Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano
15 minut temu, _Be_ napisał:

xD 

no tak gierki to caritas i ma być tak jak powiedzą poljaki na forum

Nie popadaj w skrajności. Jest różnica między dobrze zaprojektowaną grą, a grą stworzoną na podstawie badań co się lepiej sprzeda, i tyle. Najlepszy tego dowód to popularność gierek indie w ostatnich latach.

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 501 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano
8 minut temu, selene napisał:

Nie popadaj w skrajności. Jest różnica między dobrze zaprojektowaną grą, a grą stworzoną na podstawie badań co się lepiej sprzeda, i tyle. Najlepszy tego dowód to popularność gierek indie w ostatnich latach.

Ale ja wiem o co ci chodzi, z tym, że teraz do głosu dochodzą rożne mniejszości i każdy duży wydawca celuje w jak najbardziej zróżnicowaną publike bo MI JAKO BIAŁEMU HETEREO nie będzie mimo wszystko przeszkadzało granie babką a dzięki temu ktoś odnajdzie się lepiej w grze i uzna, że skoro branża nie jest tak zdominowana przez białych facetów to może warto kupić gierke i pograć. Bo jakby nie było bodaj 40% graczy to laski i ta liczba będzie się zwiększać dlatego też branża growa idzie w tym kierunku. 

Wszystko teraz jest girl power bo w tym jest hajs, nie wiem czego tutaj można nie zrozumieć. Wielkie korporacje jak Nike czy nie wiem H&M wypuszcza kolekcje ubraniowe i propsuje laski, które uprawiają sport więc one chętniej wydają dolary na ich ciuchy, zwykły zabieg marketingowy ale lepiej drzeć koty, że SJW przejmują stery nad umyslami graczy i przez pedalowanie w tlou mojej dzieci bedą lesbami. 

Opublikowano

... a tymczasem  wesoła ekipa zielonych  rozważa na podstawie filmiku  z nosorożcami  czy gra wyjdzie w 2020 czy 2030, i  czy będzie karcianką czy strategią xD

Gameplaye sa niemodne.

Phil, ty naprawde jesteś wariat.

0f68ef40-4575-4a9e-ad1a-18a4a687b0dc.jpg

Opublikowano

jak wchodzi je,bany xd

A ZAJRZE, MOŻE BĘDĄ JAKIEŚ CIARECZKI

Edytowane przez ragus

Opublikowano
1 minutę temu, milan napisał:

... a tymczasem  wesoła ekipa zielonych  rozważa na podstawie filmiku  z nosorożcami  czy gra wyjdzie w 2020 czy 2030, i  czy będzie karcianką czy strategią xD

Gameplaye sa niemodne.

Pomylily ci sie obozy:

Opublikowano
Teraz, Maus napisał:

Pomylily ci sie obozy:

No flety chyba przewodni  instrument,  ubi chyba tez miało.

Opublikowano

MS nie mial fletu, bo ma powazne community. No moze oprocz daddiego i banana.

Opublikowano
6 minut temu, milan napisał:

Gameplaye sa niemodne.

MS odkupil IP od Sony i prawdziwy tytul to Halo Africa

tak bedzie 

Opublikowano
Teraz, hav7n napisał:

MS odkupil IP od Sony i prawdziwy tytul to Halo Africa

tak bedzie 

Ten pomyślałem o  Africa w 1 momencie.

1 minutę temu, Maus napisał:

MS nie mial fletu, bo ma powazne community. No moze oprocz daddiego i banana.

oni xDDD czarek xDDDD, kobik też wasz !

i blant yebany ide po  skrzynie man  też

Opublikowano

jacy oni? 

milan chyba ciężko zniósł to E3 

Edytowane przez oni

Opublikowano

Nadal lepiej, niz mendrek lub yeti. :>

Opublikowano
Teraz, Maus napisał:

Nadal lepiej, niz mendrek lub yeti. :>

nie drażnijcie mendrka to nie wypełznie!

a yeti - no  ktoś musi ciągnąc ten wózek

Opublikowano
38 minut temu, _Be_ napisał:

Ale ja wiem o co ci chodzi, z tym, że teraz do głosu dochodzą rożne mniejszości i każdy duży wydawca celuje w jak najbardziej zróżnicowaną publike bo MI JAKO BIAŁEMU HETEREO nie będzie mimo wszystko przeszkadzało granie babką a dzięki temu ktoś odnajdzie się lepiej w grze i uzna, że skoro branża nie jest tak zdominowana przez białych facetów to może warto kupić gierke i pograć. Bo jakby nie było bodaj 40% graczy to laski i ta liczba będzie się zwiększać dlatego też branża growa idzie w tym kierunku. 

