Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano
15 minut temu, _Be_ napisał:

xD 

no tak gierki to caritas i ma być tak jak powiedzą poljaki na forum

Nie popadaj w skrajności. Jest różnica między dobrze zaprojektowaną grą, a grą stworzoną na podstawie badań co się lepiej sprzeda, i tyle. Najlepszy tego dowód to popularność gierek indie w ostatnich latach.

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 594,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano
8 minut temu, selene napisał:

Nie popadaj w skrajności. Jest różnica między dobrze zaprojektowaną grą, a grą stworzoną na podstawie badań co się lepiej sprzeda, i tyle. Najlepszy tego dowód to popularność gierek indie w ostatnich latach.

Ale ja wiem o co ci chodzi, z tym, że teraz do głosu dochodzą rożne mniejszości i każdy duży wydawca celuje w jak najbardziej zróżnicowaną publike bo MI JAKO BIAŁEMU HETEREO nie będzie mimo wszystko przeszkadzało granie babką a dzięki temu ktoś odnajdzie się lepiej w grze i uzna, że skoro branża nie jest tak zdominowana przez białych facetów to może warto kupić gierke i pograć. Bo jakby nie było bodaj 40% graczy to laski i ta liczba będzie się zwiększać dlatego też branża growa idzie w tym kierunku. 

Wszystko teraz jest girl power bo w tym jest hajs, nie wiem czego tutaj można nie zrozumieć. Wielkie korporacje jak Nike czy nie wiem H&M wypuszcza kolekcje ubraniowe i propsuje laski, które uprawiają sport więc one chętniej wydają dolary na ich ciuchy, zwykły zabieg marketingowy ale lepiej drzeć koty, że SJW przejmują stery nad umyslami graczy i przez pedalowanie w tlou mojej dzieci bedą lesbami. 

Opublikowano

... a tymczasem  wesoła ekipa zielonych  rozważa na podstawie filmiku  z nosorożcami  czy gra wyjdzie w 2020 czy 2030, i  czy będzie karcianką czy strategią xD

Gameplaye sa niemodne.

Phil, ty naprawde jesteś wariat.

0f68ef40-4575-4a9e-ad1a-18a4a687b0dc.jpg

Opublikowano

jak wchodzi je,bany xd

A ZAJRZE, MOŻE BĘDĄ JAKIEŚ CIARECZKI

Edytowane przez ragus

Opublikowano
1 minutę temu, milan napisał:

... a tymczasem  wesoła ekipa zielonych  rozważa na podstawie filmiku  z nosorożcami  czy gra wyjdzie w 2020 czy 2030, i  czy będzie karcianką czy strategią xD

Gameplaye sa niemodne.

Pomylily ci sie obozy:

Opublikowano
Teraz, Maus napisał:

Pomylily ci sie obozy:

No flety chyba przewodni  instrument,  ubi chyba tez miało.

Opublikowano

MS nie mial fletu, bo ma powazne community. No moze oprocz daddiego i banana.

Opublikowano
6 minut temu, milan napisał:

Gameplaye sa niemodne.

MS odkupil IP od Sony i prawdziwy tytul to Halo Africa

tak bedzie 

Opublikowano
Teraz, hav7n napisał:

MS odkupil IP od Sony i prawdziwy tytul to Halo Africa

tak bedzie 

Ten pomyślałem o  Africa w 1 momencie.

1 minutę temu, Maus napisał:

MS nie mial fletu, bo ma powazne community. No moze oprocz daddiego i banana.

oni xDDD czarek xDDDD, kobik też wasz !

i blant yebany ide po  skrzynie man  też

Opublikowano

jacy oni? 

milan chyba ciężko zniósł to E3 

Edytowane przez oni

Opublikowano

Nadal lepiej, niz mendrek lub yeti. :>

Opublikowano
Teraz, Maus napisał:

Nadal lepiej, niz mendrek lub yeti. :>

nie drażnijcie mendrka to nie wypełznie!

a yeti - no  ktoś musi ciągnąc ten wózek

Opublikowano
38 minut temu, _Be_ napisał:

Ale ja wiem o co ci chodzi, z tym, że teraz do głosu dochodzą rożne mniejszości i każdy duży wydawca celuje w jak najbardziej zróżnicowaną publike bo MI JAKO BIAŁEMU HETEREO nie będzie mimo wszystko przeszkadzało granie babką a dzięki temu ktoś odnajdzie się lepiej w grze i uzna, że skoro branża nie jest tak zdominowana przez białych facetów to może warto kupić gierke i pograć. Bo jakby nie było bodaj 40% graczy to laski i ta liczba będzie się zwiększać dlatego też branża growa idzie w tym kierunku. 

