Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 503,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Ta konferencja Ninny to serio będzie trwać tylko 25 minut? To zgaduję, że preshow nie będzie? Po tym coś będzie cokolwiek jeszcze? Jakieś Treehouse stream czy tylko tyle i nic więcej?

Edytowane przez Faka

Opublikowano

25 minut gierek na ten rok, a potem Treehouse z wywiadami, gameplayami i tak dalej.

Opublikowano

No niby jeszcze przez godzinę mają nowe gry pokazywać.

Opublikowano

Tego Spidermana serio robi Insomniac do Sunset Overdrive, czy raczej ci goście od Untul Dawn?

Niesamowity downgorad względem genialnej mechaniki z Sunseta. Wygląda to tak jakby pewnego deszczowego dnia do studia Insomniac przyszli smutni panowie w garniturach od sony i wymusili cinematic experience bo to teraz się sprzedaję. Szkoda zmarnowanego potencjału

Ty te posty piszesz dla żartu, czy naprawdę jesteś przyjebany jak paczka gwoździ?

ty grałeś w sunseta czy siedzisz tu bo jestes gruby?

Nie grałem, chcę zagrać bardzo. Ale jak widać nie zrozumieliście, o co nam chodzi. Gość pisze o grze, która jeszcze nie wyszła, która nie nazywa się Sunset Overdrive 2, której celowo oskryptowany fragment jest pokazany, a już wyrokuje. Bo co, bo jest na Playstation tylko?

Opublikowano

Co z tą "konfą" Nintendo? O 16 miała być?

Opublikowano

O 18 będzie.

Opublikowano

O 18. Ku.rwa jak to trudno kliknac na forum pierwsza strone albo wyczytac z 99,99% gejminowych sajtow. Ehh gracze. :sapek:

Opublikowano

no i już są leaki przed konfą

ffbgshm.png

Uuuu, a co to? Czyżby REMASTERY? GOLERY? Na Nintendo? 

Edytowane przez Rozi

Opublikowano

rozi to jest taki żart

że wydadzą port znienawidzonej gry. to fejk.

:sapek:

Opublikowano

dałnie, to fotoszop xD

Opublikowano

19059863_810777162411269_878555134666805

:banderas: :banderas: :banderas:

Opublikowano

19059863_810777162411269_878555134666805

:banderas: :banderas: :banderas:

czekam na post paliodora, w którym będzie śmiał się z MS, że zamieścili taki komunikat w swoim dashu

Opublikowano

dałnie, to fotoszop xD

Paaaaanie, a kto by sie tam w tych wszystkich crapach od nintendo polapal?

Opublikowano

Ta konferencja Ninny to serio będzie trwać tylko 25 minut? To zgaduję, że preshow nie będzie? Po tym coś będzie cokolwiek jeszcze? Jakieś Treehouse stream czy tylko tyle i nic więcej?

Nintendo nie ma konferencji.

Opublikowano

nie chce spoilowac ci gierki ale w sunsecie tez byl element poscigu tylko tam gra nie mowila w ktorym momencie jaki przycisk mamy nacisnąć ale system gry i sterowanie pozwalalo na mega intuicyjne latanie po mieście co samo w sobie dawalo mega fun

tutaj byl festiwal skryptow i qte, gierka i tak będzie sztosem ale kazdy fan sunseta inaczej to sobie wyobrażał

Opublikowano

Jezu, Insomniac robiło też Ratcheta, to mam się spodziewać, że Spiderman będzie zbierał śrubki?

Opublikowano

A później płaczą , że każda gra to to samo, bezpieczny gameplay itd

Opublikowano

Spencer to największy hipokryta i rak tej branży

Phil Spencer: I’m not a fan of doing deals that hold back specific pieces of content from other platforms....

I don’t think it’s good for our industry if we got into a point where people are holding back the technical innovation of game developers based on a marketing deal.

Panie Spencer, ale zaplacenie za TRa w celach marketingowych aby użytkownicy innej platformy nie zgarali było dobrą rzeczą prawda?

Miałem wtedy x1 i ogralem tę świetną grę. Szkoda mi wtedy było, że inni nie mogą się zapoznać z tą giereczką (po u4 zapewne nie smakowała już tak dobrze).

Temu to sie chyba styki w mozgu przepalily jak to mowil, ewidentnie zapomnial o tomb raiderze, dead rising czy chocby o 22 LAUNCH EKSKLUZIWACH

Opublikowano

Przecież Phil Spencer to udowodniony kłamca od przynajmniej 10 lat. Że też ktoś się jeszcze na niego nabiera.

Opublikowano

37588-Spider-Man_%5BNTSC-U%5D-7.jpg

A jednak wersja na xbeke też powstaje hihihehe

Edytowane przez Pawcio

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.