Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano
Godzinę temu, easye napisał:

XD acha bo to ja przez ostatni miesiąc w CW bezustannie (pipi)ilem o najszybciej sprzedającym się nowym IP MS na podstawie liczby graczy na serwerach z miliardem pecetów z całego świata xD

przestań  ćpać 

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 500,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano
7 godzin temu, easye napisał:

Ciekawe czy kiedyś na x-smiecia wyjdzie choć jedna gra na poziomie GOW: 8/10, gdzie Hype będzie opada przez cały rok... 

Jaki rok xDDD 

Hype na drwala opadł w pierwszy czwartek po premierze, jak klapy bombardowały PT  ;)

Opublikowano
Oto i na salony wkroczył wyczekiwany przeze mnie God of War. Miał być na premierę, ale wyszło jak wyszło i jest teraz [emoji14] Pomyślałem też, że skoro i tak nie kupuję "premierowo", to może przyciąć trochę i kupić jakąś używkę, wszak gra świeża to i stan będzie sklepowy.

No co tu dużo więcej mówić, może Yeti albo mundrek podrzucą też informację do Sony ile sztuk sprzedało się na PT, żeby mogli sobie doliczyć do wyników?
Opublikowano

Nie wiem jak sea of thieves bo tylko troszkę w to pograłem z game pass. Na pewno jednak state of decay 2 ląduje u mnie w pudełeczku i gra zapowiada się 100 x lepiej niż days gone.  Dla mnie wystarczy że poprawią błedy poprzedniczki i już będzie gra lepsza od większości tego rocznych hitów. Obecnie ogrywam za to Pillars of Eternity 2 następny mocarny ex na pc.

Opublikowano

Widzę że od ostatnich kilku lat boty ni mając żadnych sensownych exów grają w exy sonyi starają sie zaniżyć ich ocenę. Udają koneserów i piszą wrażenia z gier sony i dziwnym trafem schemat wygląda podobnie. Bot pisze że fajna gra ale jednak nie taka dobra jak wszyscy mówili. Zawsze ocena 8/10 nie ważne czy last of us, god of war, uncharted, horizon, ratchet. Na szczęście zdanie botów nikogo nie obchodzi o czm świadczą oceny graczy, recenzentów i sprzedaż exów sony.

Opublikowano

Patrzac na paru tutaj to przypomina sie podstawowka. Strach przed swoim zdaniem duzy. Reszta zje jak sie wysunie. Jedyny teddy odwaznie poszedl.

Opublikowano
36 minut temu, milan napisał:

Patrzac na paru tutaj to przypomina sie podstawowka. Strach przed swoim zdaniem duzy. Reszta zje jak sie wysunie. Jedyny teddy odwaznie poszedl.

Masz racje jak w podstawówce. Jedyny teddy odważny bo miał takie zdanie o grze jak TY. Każda opinia inna niż TWOJA to zła opinia.

Opublikowano

No, teddy miał opinię taką jak ja xD

a że gdy on miał opinie 3 dni gdy ja jej nie miałem, bo gry nie miałem, to żaden problem xD

gupi blant

Opublikowano
8 minut temu, milan napisał:

No, teddy miał opinię taką jak ja xD

a że gdy on miał opinie 3 dni gdy ja jej nie miałem, bo gry nie miałem, to żaden problem xD

gupi blant

"gupi" to jest ten co uważa że nie można czegoś krytykować (a jak ktoś krytykuje to hejter i się nie zna) i chodzi z bólem dupy po forum bo 1 % w dół jego gierka na meta dostaje.

Opublikowano
Godzinę temu, Andrew21 napisał:

Widzę że od ostatnich kilku lat boty ni mając żadnych sensownych exów grają w exy sonyi starają sie zaniżyć ich ocenę. Udają koneserów i piszą wrażenia z gier sony i dziwnym trafem schemat wygląda podobnie. Bot pisze że fajna gra ale jednak nie taka dobra jak wszyscy mówili. Zawsze ocena 8/10 nie ważne czy last of us, god of war, uncharted, horizon, ratchet. Na szczęście zdanie botów nikogo nie obchodzi o czm świadczą oceny graczy, recenzentów i sprzedaż exów sony.

Tak do tego lataja jak poparzeni za kazdym razem do sklepu by 4 raz kupic PS4 dla tych gierek 8/10. Szkoda, ze exy MS zamiast wzbudzać podobne emocje zazwyczaj wywołują jedynie uśmiech politowania.

Opublikowano

Milan lata z rują GoWową, niczym asax z SoTową.

Opublikowano

Ciekawe kto będzie mial ruje po premierze rdr2

Edytowane przez teddy

Opublikowano

Nieprawda :cool:

Opublikowano

No RDR definitywnie będzie lepszą grą niż GoW. 

Opublikowano
Godzinę temu, milan napisał:

e tam coraz wiecej jest ludzi ktorzy nie boja sie mowic o gow wlasnego zdania pomimo absurdalnych ocen

Opublikowano

Trzeba pamiętać że to już nie ten r* co kiedys. Ja wyczuwam 8/10

Opublikowano

Beka, że milan krytykuje SoD2 a już debilnym Gays Done się jara. Typowy janek klap, trochę bardziej zaawansowana mechanika to już zagubiony i gierka bez grafiki to nie. Szkoda, że nie widział downgoradu tego crapa od bend xd

nws_DaysGone_001.jpg

vs 

Dcswd-OXUAEMCnb.jpg

Gierka idealna dla matematyków, milan będzie mógł policzyć w locie ile jeszcze mu braknie xp do następnego lvlu

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Nie jaram,  ale w days gone jeszcze można pokładac nadzieję, jak zobaczyłem walke z jakims grubym  zombie w morzu trupów 2 gdzie walisz mu karabinem, mołotowami  a ten ciągle łazi to chwyciłem sie za moher.

Opublikowano

No to pograj sobie w gays done i po problemie 

zombie niedzwiedz to będzie sztos :obama: 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.