Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Prawdą jest że najlepszą konfe miał microsoft ale tylko dzięki pokazom gier multiplaformowych i daniu nadziei  że na NASTĘPNEJ generacji zawalczą. Pytanie w ankiecie na ppe brzmiało kto miał najlepszą konferencje a nie gry.

To sony ma najlepiej zapowiadające sie exy o czym mówi każdy. Bo co ma do zaoferowania microsoft jesli chodzi o exy: Horizon 4, Crackdown 3 i Gears 5. Nie wiem skąd u fanów xboxa poczucie jakby microsoft pokazał z 10 exów o których mówi cały growy świat.

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 500,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano
6 minut temu, YETI napisał:

A wiadomo kiedy ten koks dostanie tak wyglądające gry jak Horizon czy U4, bo o GoT czy TLoU2 z grzeczności nie wspomnę. Trochę lipa, że najmocniejsza konsola na rynku nie ma najładniejszych gier. Z drugiej strony, nie wymagajmy za wiele, małymi kroczkami do przody, najpierw niech wydadzą coś ze średnią myszy w VR, a później niech walczą o grafikę. Może w nowej generacji się uda, spencer trzymam kciuki, tylko już tak się nie obżeraj.

Gears5, Ori (dla mnie najładniejsza gra pod względem artystycznym), Godrizon 4.

Opublikowano

"Nieco" im brakuje do czołówki z PS4 pokazanej na E3.

2 minuty temu, Andrew21 napisał:

jakby microsoft pokazał z 10 exów o których mówi cały growy świat.

podobno było ich 15, szkoda ze po konferencji każdy o nich zapomniał, bo są tak słabe.

Opublikowano
1 minutę temu, YETI napisał:

"Nieco" im brakuje do czołówki z PS4 pokazanej na E3.

Niby czego brakuje ori i horizonowi xD?

Takich gier nawet na plejce nie ma... gdyby ori było Exem na ps4 to byś szczekał najbardziej jaka to cudowna gra.

Opublikowano

Brakuje znaczka ''Only on Playstation''

Opublikowano
4 minuty temu, Starh napisał:

Niby czego brakuje ori i horizonowi xD?

Takich gier nawet na plejce nie ma... gdyby ori było Exem na ps4 to byś szczekał najbardziej jaka to cudowna gra.

Ori? Laptop z podpiętym ds4 już czeka.

Jedynie Forza daje rade, i mówie o kwestii technicznej, bo takie Girsy przy GoT czy TLoU2 nie wyróżniają się niczym szczególnym.

Opublikowano

Zabawne że na tym E3 Spencer spełnił wszystkie życzenia klapów odnośnie Xboxa które czytałem od lat, a ci wciąż z miłości do Sony muszą udawać niepocieszonych i zawiedzionych xD

Najmocniejsza konsola na rynku? Cyk, jest

Najbardziej przyjazna klientowi? Cyk, jest

Mała ilość studiów wewnętrznych? i cyk 5 nowych studiów do koszyka

HaloGirsyForza? Sam Spencer przyznaje się do błędu dojenia 3 marek i daję teraz studiom czas, pieniądze i wolność kreatywną aby pchnąć nowe Gearsy i Halo na ambitne tory, oraz zapowiada podejmowania większego ryzyka i nowe IP (czyli jasno wzoruje się na polityce Sony ;) ) 

Brak gierek single-player?  i cyk, nowe studia zajmujące specjalizujące się w tego typu gierkach

a to wszystko to pewnie tylko pierwszy kroki bo CEO MS ostro zajarał się gierkami. Nie dziwie się więc, że Yetiemu pocą się pachy, bo chyba sam już dobrze czuje co się stanie jak MS wejdzie do tej gry na poważnie ;) 

Opublikowano

Szanujmy sie, ori i forzie horizon 4 brakuje tego że nie są system sellerami. To nie są tytuły które można postawić obok last of us 2.

Opublikowano

Akurat Gearsom graficznie to nic nie brakuje.

Opublikowano
5 minut temu, YETI napisał:

Ori? Laptop z podpiętym ds4 już czeka.

Jedynie Forza daje rade, i mówie o kwestii technicznej, bo takie Girsy przy GoT czy TLoU2 nie wyróżniają się niczym szczególnym.

Laptop - czyli jak zwierze.

Opublikowano

FH3 9mln graczy no ale nie system seller :pawel:

Wiesz ze MS poszlo na E3 zayebiscie gdy klapy musza sobie takie bzdury wmawiac.