Wszystko teraz jest girl power bo w tym jest hajs, nie wiem czego tutaj można nie zrozumieć. Wielkie korporacje jak Nike czy nie wiem H&M wypuszcza kolekcje ubraniowe i propsuje laski, które uprawiają sport więc one chętniej wydają dolary na ich ciuchy, zwykły zabieg marketingowy ale lepiej drzeć koty, że SJW przejmują stery nad umyslami graczy i przez pedalowanie w tlou mojej dzieci bedą lesbami. 

I z tego mam najwieksza beke. Zrobili z lasek bajt marketingowy, tak jak kiedys z kontrolerow ruchowych czy 3d. Nie rozumiem jak mozna byc feministem a jednoczesnie popierac takie praktyki. Pierwszy powinienes blaber yebac te korpo za to, ze chca sobie na mniejszosciach dorobic. Bo chyba nie wierzysz w to, ze firmy jakkolwiek przejmuja sie ich losem i chca im w czyms pomoc xD.

Opublikowano
47 minut temu, _Be_ napisał:

Pokaż więcej  

I z tego mam najwieksza beke. Zrobili z lasek bajt marketingowy, tak jak kiedys z kontrolerow ruchowych czy 3d. Nie rozumiem jak mozna byc feministem a jednoczesnie popierac takie praktyki. Pierwszy powinienes blaber yebac te korpo za to, ze chca sobie na mniejszosciach dorobic. Bo chyba nie wierzysz w to, ze firmy jakkolwiek przejmuja sie ich losem i chca im w czyms pomoc xD.

Opublikowano

ktos zapomnial sie przelogowac 

Opublikowano

Ku.rwa sztryms.

Opublikowano

Taki sam sens to wasze pierdolenie, jak moda na propagowanie broni w USA, bo Gears 5 ma starego Locusta bez pily.

Opublikowano

To milana wylogowuje.

Opublikowano
3 minuty temu, Mejm napisał:

bluber przypyerdala sie na opak bo reszta sie przypjerdala

jakby wiekszosc forum nie miala wyrzutow i traktowala to za spoko bajer to by pisal co innego xddd

Opublikowano
4 minuty temu, milan napisał:

Ten pomyślałem o  Africa w 1 momencie.

oni xDDD czarek xDDDD, kobik też wasz !

i blant yebany ide po  skrzynie man  też

Lepsze takie community niż ignorant co gra tylko w 2-3 gry rocznie które są exami sony. Jeszcze nie zna 90% gier (a tym samym rynku) ale się wypowiada jak znawca tematu. Zabawne ogłosić coś najlepszą grą świata ale nie mieć porównania do konkurencji. Do tego krytykuje inne gry bez zagrania w nie ale innym nie pozwala krytykować czegokolwiek co mu pasuje.  Idź na ppe bo tylko tam jest twoje miejsce wśród podobnych do ciebie specjalistów.

Opublikowano
17 minut temu, Mejm napisał:

No mają wyje.bane na ludzi odkryles Amerykę o tym jak działa korporacja xd

A mnie wszystko jedno zagram se babka spartianka i yolo elo swag

Opublikowano

ja to bym nadział robota w girsach bo jestem fanem transhumanizmu

Opublikowano

Ale ta Ellie to jakaś ładniejszą mogła wziąć w tango.

Taką z DMCV dla przykładu. Czujesz to? Słyszysz? Marcinie?

Opublikowano

ruda z dmc v za ladna, brzydkie by się obraziły i znowu brak poprawności politycznej

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.