Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

Te multiplatformy podobają mi się bardziej niż to co zaoferuje Sony i będę je miał w najlepszej wersji na Xboxie. Po co mi więcej?

Ciesze się twoim szczesciem. Przynajmniej masz lepszy gust od reszty zielonych i nie grasz w te ekskluzywne guwna na 6.

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 594,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Jeszcze ten żałosny tekst, że na Xboxie nie ma pięknych gier, kiedy takie Gearsy 4 to absolutna czołówka generacji. Przy okazji świetnie się w nie gra. No cóż, Andrzejek znów nie wziął leków i przechodzi załamanie nerwowe.

Opublikowano
Teraz, YETI napisał:

Starh, zakłada do końca generacji, że xbox nie dostanie tyle gier ocenianych powyżej 90% co ps4? Deal?

W to nie wątpię hah, ale widzę tylko pewne deale Cię zadowalają. 

To inaczej forza będzie miała większa średnia od Spidermana. Deal?

Opublikowano
Teraz, YETI napisał:

Ciesze się twoim szczesciem. Przynajmniej masz lepszy gust od reszty zielonych i nie grasz w te ekskluzywne guwna na 6.

To dlatego, że gry dzielę na te które mi się podobają i te które mi się nie podobają. Potem tylko wybieram na którym z posiadanych sprzętów działają mi lepiej.

Opublikowano
7 minut temu, Andrew21 napisał:

Wyszedł xśmieć x i nie ma żadnej gry która mogłaby sie równać graficznie z uncharted 4, god of war czy horizon zero dawn na zwykłym ps4 za 800 złotych.

Podobno nowe Girsy mają szanse zrównać się z tym poziomem, bo cała moc poszła w grafikę, zamiast w animacje i nowe elementy gameplyu :yao:

3 minuty temu, Starh napisał:

Wydaje mi się, że są na to duże szanse, bo napisze chyba po raz trzeci, Forza, to dla mnie top 5 tych targów i gierka będzie świetna. Dotarło?

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Sory miało zyebaną konfę, no ale..no..no..ale ale przecież WINCYJ ODSŁONIĘĆ NA JUTUBE!!WINCYJ!!!

Czysta komedia z tymi klapami!:yao:

Opublikowano
10 minut temu, Starh napisał:

Musiałbyś chyba dać, że więcej niż God of War, ale w to chyba sam nie wierzysz, wtedy Yeti może by przyjął.

Opublikowano
2 minuty temu, Czezare napisał:

Sory miało zyebaną konfę, no ale..no..no..ale ale przecież WINCYJ ODSŁONIĘĆ NA JUTUBE!!WINCYJ!!!

Za rok i tak usłyszysz, że Sony wygrało, bo zrobią konferencję opartą na tytułach z E3 2017 i 2018. Death's Stranding, Shadow of Tsushima + jakieś FF7 i Shenmue 3 z datą premiery na 2022. :yao: Będzie zaorane.

Opublikowano

Sony miało zyebaną konfe ale ma najlepsze exy. A multiplatformy u 95% posiadaczy ps4 i xboxa one wyglądają lepiej na premierowym ps4. Zastanówcie sie, przecież xbox one x nie stanowi nawet 10% sprzedanych xboxów. 

Edytowane przez Andrew21

Opublikowano
5 minut temu, Andrew21 napisał:

Sony miało zyebaną konfe ale ma najlepsze exy.

Nie podoba mi siei Death Stranding, marketing fatalny, na poczatku byli jacys zolnierze,samoloty z roznych epok itp teraz tylko lazenie i jakies gowniaki w probowkach. Obok materialow z Horizon to nawet nie stalo, zdecydowanie przerost formy nad trescia.

Days Gone ma problemy techniczne, poki co srednio wyglada.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

nie wiem czego nawdychali się Yeti i Andrzejem, ale zdecydowanie powinni przestać, albo brać połowę 

Opublikowano

Ale last of us 2, ghost of tshusima i spiderman podoba sie 99% graczy. Microsoft ma tylko już szóstą czesc forzy na xboxie one i girsy 5. Wow, od 5 lat, rok w rok na xone wychodzi forza, fajna gra ale ile można. Girsy 5 natomiast to żadna rewolucja tylko cały czas ta sms mechanika, żadnych nowości, niczym sie ta gra nie wyróżnia. O prezentacji silinka halo nawet nie ma co wspominać.

Edytowane przez Andrew21

Opublikowano
1 minutę temu, Andrew21 napisał:

Ale last of us 2, ghost of tshusima i spiderman podoba sie 99% graczy.

Wiadomix odratowali konfe tym, TloU zdecydowanie nowy poziom walki wrecz, U4 w porownaniu wyglada jak bojki manekinow, ale na ten moment na 2019 jest Days Gone vs Girsy no i zobaczymy.

Niby Cd-action pisalo ze ponoc TloU2 w 2019 ale nawet Redaktor Wojciech nie podjal tematu.

Opublikowano
4 minuty temu, oni napisał:

nie wiem czego nawdychali się Yeti i Andrzejem, ale zdecydowanie powinni przestać, albo brać połowę 

Jakimi grami microsoft zarządził, oprócz Forzy. Słucham.

Opublikowano
Teraz, YETI napisał:

a gdzie napisałem że zarządził? napisałem że prawdopodobnie jesteś chory psychicznie 

Opublikowano
8 minut temu, Andrew21 napisał:

Ale last of us 2, ghost of tshusima i spiderman podoba sie 99% graczy

:pawel:

Opublikowano

Jedno trudne pytanie i... koniec dyskusji. Z drugiej strony, przecież nie napisze, że zarządzili nowym hełmem. :rotfl:

Edytowane przez YETI

Opublikowano
4 minuty temu, YETI napisał:

Ori, Gearsy również bardzo dobrze wyglądają. 

Opublikowano

ALE THE LAST OF US DWAAAAAAA

Nicholas-Cage-Yell-Rage-Clones.gif

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

Klapy skończcie. Ms wygrał targi, FH 4 wygląda tak, że miałem łzy w oczach jak oglądałem trailer a wy macie jakieś 10minutowe noszenie plecaka z jedzeniem xD

50% głosow na ms :hi:

Opublikowano
22 minuty temu, Andrew21 napisał:

A multiplatformy u 95% posiadaczy ps4 i xboxa one wyglądają lepiej na premierowym ps4. Zastanówcie sie, przecież xbox one x nie stanowi nawet 10% sprzedanych xboxów. 

jakie ma to znaczenie ile procent posiada daną konsolę? Niezaprzeczalnym faktem jest że gry na KOXie działają w jakości nieosiągalnej dla prosiaka

Opublikowano

Powinien sie wstydzic, ze umiescil Nintendo jako opcje.

Opublikowano
5 minut temu, hav7n napisał:

ALE THE LAST OF US DWAAAAAAA

Nicholas-Cage-Yell-Rage-Clones.gif

Nawet quaza ta prezentacja nie porwała, a to ultras Sony.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.