Opublikowano
3 minuty temu, oni napisał:

Najmocniejsza konsola na rynku? Cyk, jest

Najbardziej przyjazna klientowi? Cyk, jest

Mała ilość studiów wewnętrznych? i cyk 5 nowych studiów do koszyka

HaloGirsyForza? Sam Spencer przyznaje się do błędu dojenia 3 marek i daję teraz studiom czas, pieniądze i wolność kreatywną aby pchnąć nowe Gearsy i Halo na ambitne tory, oraz zapowiada podejmowania większego ryzyka i nowe IP (czyli jasno wzoruje się na polityce Sony ;) ) 

Brak gierek single-player?  i cyk, nowe studia zajmujące specjalizujące się w tego typu gierkach

Oj, jak prychłem xDDD

Z tych ekip co kupili, to jedynie twórcy Forzy są coś warci. Ninja Theory? Piekne symulatory chodzenia, samograj, przy dobrych wiatrach na 82%, czyli idealnie wpasują się do trendów panujących na xboxie. Gierki co najwyżej na 8, ale to tak dwa, trzy razy na trzy lata, bo tak to to 69%. Te dwa pozostałe studia to nawet nie komentuje, bo w Sony to by sie nadawali do sprzątania kibli, albo co najwyżej parzenia kawy.

Najmocniejsza konsola na rynku, która już chyba w tej generacji nie zobaczy grafiki na poziomie Horiozn czy TLoU2.

Spencer daje czas developerem, super, w tym roku hełmy puszki i czarne tło z napisem battletoads, a za 3-4 lata może już nawet jakieś gierki xD

3 minuty temu, Starh napisał:

Laptop - czyli jak zwierze.

Przynajmniej 1700zł w kieszeni, dzieki spencer :)

Opublikowano
10 minut temu, YETI napisał:

bo takie Girsy przy GoT czy TLoU2 nie wyróżniają się niczym szczególnym.

Ale w przeciwienstwie do nich maja podana date premiery....

Opublikowano
7 minut temu, hav7n napisał:

Akurat Gearsom graficznie to nic nie brakuje.

Do TLoU2 to chyba tylko jakieś pół generacji.

Opublikowano
5 godzin temu, Kyo napisał:

Już wymieniał. Koniecznie dopiskiem tylko w najlepszej jakości na XOX :potter:

Każda miltiplatforma w najlepszej jakości na koksie to jak exclusive:D

Opublikowano

Gearsy 5 wyglądają jak najładniejsze gry na PS4 

a Ori jak najładniejsze gry  Nintendo 

a hejterzy piszą że nie ma różnorodności :kaz:

Opublikowano
22 minuty temu, Andrew21 napisał:

Prawdą jest że najlepszą konfe miał microsoft ale tylko dzięki pokazom gier multiplaformowych i daniu nadziei  że na NASTĘPNEJ generacji zawalczą.

To sony ma najlepiej zapowiadające sie exy o czym mówi każdy. Bo co ma do zaoferowania microsoft jesli chodzi o exy: Horizon 4, Crackdown 3 i Gears 5.

Pokazali pare rzekomych exow na PS4 jak Sekiro czy DMV, jakbym mial tylko Xboxa to bylby dla mnie uber plus, mimo ze Sekiro nic a nic mi sie nie podoba. Sony pokazalo gameplaye ale zadnej daty premiery, nic o FF7, nic o Medievil.

Opublikowano
35 minut temu, YETI napisał:

Trochę lipa, że najmocniejsza konsola na rynku nie ma najładniejszych gier. 

No Nier w 4K to jest big deal i nie zmieni tego szczekanie. Devil May Cry tez bedzie lepiej chodzil niz na Pro i co wtedy powiesz ?

Opublikowano
4 minuty temu, YETI napisał:

Sony jeszcze bedzie na tgs, w Paryżu i w grudniu na PSX, Microsoft pewnie tylko w Niemczech.

uwaga przewiduje co pokażą

>E3 2016: Last of us II, Death Stranding Spiderman
>E3 2017: Last of us II, Death Stranding, Spiderman
>PGW17: Last of us II, Death Stranding, Spiderman
>E3 2018: Last of us II, Death Stranding, Spiderman

>PGW18: Last of us II, Death Stranding, Spiderman

Edytowane przez oni

Opublikowano

Microsoft zrobił.wszystko tylko nie pokazał exów 10/10.  Znowu pokazał jedynie forze,girsy i halo. Żadnego nowego ip. Nawet nie pokazali gamplayu z girsów a Mazzeo twierdzi że to poziom exów sony. Recenzenci ocenią i znowu bedzie że metacritic sie nie liczy. Gry pokazało sony i takie last of us 2 miażdży i znowu będzie miało najwięcej tytułów game of the year.

Opublikowano

jak rozpoznać exa 10/10 na YouTube? 

Opublikowano

Na nastepnym E3 pokaza i wyjdzie suma summarum na to samo.

2 minuty temu, Andrew21 napisał:

Microsoft zrobił.wszystko tylko nie pokazał exów 10/10.  

Death Strandind takie nie mam pojecia co to jest/10.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.