Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 503,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

dobrze jak jest rezerwat dla tych podludzi w tej postaci, gorzej ze faka odkryl wkp

No w sumie nie ma co się spierać, wkp niczym się nie różni od takiej betoniarni z cw, brakuje jeszcze abym do spartakusa wchodził XD

Opublikowano
Soul tak szczerze to starasz się być obiektywny na siłę, a w głębi duszy udusilbys wszystkie klapki przy pierwszym spotkaniu. Niczym się od nich nie różnisz, ale stale sobie wmawiasz że jesteś jednak od nich lepszy. To trochę jak z oglądaniem przez masy ludzi "Kiepskich" - oglądasz, piszesz tutaj aby się dowartościować w polemice z Deszczem czy Pandą.

Nie tędy droga. Polecam pójście do filharmonii, teatru, dobrą książkę. Lepiej na tym wyjdziesz.

Starth jak zwykle majaczysz i bawisz się w Experta, wmawiając sobie jaki Soul jest, jeszcze starasz się przy tym być zabawny...

Otóż oświadczam uroczyście, że z klapami bardzo dobrze rozmawia mi się na PSNowskich imprezach jak i w życiu codziennym, wybacz, że przestałem wierzyć tym szują z branży, które dużo mówią a mało robią. Ile to już razy obiecali gruszki na wierzbie, chcecie sobie wierzyć w ich gadanie to wierzcie ja uwierzę jak zobaczę jak dotknę. Forum to ostatnie miejsce w którym będę szukał wartości swojej osoby, to jest CW tu nikt nie jest poważny :D

Dziękuje za rady, ale wybacz nie skorzystam.

Opublikowano

to jest CW tu nikt nie jest poważny :D

Oszukuj się dalej :D

Opublikowano

11 edycja za chwile a ci dalej mysla, ze tu wszyscy dla beki pisza xDDD

Opublikowano

Ej soul sony powiedziało że 2017 rozyebie i rozyebalo wszystkie gierki które mialy wyjść wyszło tj Persona 5, Nier, Nioh, Horizon na samym poczatku roku i jak dla mnie druga polowe roku mogą sobie odpuscić. 

11 edycja za chwile a ci dalej mysla, ze tu wszyscy dla beki pisza xDDD

no taki mendrek to wiadomo co

Opublikowano

Soul tak szczerze to starasz się być obiektywny na siłę, a w głębi duszy udusilbys wszystkie klapki przy pierwszym spotkaniu. Niczym się od nich nie różnisz, ale stale sobie wmawiasz że jesteś jednak od nich lepszy. To trochę jak z oglądaniem przez masy ludzi "Kiepskich" - oglądasz, piszesz tutaj aby się dowartościować w polemice z Deszczem czy Pandą.

Nie tędy droga. Polecam pójście do filharmonii, teatru, dobrą książkę. Lepiej na tym wyjdziesz.

Otóż oświadczam uroczyście, że z klapami bardzo dobrze rozmawia mi się na PSNowskich imprezach jak i w życiu codziennym, wybacz, że przestałem wierzyć tym szują z branży, które dużo mówią a mało robią. Ile to już razy obiecali gruszki na wierzbie, chcecie sobie wierzyć w ich gadanie to wierzcie ja uwierzę jak zobaczę jak dotknę. Forum to ostatnie miejsce w którym będę szukał wartości swojej osoby, to jest CW tu nikt nie jest poważny :D

No ale ostatnio to ponoć MS w tym przoduje, co tam gadali i w ogóle jak z tym 4k czy crapdałnem, która okazała się zupełnie inną grą niż w 2015 roku, na spencera to też szkoda słów.. Sony wszystko ładnie pokazuje i dostarcza każdy produkt jak w najlepszej jakości w porównaniu do konkurenta (tak jak Persony, Niohy itp) Takie są teraz realia i sama prawda. A to, że okres developingu trwa jak trwa (nie licząc TLG czy GTszrot) to niestety jest więcej pary i roboty. Tak czy siak gry dostarcza i temu nikt nie zaprzeczy.

Opublikowano

to jest CW tu nikt nie jest poważny :D

Oszukuj się dalej :D

To była ironia, oczywiście, że CW każdy jest poważny ale mówi, że nie jest :D

Ej soul sony powiedziało że 2017 rozyebie i rozyebalo wszystkie gierki które mialy wyjść wyszło tj Persona 5, Nier, Nioh, Horizon na samym poczatku roku i jak dla mnie druga polowe roku mogą sobie odpuscić. 

Ej, ale 3 lata wodzili za nos i w końcu się udało, Persona 5, Horizon to gry przekładane latami. 

