Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars

Featured Replies

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 594,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

dawaj wizir obraź, przecież widać że bierzesz na serio ten temat :) 

Opublikowano
18 minut temu, Ficuś napisał:

di dauno ale ochlon bo zaraz znowu po czyjejs matce i skrobanie pojedziesz i znowu bedzie forum widziane za kratami xddd

Na razie mam beke z ksiezniczki Fayonetty.

Opublikowano
18 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Powiedział reprezentant grupy, która za kartę przetargową uważa grafikę.

To jak wypowiesz sie o grupie, ktora na zapowiedz Koksa zareagowala jak dzieciaki na cukierka ? 

19 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Żeby to jeszcze któryś zaskoczył, że grał w coś fajnego, a tak to "gurwa seba, a grałeś w Anczarted? łooo jaka grafika". 

Przeciez jest cala masa takich mniejszych gier na PS4,  np.w tym roku najlepsze wydaje sie Concrete Genie. Polecam obejrzec material z E3.

30 minut temu, _Be_ napisał:

-grafika-

Przeciez Fire Emblem nie ma nawet loga:/

Opublikowano
19 minut temu, blantman napisał:

oho mocne słowa od osoby co nie skończyła (posiłkuję się sygnaturą) persony 5, jotuna, wolfa 2  czy yakuze kiwami (nie mówiąć o wielu grach dobrych których nawet nigdy nie uruchomiła) za to splatynowała god of war, ac origins i prawie scalakowała far cry 5, lucky tale i ogrywała battlefronta 2 czy dead rising 4. Widać z ciebie taki koneser jak większośc klapów. BTW masz tylko odrobinę lepszy dobór gier od mazzeo ale mazzeo nie udaje znawcy o dobrym guście :P

No nie da sie skonczyc Yakuzy Kiwami po 0 - trzeba minimum z 3 lata przerwy zrobic. Chlop sie czepia platyny w god Of War jednej z lepszej gier tej generacji, bo 3 dodatkowe misje na krzyz sie mu nie podobaly. Ale 100 takich samych w zbuggowanym crapie pokroju " pomoz zabic zombie", "pomoz znalezc przedmiot", "znadz zapasy", "wyczysc mape" to zabawa na 100h. Wez juz ZM!

Edytowane przez easye

Opublikowano
30 minut temu, Ficuś napisał:

gdyby nie oprawa to cuphead to gra na 2/10

86.

2/10 to sa te DLCki ktorymi sie jarasz czy te go.wienka Switchowe.

Opublikowano
2 minuty temu, easye napisał:

Ale 100 takich samych w zbuggowanym crapie pokroju " pomoz zabic zombie", "pomoz znalezc przedmiot", "znadz zapasy", "wyczysc mape" to zabawa na 100h. Wez juz ZM!

Ktos tu sie za duzo Days Gone naogladal.

Opublikowano
3 minuty temu, easye napisał:

No nie da sie skonczyc Yakuzy Kiwami po 0 - trzeba minimum z 3 lata przerwy zrobic. Chlop sie czepia platyny w god Of War jednej z lepszej gier tej generacji, bo 3 dodatkowe misje na krzyz sie mu nie podobaly. Ale 100 takich samych w zbuggowanym crapie pokroju " pomoz zabic zombie", "pomoz znalezc przedmiot", "znadz zapasy", "wyczysc mape" to zabawa na 100h. Wez juz ZM!

Funny-Laughing-Drinking-Man-Gif.gif

Opublikowano
2 godziny temu, blantman napisał:

bo się nie znasz. GoW tak jak horizon MUSZĄ się podobać każdemu.

Masz mozliwosc wyboru w co mozesz zagrac. I nie ucz innych co im sie podobac a co nie.

Opublikowano

Kupil Xboxa.

Opublikowano

Ficek Fayonetta skutecznie zajął jego miejsce. :lapka:

Edytowane przez Hum

Opublikowano
46 minut temu, _Be_ napisał:

Jaranie się gó.wnem na siłę? Tylko u Nintendo 

Oni serio na to czekają xd przecież z takim lineupem to nic tylko allegro i cześć

bardzo dobra lista, mnostwo gier na ktore czekam do konca tego roku, czasu mi braknie na ogranie wszystkiego, a u sony co? spodermon i koniec, microsoft forza i koniec :yao: 

Opublikowano

,

Edytowane przez Gość

Opublikowano

a nie bo '

Opublikowano

Rayos kochanie, my wiemy ze do Nintendo trzeba miec specyficzny gust. Nie porownuj gier na Nintendo, ktore robily chinskie piwniczaki, do gier ktore maja fundusze z przynajmiej 6 zerami przed liczba (i wcale nie pisze tu o ficku, yetim, easye, daddym, starhu oraz exact).

Opublikowano

W 3/4 gierek klapy nie pograją do ps5 więc chociaż na youtubie można obejrzeć.

Chociaż w wypadku gier od Sony oglądać i grać to bardzo podobne "experience".

Opublikowano

Boty już wiedzą czemu exy na xboxa mają liczby wyświetleń na poziomie patostrimów magicala czy rafatusa? :kaz:

Opublikowano
43 minuty temu, easye napisał:

no ale gust masz gówniany tak samo albo i bardziej niż te boty których wyzywasz. Prawda boli wiem.

Opublikowano

Blant jak można kupić tomb raidera i asasyna zamiast spidermena? :whyyy:

Ty naprawdę musisz nienawidzić plejstejszon z całego serca :frog:

Opublikowano

tym bardziej ze spiderman wyglada jak gierka ubisoftu, zastanow sie blant

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.