Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

było? :)7SqpKHt.gif

psxextreme -> internet -> psxextreme xd

JmkSZum.gif

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 564,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

nie śledzę tematu więc nie jestem na bieżąco. Ten gif to twoje dzieło Bansai?Jak tak, to :notbad:

Opublikowano

Soul, mam PSXa, PS2, PS3, PS4Pro, miałem PSP, PS Vite, WiiU, i 3x Xboxa One, to ze wychowałem się na SNESie, Amidze, PC nawet nie wspominam.

Czy idąc twoim tokiem rozumowania już jestem lepszy od Ciebie bo masz 3 najnowsze konsole z ktorych tylko na jednej czyli Sony masz gry?

Mówimy o obecnej generacji.

Zwłaszcza o Switchu, który gniecie suty :D

Edytowane przez Soul

Opublikowano

nie śledzę tematu więc nie jestem na bieżąco. Ten gif to twoje dzieło Bansai?Jak tak, to :notbad:

Jeszcze jak :lapka:

Opublikowano

Problemem M$ jest to, że ani jedno ich wewnętrzne studio nie potrafi zrobić gry na poziomie chociażby U4 czy Horizion. Ani jedno... 

Playground mi szkoda, bo się tam marnują ;/ 

Opublikowano

Na poziomie Uncharted 4 i Horizon, to znaczy na jakim poziomie? 

Opublikowano

Powiedz mi w co warto zagrać na xboxie oprócz Sunseta i Horizon 3 (w które można zagrać na PC).

Ori nie liczę (ogram na xboxie, można pograć również na laptopie).

No dajesz.

powiedz mi jakie gry lubisz a ja ci podam listę gier które ukazaly się na Xboksa które wpasują się twoje preferencje.

Aktualnie na xboxie interesuje mnie wyłącznie The Last Night i Ori 2 (tak jak pisałem Halo, Sunseta, Ori, Lare ograłem mając xa). Obie gry spokojnie ogram na moim PC. 

Jedyny, Jedyny argument za posiadaniem czy też kupnem X1 X będą dla mnie lepiej wyglądające multiplatformy (a i to czas pokaże). Dla mnie to za mało i tutaj żal powinniście mieć jako posiadacze xboxów do Spencera, bo naobiecywał w (pipi), a nic nie dał. I to jest w sumie przykre, bo Sony mając monopol znowu stanie się zachłanne jak w przypadku ps3.

No ale te gry też będą na tanim jak barszcz One S :D Nikt z MS nie zmusza do kupna XOX czy ogrywaniu na PC. Zresztą każdy pierdzieli że ogra na PC a potem olewa albo gra na konsoli.

Im chyba o graficzkę chodzi.

Opublikowano

Za to inni potrafią, Metro i Anthem :D

FM7 IMO gniecie więc jest jedno studio, które daje radę a drugie to oczywiście 343, jeszcze zobaczycie jak HALO 6 zamiecie.

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Dobre ćpanie mają w Nowym Yorku :pawel:

Opublikowano

będzie 6 terafanków - będzie graficzka  :cool:

Opublikowano

Chociażby gameplayowym. 

W graficzny nawet przy 6 tflop nie wierzę. Chyba, że zatrudnią odpowiednie ekipy do pracy nad przyszłymi grami.

Edytowane przez Starh

Opublikowano

będzie 6 terafanków - będzie graficzka  :cool:

W tych Indykach?  :D
Opublikowano

SoT I Crackdown już pokazują pazur, a jeszcze jest ARK :obama:

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

94%-89%.

Forza wyjątek, Girsy i Halo na poziomie inFamous, Yakuzy czy Wipeout omega collection.

Opublikowano

Chociażby gameplayowym. 

W graficzny nawet przy 6 tflop nie wierzę. Chyba, że zatrudnią odpowiednie ekipy do pracy nad przyszłymi grami.

Czyli co U4 i Horizon mają super gameplay?  :rotfl:

Którego próżno szukać na ONE? :pawel:

Opublikowano

będzie 6 terafanków - będzie graficzka :cool:

Będzie kolejne rozczarowanie, ale to nic nowego jeżeli chodzi o markę xbeczka.
Opublikowano

Chociażby gameplayowym. 

aha, czyli Gearsy i Halo mają gameplay na niższym poziomie niż Horizon  :dog:

co do kluczowej kwestii tj. graficzki, to zarówno Coaliton i 343 Industires to topowe studia, gdzie pracują chociażby ludzie z Naughty Dogs. 

Zresztą grałem we wszystkie najładniejsze gry poprzedniej generacji: God of War 3, Uncharted 2,3, The Last of Us, Killzone 2 i 3 i moim zdaniem zdecydowanie najlepszą graficzkę zaoferowało Halo 4 od 343 więc już raz pokazali co potrafią  

Opublikowano

Powiedz mi w co warto zagrać na xboxie oprócz Sunseta i Horizon 3 (w które można zagrać na PC).

Ori nie liczę (ogram na xboxie, można pograć również na laptopie).

No dajesz.

powiedz mi jakie gry lubisz a ja ci podam listę gier które ukazaly się na Xboksa które wpasują się twoje preferencje.

Aktualnie na xboxie interesuje mnie wyłącznie The Last Night i Ori 2 (tak jak pisałem Halo, Sunseta, Ori, Lare ograłem mając xa). Obie gry spokojnie ogram na moim PC. 

Jedyny, Jedyny argument za posiadaniem czy też kupnem X1 X będą dla mnie lepiej wyglądające multiplatformy (a i to czas pokaże). Dla mnie to za mało i tutaj żal powinniście mieć jako posiadacze xboxów do Spencera, bo naobiecywał w (pipi), a nic nie dał. I to jest w sumie przykre, bo Sony mając monopol znowu stanie się zachłanne jak w przypadku ps3. 

