Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano
3 minuty temu, milan napisał:

Ehh, irc ekipa zlała się w jednego blubera, jak ta kulka na koncu inside, lecą i  tratują wszystko na swojej drodze ;/

Ale sam milan przyznales, ze konferencja Sony byla takie "stracciatello" przy MS.
Co do Spidermana, to zgodze sie z Bluberem. W mojej subiektywnej opinii, pierwszy trailer rozjebal, serio bylem pod wrazeniem. Ale to, co pokazali na E3, no troche meh.

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 500,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Nie wiem  co to  znaczy, ale byl troche pistacjowa raczej

Opublikowano

Ze bylo troche goraco, ale troche zimno. Zalezy co i kiedy podali.

Opublikowano

Oczywiście, ale po tym jak się okazało ze przenosza ludzi do innego namiotu, to zrozumiałem troche ten cringe, chcieli dobrze... (pipi)a ja to juz pisalem xD a moje odczucia co do spidermana sa w temacie, najslabszy  z 4 ki. Ale pisanie ze to samo co Odysey, no niech sobie pisze, takie wujaszkowe pierd,olololo riki tiki.

Opublikowano
25 minut temu, Mejm napisał:

Widze podwojne standardy grane mocno, z jednej strony "hurr durr kobiety power" a z drugiej "no ch.uj z nimi, niech se korpo pouzywa" xD

ale zrozum, że jest mi totalnie obojętne xD czy korpo sobie używa i czy kobiety dostają koszulke grl pwr od nike 

Opublikowano

przeciez wszystkie prezentacje byly chu,jowe, czemu MS zbiera propsy skoro pokazal same multiplatformy na swojej prezentacji, oprocz halo ktore bylo prezentacja silnika, ubisoft pokazal samo (pipi), sony pokazuje te same gry od paru lat, bo skoro w 2014 sie sprawdzilo to czemu nie w 2018.

Naprawde branza nie ma czym sie pochwalic skoro pokazanie SEQUELI kolejnych gier 3rd party 'wygrywa' targi.

Zaraz nintendo pokaze nowe kartony, teaser pokemonow, bo przeciez nie mozna pokazac w koncu gameplayu tylko takie rzyganie screenami no i oczywiscie kolejna gra ubisoftu czy innej bethesdy przeportowana na switcha do kupienia tylko online bo nie zmiesci sie na karcie. NIntendo oficjalnie wkroczy dzisiaj w 2014 rok i moze wisienka na torcie bedzie jakies battle royale, ale watpie, bo oni nie potrafia zrobic porzadnej uslugi online.

Exclusivy sony trafiaja powoli na pc, na xboksa nie ma w ogole exów bo wszystko od paru lat wychodzi tez na pc, nintendo sie wypstrykalo z exów na cała generacje w zeszlym roku.

Wspolczuje graczom.

tfu, microsoft nie pokazal żadnego exclusive bo wszystkie ich gry mozna bedzie ograc na PC

Opublikowano

.

Edytowane przez Ryo-San

Opublikowano
13 minut temu, szejdj napisał:

przeciez wszystkie prezentacje byly chu,jowe, czemu MS zbiera propsy skoro pokazal same multiplatformy

M$ zbiera propsy za styl konferencji, ktora wygladala jak konferencja a nie jak cringe festival w wykonaniu ea, ubi i przez 30min sony. Po prostu sie to ogladalo i ogladalo a na reszcie to albo ziewanie, albo tance, albo w polowie urwany strim.

Opublikowano

Ano to może, prezentacji nie oglądałem na szczęście, tylko trailery.

Opublikowano

@_Be_ jaki lamus dupa mu pękła i minusa dał xdddd

Opublikowano

@Dave Czezky widzisz, teraz pewnie zalujesz ze opyliłes komus wszystkie soty, wychodza zawartości gry  a ty nie masz ani jednego pudełka, i  jak to wygląda?

Opublikowano
3 godziny temu, Ficuś napisał:

sadny dzien dla switcha xdddd sam smash tam rozyerdoli te baraki gdzie odbywa sie e3 od naporu ludzi jak dzis otworza bramy imprezy dla graczy

3 godziny temu, Maus napisał:

ficek jakie przedsmiertne konwulsje. dla mnie e3 moglo skonczyc sie razem z konferencja sony i nikt nawet by nie zauwazyl, ze nie bylo nintendo.

Ja to tylko tutaj zostawie. :v

Opublikowano

Dalej aktualne, jeszcze pewnie nagrody gry targow iles tam zgarnie w paru kategoriach, a ludzie by zagrac beda stac w kolejkach

Opublikowano

odpaliłem konfe nintendo na 20min to grali ciągle w smasha z wii u ale rozwaliły mnie komentarzy zachodnich figarów że super konfa i nowe figurki amiibo dostaniemy  xd

Opublikowano

Powstaliśmy, gdy społeczeństwo graczy Nintendo upadło. 

Tak należało pożegnać kolegów.

Nie dopuścimy, by wirus Ficusia przejął nad nami kontrolę. 

Tvkqw0yh.jpg

Opublikowano

mialem w czasach swietnosci, jak kazdy z pokolenia 30+ czyli niby do nauki, a gralo sie nocami w red alert, gta2, hot pursuit, commandos, heroesy3, faraon, dungeon keeper itp, pozniej odpalilem na nim ff7 (ahh ta muza midi w porcie) i juz do blacharzy nie wrocilem

Opublikowano

ficus mial blache jak była super i tez sie zje.bala xdddd

Opublikowano

nowego xboxa kupuje na premiere

Opublikowano

Ficek, wyciągaj z szafy PS4 i pozbądź się innych konsol, ja Ci dobrze radzę.

Opublikowano

sony do konca roku z exow spiderman

microsoft do konca roku z exow forza horizon4

nintendo do konca roku z exow mario tennis aces, octopath travelers, super mario party, pokemony, smash bros.

nintendo pieknie zaoralo konkurencje jesli chodzi o exy

do tego poksy czy smash w kwartal sprzedaja sie pewnie lepiej niz tata w norwegii w calym biezacym roku

Opublikowano

uff czyli ficus zostaje na switchu, dobrze ze zadowala sie guwnem

Opublikowano

fajne exy na tym switchu xDD

Opublikowano
1 godzinę temu, Ficuś napisał:

nintendo do konca roku z exow mario tennis aces, octopath travelers, super mario party, pokemony, smash bros.

XDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Octopath Traveler!!!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.