Wszystko teraz jest girl power bo w tym jest hajs, nie wiem czego tutaj można nie zrozumieć. Wielkie korporacje jak Nike czy nie wiem H&M wypuszcza kolekcje ubraniowe i propsuje laski, które uprawiają sport więc one chętniej wydają dolary na ich ciuchy, zwykły zabieg marketingowy ale lepiej drzeć koty, że SJW przejmują stery nad umyslami graczy i przez pedalowanie w tlou mojej dzieci bedą lesbami. 

I z tego mam najwieksza beke. Zrobili z lasek bajt marketingowy, tak jak kiedys z kontrolerow ruchowych czy 3d. Nie rozumiem jak mozna byc feministem a jednoczesnie popierac takie praktyki. Pierwszy powinienes blaber yebac te korpo za to, ze chca sobie na mniejszosciach dorobic. Bo chyba nie wierzysz w to, ze firmy jakkolwiek przejmuja sie ich losem i chca im w czyms pomoc xD.

Opublikowano
47 minut temu, _Be_ napisał:

Pokaż więcej  

I z tego mam najwieksza beke. Zrobili z lasek bajt marketingowy, tak jak kiedys z kontrolerow ruchowych czy 3d. Nie rozumiem jak mozna byc feministem a jednoczesnie popierac takie praktyki. Pierwszy powinienes blaber yebac te korpo za to, ze chca sobie na mniejszosciach dorobic. Bo chyba nie wierzysz w to, ze firmy jakkolwiek przejmuja sie ich losem i chca im w czyms pomoc xD.

Opublikowano

ktos zapomnial sie przelogowac 

Opublikowano

Ku.rwa sztryms.

Opublikowano

Taki sam sens to wasze pierdolenie, jak moda na propagowanie broni w USA, bo Gears 5 ma starego Locusta bez pily.

Opublikowano

To milana wylogowuje.

Opublikowano
3 minuty temu, Mejm napisał:

bluber przypyerdala sie na opak bo reszta sie przypjerdala

jakby wiekszosc forum nie miala wyrzutow i traktowala to za spoko bajer to by pisal co innego xddd

Opublikowano
4 minuty temu, milan napisał:

Ten pomyślałem o  Africa w 1 momencie.

oni xDDD czarek xDDDD, kobik też wasz !

i blant yebany ide po  skrzynie man  też

Lepsze takie community niż ignorant co gra tylko w 2-3 gry rocznie które są exami sony. Jeszcze nie zna 90% gier (a tym samym rynku) ale się wypowiada jak znawca tematu. Zabawne ogłosić coś najlepszą grą świata ale nie mieć porównania do konkurencji. Do tego krytykuje inne gry bez zagrania w nie ale innym nie pozwala krytykować czegokolwiek co mu pasuje.  Idź na ppe bo tylko tam jest twoje miejsce wśród podobnych do ciebie specjalistów.

Opublikowano
17 minut temu, Mejm napisał:

No mają wyje.bane na ludzi odkryles Amerykę o tym jak działa korporacja xd

A mnie wszystko jedno zagram se babka spartianka i yolo elo swag

Opublikowano

ja to bym nadział robota w girsach bo jestem fanem transhumanizmu

Opublikowano

Ale ta Ellie to jakaś ładniejszą mogła wziąć w tango.

Taką z DMCV dla przykładu. Czujesz to? Słyszysz? Marcinie?

Opublikowano

ruda z dmc v za ladna, brzydkie by się obraziły i znowu brak poprawności politycznej

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.