Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

było? :)7SqpKHt.gif

psxextreme -> internet -> psxextreme xd

JmkSZum.gif

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 504,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

nie śledzę tematu więc nie jestem na bieżąco. Ten gif to twoje dzieło Bansai?Jak tak, to :notbad:

Opublikowano

Soul, mam PSXa, PS2, PS3, PS4Pro, miałem PSP, PS Vite, WiiU, i 3x Xboxa One, to ze wychowałem się na SNESie, Amidze, PC nawet nie wspominam.

Czy idąc twoim tokiem rozumowania już jestem lepszy od Ciebie bo masz 3 najnowsze konsole z ktorych tylko na jednej czyli Sony masz gry?

Mówimy o obecnej generacji.

Zwłaszcza o Switchu, który gniecie suty :D

Edytowane przez Soul

Opublikowano

nie śledzę tematu więc nie jestem na bieżąco. Ten gif to twoje dzieło Bansai?Jak tak, to :notbad:

Jeszcze jak :lapka:

Opublikowano

Problemem M$ jest to, że ani jedno ich wewnętrzne studio nie potrafi zrobić gry na poziomie chociażby U4 czy Horizion. Ani jedno... 

Playground mi szkoda, bo się tam marnują ;/ 

Opublikowano

Na poziomie Uncharted 4 i Horizon, to znaczy na jakim poziomie? 

Opublikowano

Powiedz mi w co warto zagrać na xboxie oprócz Sunseta i Horizon 3 (w które można zagrać na PC).

Ori nie liczę (ogram na xboxie, można pograć również na laptopie).

No dajesz.

powiedz mi jakie gry lubisz a ja ci podam listę gier które ukazaly się na Xboksa które wpasują się twoje preferencje.

Aktualnie na xboxie interesuje mnie wyłącznie The Last Night i Ori 2 (tak jak pisałem Halo, Sunseta, Ori, Lare ograłem mając xa). Obie gry spokojnie ogram na moim PC. 

Jedyny, Jedyny argument za posiadaniem czy też kupnem X1 X będą dla mnie lepiej wyglądające multiplatformy (a i to czas pokaże). Dla mnie to za mało i tutaj żal powinniście mieć jako posiadacze xboxów do Spencera, bo naobiecywał w (pipi), a nic nie dał. I to jest w sumie przykre, bo Sony mając monopol znowu stanie się zachłanne jak w przypadku ps3.

No ale te gry też będą na tanim jak barszcz One S :D Nikt z MS nie zmusza do kupna XOX czy ogrywaniu na PC. Zresztą każdy pierdzieli że ogra na PC a potem olewa albo gra na konsoli.

Im chyba o graficzkę chodzi.

Opublikowano

Za to inni potrafią, Metro i Anthem :D

FM7 IMO gniecie więc jest jedno studio, które daje radę a drugie to oczywiście 343, jeszcze zobaczycie jak HALO 6 zamiecie.

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Dobre ćpanie mają w Nowym Yorku :pawel:

Opublikowano

będzie 6 terafanków - będzie graficzka  :cool:

Opublikowano

Chociażby gameplayowym. 

W graficzny nawet przy 6 tflop nie wierzę. Chyba, że zatrudnią odpowiednie ekipy do pracy nad przyszłymi grami.

Edytowane przez Starh

Opublikowano

będzie 6 terafanków - będzie graficzka  :cool:

W tych Indykach?  :D
Opublikowano

SoT I Crackdown już pokazują pazur, a jeszcze jest ARK :obama:

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

94%-89%.

Forza wyjątek, Girsy i Halo na poziomie inFamous, Yakuzy czy Wipeout omega collection.

Opublikowano

Chociażby gameplayowym. 

W graficzny nawet przy 6 tflop nie wierzę. Chyba, że zatrudnią odpowiednie ekipy do pracy nad przyszłymi grami.

Czyli co U4 i Horizon mają super gameplay?  :rotfl:

Którego próżno szukać na ONE? :pawel:

Opublikowano

będzie 6 terafanków - będzie graficzka :cool:

Będzie kolejne rozczarowanie, ale to nic nowego jeżeli chodzi o markę xbeczka.
Opublikowano

Chociażby gameplayowym. 

aha, czyli Gearsy i Halo mają gameplay na niższym poziomie niż Horizon  :dog:

co do kluczowej kwestii tj. graficzki, to zarówno Coaliton i 343 Industires to topowe studia, gdzie pracują chociażby ludzie z Naughty Dogs. 

Zresztą grałem we wszystkie najładniejsze gry poprzedniej generacji: God of War 3, Uncharted 2,3, The Last of Us, Killzone 2 i 3 i moim zdaniem zdecydowanie najlepszą graficzkę zaoferowało Halo 4 od 343 więc już raz pokazali co potrafią  

Opublikowano

Powiedz mi w co warto zagrać na xboxie oprócz Sunseta i Horizon 3 (w które można zagrać na PC).

Ori nie liczę (ogram na xboxie, można pograć również na laptopie).

No dajesz.

powiedz mi jakie gry lubisz a ja ci podam listę gier które ukazaly się na Xboksa które wpasują się twoje preferencje.

Aktualnie na xboxie interesuje mnie wyłącznie The Last Night i Ori 2 (tak jak pisałem Halo, Sunseta, Ori, Lare ograłem mając xa). Obie gry spokojnie ogram na moim PC. 

Jedyny, Jedyny argument za posiadaniem czy też kupnem X1 X będą dla mnie lepiej wyglądające multiplatformy (a i to czas pokaże). Dla mnie to za mało i tutaj żal powinniście mieć jako posiadacze xboxów do Spencera, bo naobiecywał w (pipi), a nic nie dał. I to jest w sumie przykre, bo Sony mając monopol znowu stanie się zachłanne jak w przypadku ps3. 