Twoja sytuacja jest trochę inna niż większości bo ty masz podstawowy sprzęt do grania i jest nim PC. Szukasz sprzętu nr 2... a w tym wypadku uważam, że najlepszy byłby Switch, potem ewentulanie PS4, a na końcu Xbone. Zgadzam się, ze kupowanie Xboksa jako sprzętu numer 2 nie jest dobrym rozwiązaniem.

Post Zeratula, ja (pipi)e, ten koles żyje w innym świecie.

Xboxa warto kupić dla gier z x360 i pierwszego x, no to jesteś w tym 1,5% graczy którzy z tego korzystają. Sądziłem ze konsole kupuje się dla gier, dla eksow, dla różnego rodzaju gatunków, niestety, nic z tych rzeczy na xboxie nie ma.

Poza tym na ps4 pogramy nie tylko w gry Sony, Persona 5, NiOh, Nier, trzy perełki, które ominęły xbona, no ale tam mamy halogirsyforza plus gry z poprzedniej generacji. Ja (pipi)e jakie rozumowanie. I jeszcze jedno, tę eksy prosto od sony jak Horizon, TLoU, GoW czy U4 swoim poziomem zjadają takie Girsy, w które gra się identycznie jak w pierwsza część. To jest zupełnie inna liga, microsoft ze swoimi wew devami siedzi gdzieś w poprzedniej generacji. Jedyny co ma xbox to Forza.

Także kupujcie xboxy, bo jak wam się znudzi halo 8, to zawsze możecie pograć w halo 2. No i jeszcze tę nadchodzące gierki :rotfl:

Dwa DLC łaaaaaaaaaaaaaał :yao:

W tym jedno, które swoim poziomem osmieszy wszystkie gry na xbona, a za które spencer dałby sobie obciąć rękę. Poziom nie osiagalny dla tej konsoli ze sztosiwami na góra 85%.

Ty to jesteś NIEOSIĄGALNY z twoim mózgiem. Po pierwsze nauczyć się czytać ze zrozumieniem. Po drugie, to co ty sądzisz to nikogo nie interesuje. Konsole kupuje się przede wszystkim dla gier, a im więcej tych gier tym lepiej. Twoim myśleniem kojarzysz mi się z jakimś polaczkiem zawistnym burakiem. Moje i tylko moje i nikomu tego nie oddam. Jeżeli ty widzisz na Xbox One tylko Forza, Gears i Halo to powinieneś trochę bliżej przyjrzeć się ofercie bo kuleje u ciebie wiedza, co akurat niespodzianką żadną nie jest. Ponadto nie każda gra pasuje każdemu i oferta Sony z ich Personą 5, Nioh, Nier, Bloodborne może się ludziom po prostu nie podobać. Mnie osobiście Horizon odrzucił po 4 cutscenkach... i jeżeli coś na PS4 miałoby mnie zachęcić to byłby to Uncharted 4, Driveclub i ADR1FT, a nie w/w.

Opublikowano

Chociażby gameplayowym.

Czyli co U4 i Horizon mają super gameplay? :rotfl:

To już kwestia gustu, dla jednych angre birds ma najlepszy gameplay. Jedno jest pewne, takie gry jak BB, U4 czy Horizon otrzymały oceny o których ludzie w microsoftu marzą.
Opublikowano

Dobra ale pokaż na xone grę z takim otwartym światem jak np Horizon i z taką jakością... Skoro potrafili zrobić coś podobnego z GTA 5 na xone, to nie było Ms stać na studio aby zrobiło cos podobnego na szrota? Pewnie, że nie,, bo lepiej napierdalać kolejne halo forzy i kasować kolejne ex

Teraz boty to już mają 3 wsteczne.. Xone, X360 i xone...Co Ms zrobi jak się skończy wsteczna? Czym zaskoczą graczy?

Edytowane przez czeskimaster

Opublikowano

Dobra ale pokaż na xone grę z takim otwartym światem jak np Horizon i z taką jakością... Skoro potrafili zrobić coś podobnego z GTA 5 na xone, to nie było Ms stać na studio aby zrobiło cos podobnego na szrota? Pewnie, że nie,, bo lepiej napierdalać kolejne halo forzy i kasować kolejne ex

Ale też i z taką jakością cutscenek czy to pomijamy bo to wypadło słabo?

Opublikowano

Ale też i z taką jakością cutscenek czy to pomijamy bo to wypadło słabo?

Masz, i to natychmiast, przestać szkalować Horizona. Rozumiesz?

Opublikowano

Chociażby gameplayowym.

Czyli co U4 i Horizon mają super gameplay? :rotfl:

To już kwestia gustu, dla jednych angre birds ma najlepszy gameplay. Jedno jest pewne, takie gry jak BB, U4 czy Horizon otrzymały oceny o których ludzie w microsoftu marzą.

Yakuza ma średnią jak gry na XBOX'a i zjada gameplayowo U4 i horajzona na śniadanie, Yeti pisałem Ci już 100x, tylko Ciebie interesuje ta średnia inni po prostu grają w gry i dobrze się przy tym bawią.

Warto przypomnieć, że Fh3 ma 91 na MC, więc już dawno to marzenie prysło. 

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Konsole kupuje się przede wszystkim dla gier, a im więcej tych gier tym lepiej.

To tu sie zgadzamy. Dobrze ze mam ps4, bo by mi w tym roku została aktualizacja dasha, jakiś nowy pad i halo wars2.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

zeratul pisał kilka dni temu, że sytuacja xboxa jest w porządku bo cały rok grał w warframe, a teraz szkaluje uncharted i horizon. toć wy weźcie z nim nie dyskutujcie kek

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.