Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

przypomniało mi się jak Daddy z czezarem przez styczeń, luty, marzec, kwiecień i maj ciągle powtarzali - tak, tak, macie klapy swój wysyp gierek, ale zobaczycie jakie artylerie MS wytoczy na jesień!

Cały rok bez niczego, jednie Halo Wars 2 i Crackdown 3 bez zniszczeń XDD a tak w sumie to coś ma tam wyjść early 2018 przeciwko God of War itd?

k  i  s  n  e

A to jakaś dobra gra ma wyjść z tegto brand new God Of War? Po tym co pokazali na E3...nie sondzem...

Obejrzyj trailer z konfy.

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 504 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Crackdown będzie miał zniszczenia, a prócz niego  wychodzi jeszcze genialna FM7 :o

Kilka miesięcy do premiery, a oni pokazali tylko beznadziejny trailer na konfie, który pokazał 0 zniszczeń.

Optymistyczne te bociki.

Opublikowano

wiecie co mówi xbot grający w dobre gry? hehe "no fajne to plejstejszyn" heh

Opublikowano

Chyba trzeba umieścić tutaj konferencję MS z E3. Chyba zapomnieliście czego bronicie :D

Opublikowano

Crackdown będzie miał zniszczenia, a prócz niego  wychodzi jeszcze genialna FM7 :o

Kilka miesięcy do premiery, a oni pokazali tylko beznadziejny trailer na konfie, który pokazał 0 zniszczeń.

Optymistyczne te bociki.

Zaawansowane zniszczenia będą w MP mówili o tym od dawna, ale fakt faktem kampania byle jakie ale mogła by mieć te zniszczenia...

Opublikowano

to niech je pokażą, bo oglądałem przedwczoraj świeży materiał i typ strzelał z dachu do przeciwników na ulicy i nic się nie rozwalało

Opublikowano

Proszę.

EsteemedInsistentFirecrest.gif

Opublikowano

Nie no Soul nie o takie zniszczenia chodziło 

Opublikowano

wow xD w gta 3 były podobne zniszczenia :dynia:

Opublikowano

Moc Chmury 

ullaqld.jpg

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Proszę.

ZNISZCZYŁO mnie to

a jakieś budynki, cokolwiek? z tego e3 oczywiście.

Opublikowano

Proszę.

ZNISZCZYŁO mnie to

a jakieś budynki, cokolwiek? z tego e3 oczywiście.

Ragus ja Cię proszę naciśnij hamulec olo.gif

Opublikowano

Ms ty ku,rwo je,bana

Opublikowano

Tymczasem u Bram Niebieskich 2018 rok zapowiada się tak samo pysznie jak obecny:

Właśnie potwierdzono Detroid na 2018 rok, dodając do tego God of War, Spiderman, Dragon Quest XI, Days Gone, Yakuza 6, Shenmue 3, SoTC remake i cokolwiek tam jeszcze mają do zapowiedzenia...

cudownie, wspaniale.

Opublikowano

a jakie loadingi są śliczne w tytule Crackdown 3. aż dziwne, że nikt jeszcze beki z nich nie kleił. pewnie dlatego, że nikt nie oglądał materiałów xD

z półtorej minuty to lekko

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Starh wklejał zaraz po tym jak zaczęli kręcić beke na gafie 

Opublikowano

a jakie loadingi są śliczne w tytule Crackdown 3. aż dziwne, że nikt jeszcze beki z nich nie kleił. pewnie dlatego, że nikt nie oglądał materiałów xD

z półtorej minuty to lekko

1:23:00 te loadingi :yao:

Opublikowano

Ej no co chcecie od C3 zapowiada się epicko xd

Opublikowano

xd
Opublikowano

Tymczasem u Bram Niebieskich 2018 rok zapowiada się tak samo pysznie jak obecny:

Właśnie potwierdzono Detroid na 2018 rok, dodając do tego God of War, Spiderman, Dragon Quest XI, Days Gone, Yakuza 6, Shenmue 3, SoTC remake i cokolwiek tam jeszcze mają do zapowiedzenia...

cudownie, wspaniale.

Tu widzę opary z bełchatowa. 

Opublikowano

Niemal dokładnie 1 minuta i 30 sekund loadingu zanim zaczniemy grę xD

Nowe hasło reklamowe Sony powinno brzmieć "Life is too short to waste it on Xbox"

Opublikowano

przypomniało mi się jak Daddy z czezarem przez styczeń, luty, marzec, kwiecień i maj ciągle powtarzali - tak, tak, macie klapy swój wysyp gierek, ale zobaczycie jakie artylerie MS wytoczy na jesień!

Cały rok bez niczego, jednie Halo Wars 2 i Crackdown 3 bez zniszczeń XDD a tak w sumie to coś ma tam wyjść early 2018 przeciwko God of War itd?

k  i  s  n  e

A to jakaś dobra gra ma wyjść z tegto brand new God Of War? Po tym co pokazali na E3...nie sondzem...

Obejrzyj trailer z konfy.

Wiesz co cieplusieńki? Widziałem ten trailer. I wiesz co w nim zobaczyłem oprócz ewidentnie zyebanej kamery? Podstarzałego Kratosa, który jako biedny gastarbeiter z podupadającej gospodarczo Grecji zawędrował za chlebem do bogatej Norwegii i zatrudnił się jako...opiekunka do dziecka! Iskrzysz bazę nie-zimny? Kratos jako...NIANIA!! :yao:  :yao:  :yao:

g  n  i  j  ę !

:facepalmz: 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.