Twoja sytuacja jest trochę inna niż większości bo ty masz podstawowy sprzęt do grania i jest nim PC. Szukasz sprzętu nr 2... a w tym wypadku uważam, że najlepszy byłby Switch, potem ewentulanie PS4, a na końcu Xbone. Zgadzam się, ze kupowanie Xboksa jako sprzętu numer 2 nie jest dobrym rozwiązaniem.

Post Zeratula, ja (pipi)e, ten koles żyje w innym świecie.

Xboxa warto kupić dla gier z x360 i pierwszego x, no to jesteś w tym 1,5% graczy którzy z tego korzystają. Sądziłem ze konsole kupuje się dla gier, dla eksow, dla różnego rodzaju gatunków, niestety, nic z tych rzeczy na xboxie nie ma.

Poza tym na ps4 pogramy nie tylko w gry Sony, Persona 5, NiOh, Nier, trzy perełki, które ominęły xbona, no ale tam mamy halogirsyforza plus gry z poprzedniej generacji. Ja (pipi)e jakie rozumowanie. I jeszcze jedno, tę eksy prosto od sony jak Horizon, TLoU, GoW czy U4 swoim poziomem zjadają takie Girsy, w które gra się identycznie jak w pierwsza część. To jest zupełnie inna liga, microsoft ze swoimi wew devami siedzi gdzieś w poprzedniej generacji. Jedyny co ma xbox to Forza.

Także kupujcie xboxy, bo jak wam się znudzi halo 8, to zawsze możecie pograć w halo 2. No i jeszcze tę nadchodzące gierki :rotfl:

Dwa DLC łaaaaaaaaaaaaaał :yao:

W tym jedno, które swoim poziomem osmieszy wszystkie gry na xbona, a za które spencer dałby sobie obciąć rękę. Poziom nie osiagalny dla tej konsoli ze sztosiwami na góra 85%.

Ty to jesteś NIEOSIĄGALNY z twoim mózgiem. Po pierwsze nauczyć się czytać ze zrozumieniem. Po drugie, to co ty sądzisz to nikogo nie interesuje. Konsole kupuje się przede wszystkim dla gier, a im więcej tych gier tym lepiej. Twoim myśleniem kojarzysz mi się z jakimś polaczkiem zawistnym burakiem. Moje i tylko moje i nikomu tego nie oddam. Jeżeli ty widzisz na Xbox One tylko Forza, Gears i Halo to powinieneś trochę bliżej przyjrzeć się ofercie bo kuleje u ciebie wiedza, co akurat niespodzianką żadną nie jest. Ponadto nie każda gra pasuje każdemu i oferta Sony z ich Personą 5, Nioh, Nier, Bloodborne może się ludziom po prostu nie podobać. Mnie osobiście Horizon odrzucił po 4 cutscenkach... i jeżeli coś na PS4 miałoby mnie zachęcić to byłby to Uncharted 4, Driveclub i ADR1FT, a nie w/w.

Opublikowano

Chociażby gameplayowym.

Czyli co U4 i Horizon mają super gameplay? :rotfl:

To już kwestia gustu, dla jednych angre birds ma najlepszy gameplay. Jedno jest pewne, takie gry jak BB, U4 czy Horizon otrzymały oceny o których ludzie w microsoftu marzą.
Opublikowano

Dobra ale pokaż na xone grę z takim otwartym światem jak np Horizon i z taką jakością... Skoro potrafili zrobić coś podobnego z GTA 5 na xone, to nie było Ms stać na studio aby zrobiło cos podobnego na szrota? Pewnie, że nie,, bo lepiej napierdalać kolejne halo forzy i kasować kolejne ex

Teraz boty to już mają 3 wsteczne.. Xone, X360 i xone...Co Ms zrobi jak się skończy wsteczna? Czym zaskoczą graczy?

Edytowane przez czeskimaster

Opublikowano

Dobra ale pokaż na xone grę z takim otwartym światem jak np Horizon i z taką jakością... Skoro potrafili zrobić coś podobnego z GTA 5 na xone, to nie było Ms stać na studio aby zrobiło cos podobnego na szrota? Pewnie, że nie,, bo lepiej napierdalać kolejne halo forzy i kasować kolejne ex

Ale też i z taką jakością cutscenek czy to pomijamy bo to wypadło słabo?

Opublikowano

Ale też i z taką jakością cutscenek czy to pomijamy bo to wypadło słabo?

Masz, i to natychmiast, przestać szkalować Horizona. Rozumiesz?

Opublikowano

Chociażby gameplayowym.

Czyli co U4 i Horizon mają super gameplay? :rotfl:

To już kwestia gustu, dla jednych angre birds ma najlepszy gameplay. Jedno jest pewne, takie gry jak BB, U4 czy Horizon otrzymały oceny o których ludzie w microsoftu marzą.

Yakuza ma średnią jak gry na XBOX'a i zjada gameplayowo U4 i horajzona na śniadanie, Yeti pisałem Ci już 100x, tylko Ciebie interesuje ta średnia inni po prostu grają w gry i dobrze się przy tym bawią.

Warto przypomnieć, że Fh3 ma 91 na MC, więc już dawno to marzenie prysło. 

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Konsole kupuje się przede wszystkim dla gier, a im więcej tych gier tym lepiej.

To tu sie zgadzamy. Dobrze ze mam ps4, bo by mi w tym roku została aktualizacja dasha, jakiś nowy pad i halo wars2.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

zeratul pisał kilka dni temu, że sytuacja xboxa jest w porządku bo cały rok grał w warframe, a teraz szkaluje uncharted i horizon. toć wy weźcie z nim nie dyskutujcie kek

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.