Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Widzę że się starasz xD

Wiesz co jest dramatyczne ? Wpierdalanie trawy i ślimaków przez daunozaury. Choćby Zelda wymyśliła że Gamon wpierdala niebieskie kubraczki to i tak było to by lepsze niż tak bardzo bierne wpierdalanie planety xD Brawo GG xD

.

Serio roboty w Horizon żro trawę? xddddd

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 504,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

To chyba horizona nie skonczyles bo wpjerdalanie trawy przez wybrane dinoboty jest wyjasnione fabularnie

Opublikowano

Chyba ktoś tu za słabo zna srol Horizona jaki jest powód wpiedalania trawy przez roboty i jaki był powód rozpiedolenia planety.

Edytowane przez Faka

Opublikowano

To chyba horizona nie skonczyles bo wpjerdalanie trawy przez wybrane dinoboty jest wyjasnione fabularnie

Chyba ktoś tu za słabo zna srol Horizona jaki jest powód wpiedalania trawy przez roboty i jaki był powód rozpiedolenia planety.

To samo chciałem pisać. Można się przypierdolić w 'Horizon' do wielu rzeczy, ale akurat fabuła i jej podłoże są bardzo sprawnie poprowadzone i zgrabnie wytłumaczone.

I jeden z najlepszych twistów jakie widziałem w gierkach a nawet ogólnie w sci-fi.

Opublikowano

Ktoś tu chyba nie wie czemu dałem ten przykład :) Czekam na ten monstrualny twist fabularny, AI robiące w konia AI xD Checie dyskutować o tym jak w miarę dobra jest fabuła w tym kasztanie ??

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Cutscenki co 10h xd - 12 opcjonalnych wspomnien trwajacych po niecala minute kazda xddd

Ta gra jest dramatycznie slaba fabularnie, DRAMATYCZNIE, l o r e gierki tak rozbudowane ze na przepjerdolny swiat gry mamy z szesc typow przeciwnikow

Ależ headshot w kolano :obama:

Opublikowano

połowa czerwca a nintendofagi dalej o tej przehajpowanej spyerdolinie LMAO

Ja tam nic o red dead redemption nie widzę

Widzę że się starasz xD

Wiesz co jest dramatyczne ? Wpierdalanie trawy i ślimaków przez daunozaury. Choćby Zelda wymyśliła że Gamon wpierdala niebieskie kubraczki to i tak było to by lepsze niż tak bardzo bierne wpierdalanie planety xD Brawo GG xD

.

Może weganie

Opublikowano

Ins widze ze ogarnia fabularnie gierki gdzie cutscena jest co 10h, bo te bardziej rozbudowane to juz sie chlopak gubi

Opublikowano

No i wypyerdalac z tymi spoilerami z horizon moze ktos chce w tego kasztana jeszcze zagrac

Opublikowano

Jestem dorosły nie sprowokujesz mnie.

Opublikowano

połowa czerwca a nintendofagi dalej o tej przehajpowanej spyerdolinie LMAO

Ja tam nic o red dead redemption nie widzę 

safe_image.php.gif

Opublikowano

Troche sie chyba zapedzacie w tej 'dyskusji' z sugerowaniem pewnych motywow. [spoiler[]/spoiler] - to nie boli.

Opublikowano

Zelda bedzie miala lepsza średnią niz RDR2 a tak jak yeti i mendrek mówił to oznacza ze to lepsze gra :usmiech:

Opublikowano

+10% do średniej bo nintendo :)

Opublikowano

Dwie najwyzej oceniane gry tego roku to beda gierki niny

Opublikowano

Na nintendo to wypuszcza odswiezonego ponga czy snake'a z muzyczka dla danuw i srednia sie zakreci kolo 90

Opublikowano

O właśnie jeszcze Mario a ci o jakis guwnach od goryli gadają

+40% bo rockstar

Na nintendo to wypuszcza odswiezonego ponga czy snake'a z muzyczka dla danuw i srednia sie zakreci kolo 90

A ze tobie jeszcze rodzice nie sprezentowali swicza to sie dziwie

Opublikowano

rXs8wqr.jpg

powtarzacie się kuhwa, wypaliliście się

Opublikowano

Bartoszek, co sie tak wstydzisz, ze ci sie klejnot od gg podobal? xd

Opublikowano

nie macie jakiegoś turnieju w remasterze mario kart 30 za 250zł lamusy? :)

Opublikowano

a nie wiem, robię złoto w wipeoucie z psp na ps4

Opublikowano

Ins widze ze ogarnia fabularnie gierki gdzie cutscena jest co 10h, bo te bardziej rozbudowane to juz sie chlopak gubi

Rozbudowana fabuła w czym ? xD W Horajzonie jest tylko pęd by poznać fakt jakt to sie wszystko stało. Jeżeli to są dla was wyżyny fabularne, które górują na Zeldą to nie mam pytań. Grajcie dalej w takie kupska i gloryfikujcie kasztany. Nowa Zelda jest cudowna i jedyne co jej można zarzucić to fakt, że nie robili jej wyrobnicy z girela.

Opublikowano

Switchunia gramy panowie?

Opublikowano

Bartoszek, co sie tak wstydzisz, ze ci sie klejnot od gg podobal? xd

Tak mi sie podobał ze az sutek za mnie przechodził

nie macie jakiegoś turnieju w remasterze mario kart 30 za 250zł lamusy? :)

Chodz zniszcze cie w tlou

Opublikowano

.

Może weganie

Ale się boty samozaorały xD Czemu roboty żrą trawę?

https://en.wikipedia.org/wiki/Energetically_Autonomous_Tactical_Robot

The Energetically Autonomous Tactical Robot (EATR) was a project by Robotic Technology Inc. (RTI) and Cyclone Power Technologies Inc. to develop a robotic vehicle that could forage for plant biomass to fuel itself, theoretically operating indefinitely. It was being developed as a concept as part of the DARPA military projects for the United States military.

The EATR was programmed to consume certain types of vegetation as biomass to convert into fuel

Potwierdzone naukowo, testowe maszyny powstały już w 2009 roku, oczywiście od bota wymagać znajomości naukowych odkryć nie można, przecież tych analfebetów męczy jedna cutscenka na 10 godzin, a co dopiero czytanie. Nie doczyta, nie zrozumie i potem z nieuctwa mamy te słabe oceny Horizona od analfabotów.

Edytowane przez Observer

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.