No ale ostatnio to ponoć MS w tym przoduje, co tam gadali i w ogóle jak z tym 4k czy crapdałnem, która okazała się zupełnie inną grą niż w 2015 roku, na spencera to też szkoda słów.. Sony wszystko ładnie pokazuje i dostarcza każdy produkt jak w najlepszej jakości w porównaniu do konkurenta (tak jak Persony, Niohy itp) Takie są teraz realia i sama prawda. A to, że okres developingu trwa jak trwa (nie licząc TLG czy GTszrot) to niestety jest więcej pary i roboty. Tak czy siak gry dostarcza i temu nikt nie zaprzeczy.

Akurat tu mam na myśli jednych i drugich, w żaden sposób nie bronię MS.

Tak wydali udało im się ale po jakich bólach i ile kazali sobie na to czekać.

Ja kupiłem PRO w październiki 2016 i okazuje się, że to był dopiero właściwi czas aby kupić tą konsolę i w sumie pozbyć się ONE.

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Kiedy Horizon było przekładane latami? Jedynie na pierwszym pokazie był 2016, potem każdy następny pokaż to już 2017Q1.

Opublikowano

No dobrze Grześ już spokojnie, miało być 2016 a wyszło 2017 przełożyli o rok, to Persone 5 przekładali latami. 

Opublikowano

Bez sensu robic reboot CW tylko dlatego ze wiekszosc propozycji to chuyowe suchary. Sony pewnie wystartuje z nowa generacja przy PS5 i wtedy mozna wcisnac przycisk reset.

Opublikowano

No tyle, że Persona to nie jest gra sony :potter:

Opublikowano

jak gre przekladaja z grudnia na styczen to tez jest roczny poslizg?

Opublikowano

Co do knura i plotek o tej niby rekrutacji do klona Horizona od MS 

Knurzeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Opublikowano

No tyle, że Persona to nie jest gra sony :sorcerer:

Rozmawiamy o ogólnym line up SONY

jak gre przekladaja z grudnia na styczen to tez jest roczny poslizg?

Jeszcze jak kawalerze...

Miech to miech.

Tak poważnie, wiesz co mam na myśli 

Edytowane przez Soul

Opublikowano

barcelona_nintendo_switch.jpg?w=1200

https://twitter.com/SergioRamos/status/870569876695416833/photo/1

socceroos_switch-1000x562.jpg

https://www.facebook.com/goalamericas/videos/1569257219813527/

wwzqptbfvmeywx8z2xx6.gif

nie wiem ile w tym roboty nintendo ale tak sie buduje mode na sprzet - fc barcelona, real madryt, reprezentacja australii na lostnisku czy wreszcie chile w trakcie trwania pucharu konfederacji grajace nalogowo w mk8d w hotelu i vargas po bramce robiacy switchowa cieszynke - mistrzostwo nakrecania mody na gadzet, zupelnie inny poziom niz natalia siwiec z vita do gory nogami

Opublikowano

tego pociągu już NIC NIE ZATRZYMA :banderas: 

Opublikowano

Gdyby jeszcze koszykarze NBA śwista reklamowali to może bym jeszcze się dał na to złapać, ale piłkarze? Najgorsza kasta wśród ludzi :lapka:

Opublikowano

zawsze mozna reklamowac jak sony vite

grape-110jpg-150643-GALLERY_600.jpg

Opublikowano

Frobisher mówi, przekręć Vitę do góry nogami

Opublikowano

Maciomaniak tez juz ma switcha. Teraz tylko czekaz az jego posty obrzydza mi konsole  :sorcerer:

Opublikowano

Dzisiaj oglądałem gamepley z Ni No Kuni 2 i tak sobie myślałem, że może warto się tym zainteresować. W końcu gra wychodzi jak wszystko inne też na blaszaka, a kiedyś byłem wielkim fanem jrpg i kończąc 13 raz grandię, skies of arcadia czy inne chrono crossy śmiałem się z diabolo i wowa.

Boże! Jak ja jednak nie cierpię tych pedalskich gierek i dobrze, że z nich wyrosłem. Mamy 2018 niedługo a tu dalej wciskanie napisu Atack (nawet nie kuwa Atakuj, bo nikt ci tego panie nie zlokalizuje), żeby jakaś 4-latka w majtasach rzuciła ślimakiem w czerwonego grzybka i później czytanie miliarda dialogów chmurkach. DO ZA O RA NIA.

No ale to i tak lepsze niż ff 15

Edytowane przez gekon

Opublikowano

Miliard dialogów to jest w srakuzie

Opublikowano

Maciomaniak tez juz ma switcha. Teraz tylko czekaz az jego posty obrzydza mi konsole  :sorcerer:

Kupuj, nie (pipi). 

Opublikowano

I juz koorwa jest :yao:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.