 17 sierpnia 20177 l na pewno wydzadza, ciekawe tez jestem czy znowu beda umowy, jeszcze niedawno FIFE mozna bylo czesto pare dni wczesnej w sklepach dostac, zas w ostatnich 2 latach wymyslili sobie embargo.
Opublikowano 17 sierpnia 20177 l Myslicie ze preorder z ps store bedzie mozna sciagnac na dysk wczesniej? Jak to bylo w poprzednich latach? Bral ktos cyfrowke? Chetnie bym sobie pobral chwile wczesniej zeby odpalic rowno z premiera W poniedziałek w tygodniu premiery można pobierać na pewno.
Opublikowano 17 sierpnia 20177 l Właśnie zastanawiam się tak szczerze nad sensem brania Edycji Ronaldo vs. Edycja Ikon - tak naprawdę dostajemy tam tylko 20 paczek więcej i jedną kartę na wypożyczenie - czy dobrze to rozumiem?
Opublikowano 17 sierpnia 20177 l Lepiej kupić zwykłą edycję, a jak ktoś ma zamiar grać w futa od razu kupić fifa points i otwierać paczki.
Opublikowano 17 sierpnia 20177 l Właśnie nad tym się zastanawiam, bo nie dość, że paczki są rozciągnięte na 20 tygodni, to tak naprawdę nie dostajemy nic więcej :)
Opublikowano 17 sierpnia 20177 l W mediamarkt z rabatem z konta premium cena zwykłej edycji to ok. 205 złotych. Tylko, że oni wydadzą grę w dniu premiery.
Opublikowano 17 sierpnia 20177 l Ja się zastanawiam cały czas czy nie brać edycji Ronaldo - i tak mam ten cały premium z Saturna do końca sierpnia, więc na coś trzeba te punkty wydać i tak :D
Opublikowano 18 sierpnia 20177 l Autor Na instagram co kilka dni pojawiają się filmiki które są tylko tam. Pokazują prawa do grafik tv. Na razie są pokazane do lig: angielskiej, usa, hiszpańskiej. Rok temu była niemiecka, więc pewnie teraz też. Potwierdzono także scenki z kibicami po strzelaniu gola. Widać wyeliminowali spadki fps :)
Opublikowano 21 sierpnia 20177 l Dzisiaj chyba o 18;30 nowy gameplay/trailer i reszta nowosci z futa.
Opublikowano 22 sierpnia 20177 l Fifa street w 18 https://streamable.com/08tre Z tego co pisza na reddicie to mozliwe ze jest to tylko wrzucone w The Journey. Troche slabo ale jak zrobia a tego osobny tryb to jaram sie
Opublikowano 23 sierpnia 20177 l tylko istnienie tego trybu usprawiedliwiło by cenę fify w tym roku. Ale jak znam życie, to wyjdzie to w dlc za 100 zł
Opublikowano 23 sierpnia 20177 l Futsal na dwóch w FIFIE Street z 2012 roku to jedno z najlepszych wspomnień poprzedniej generacji.
Opublikowano 26 sierpnia 20177 l fifa street niestety tylko w trybie kariery Huntera:( tyle by się napracowali, żeby to była jakaś minigierka... hmm wciąż wyczuwam dlc, pod niby naciskiem graczy, który się spodoba gameplay
Opublikowano 27 sierpnia 20177 l Ja to widzę tak ze w fifie 19 dopiero dadzą pełna wersje street. Nie mogą przecież wszystkiego na raz dać bo za rok nikt nie kupi
Opublikowano 27 sierpnia 20177 l Mnie ciekawi kiedy oni dadzą demo bo pes wychodzi 14 września i przed zakupem chciałbym porównać obie gry bo zamierzam się w tym roku skupic na jednej.
Opublikowano 29 sierpnia 20177 l Ktoś się orientuje dlaczego FIFA 18 na PS4 zniknęła z oferty Saturna i Media Markt? Miałem kupić jakiś tydzień temu (wtedy jeszcze była), ale wczoraj sobie dopiero o tym przypomniałem - wchodzę do sklepu a tu niestety nie ma :(
Opublikowano 29 sierpnia 20177 l Ale na Xone jest normalnie dostępna, dlatego trochę mnie to dziwi. EDIT: Napisałem do Saturna i dostałem odpowiedź, że wyczerpali już nakład przedpremierowy :( EDIT2: Po ciągłym monitorowaniu sklepu okazało się, że dziś pojawiła się znowu możliwość zamówienia edycji Ronaldo na PS4 ;) Edytowane 30 sierpnia 20177 l przez Matriks_1111