Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Tak jak sądziłem, w CW zawsze słabiutko z logicznym myśleniem xD.

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 500,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano
22 minuty temu, eX4cT_PL napisał:

Tak jak sądziłem, w CW zawsze słabiutko z logicznym myśleniem xD.

xD

No tak masz racje, gra sprzedała się gorzej xD 

Ch,uj, że porównujesz wyniki gry, która miała premiere w 2014 roku do gry, która wyszła 1,5 miesiąca temu. 

LOGIC AF 

Opublikowano

drwal ledwie przeskoczył Piratów to jeszcze drivecrapa się porównuje  :banderas:

Opublikowano

Piraci mają już 1,5 miesiąca? :obama: ale ten czas leci, niedługo pacz jubileuszowy który doda całego krakena, nowe wiaderka i 3 szkieletora :banderas:

Opublikowano
7 minut temu, Pupcio napisał:

Piraci mają już 1,5 miesiąca? :obama: ale ten czas leci, niedługo pacz jubileuszowy który doda całego krakena, nowe wiaderka i 3 szkieletora :banderas:

No widzisz i tutaj się gra rózni od gówniaka i ryse of war bo klapy już nie dostaną dlc i zostanie gra 94 na meta z dwoma rodzajami przeciwników, ktore różnią sie kolorami xD

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Dziwne piszesz tytuł najnowszej zeldy :rayos:

Opublikowano
4 minuty temu, Pupcio napisał:

Dziwne piszesz tytuł najnowszej zeldy :rayos:

Zelda? To ta gra w której ludzie spędzaj 300h i nie mają dość? Gdzie w Gowie wchodząc do meksyku pada pytanie DALEEEEEEEEEKO JESZCZE?

Opublikowano
2 godziny temu, _Be_ napisał:

xD

No tak masz racje, gra sprzedała się gorzej xD 

Ch,uj, że porównujesz wyniki gry, która miała premiere w 2014 roku do gry, która wyszła 1,5 miesiąca temu. 

LOGIC AF 

Mozemy wrócić do tego za rok, może ogarniesz jak mocno cofnięty jesteś.

Opublikowano

ile razy juz slyszalem - ej zanioslem drzewo do domu czy juz jestem blisko konca?

albo yeti najlepszy

ej musze robic te poboczne czy mogę lecieć sam glowny? NIE ŻEBY BYLY SLABE TAK TYLKO PYTAM WSPANIAŁA GRA

Opublikowano

Sony takie dobre :banderas: 2.87 GBP sony sobie wezmie :kaz:

651nAvM.jpg

Opublikowano

dunkey wyjasnił kartony xd

Opublikowano
Godzinę temu, kermit napisał:

ile razy juz slyszalem - ej zanioslem drzewo do domu czy juz jestem blisko konca?

albo yeti najlepszy

ej musze robic te poboczne czy mogę lecieć sam glowny? NIE ŻEBY BYLY SLABE TAK TYLKO PYTAM WSPANIAŁA GRA

sonyboty to proste jednokomórkowe organizmy, nie wymagajmy za dużo od tego podgatunku.

Opublikowano
2 godziny temu, kermit napisał:

NIE ŻEBY BYLY SLABE ALE MUSZE WYSLAC W PIATEK

Fixed

Opublikowano
3 godziny temu, kermit napisał:

albo yeti najlepszy

Jakie te boty są głupie, IQ na poziomie średniej wiadra z guwnem. 

Pytałem ponieważ sam z wielką przyjemnością je wykonałem i nie wiedziałem czy bez nich bez problemu ukończyły fabułę, zwłaszcza że w grze levelujemy. Także nie rozumiem typów, którzy na nie narzekają, skoro nie są potrzebne do ukończenia gry. 

Łapiesz płazie? 

Edytowane przez YETI

Opublikowano

są tak ch,ujowe, że az szkoda gadać 

Opublikowano

ej jeti ale nie bij bo obrazilem ci gierke ok?

hahhaa co za dauny z tym gowem, gierka na 8 dla nich grą zycia za ktora wskocza w ogien ale tylko do poniedziałku bo trzeba wystawic na pchli xdd

Opublikowano

Ciekawe czy kiedyś na x-smiecia wyjdzie choć jedna gra na poziomie GOW: 8/10, gdzie Hype będzie opada przez cały rok... 

Opublikowano

Piraci mają 1,5 miesiąca a hajp trzyma jak sk0rwensyn!

Opublikowano

Zal patrzec na to sea of decay 2, grafika wygląda jak (pipi) a posiadacze xoxa zamiast 60 fpsów dostaja te zalosne tekstury w 4k.

Pudrowanie trupa.

I jeszcze szukają gdzie by tu więcej  zapłacić, bo moze polskie zlotowki przekonaja spencera do wydania jakies dobrej gry kiedys.

A Kowalki zagra w to na laptopie.

Opublikowano
51 minut temu, milan napisał:

Zal patrzec na to sea of decay 2, grafika wygląda jak (pipi) a posiadacze xoxa zamiast 60 fpsów dostaja te zalosne tekstury w 4k.

Pudrowanie trupa.

I jeszcze szukają gdzie by tu więcej  zapłacić, bo moze polskie zlotowki przekonaja spencera do wydania jakies dobrej gry kiedys.

A Kowalki zagra w to na laptopie.

Najważniejsze, że gra pobije wszystkie rekordy MS!, zwłaszcza przy game passie za złotówkę, 2 miesiąc dodawany do każdego numeru CD Action dla miliarda pecetów, Daddy z Asaxem będą mogli (pipi)ic swoje farmazony o super sprzedaży, która nawet MS woli nie podawać xDDD

Opublikowano

XD acha bo to ja przez ostatni miesiąc w CW bezustannie (pipi)ilem o najszybciej sprzedającym się nowym IP MS na podstawie liczby graczy na serwerach z miliardem pecetów z całego świata xD

Edytowane przez easye

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.