Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Raven, każda sekunda stracona na te bezsensowne posty to stracona sekunda na pisanie petycji o RDR2 na PC. A Ty tu o jakiś indykach wyjeżdżasz i Ficusiu który o JAKIEJKOLWIEK  zapowiedzianej grze pisze teraz: "na Switchu day one"...

jaki ty niedoybany jestes

nie czekam na jakakolwiek zapowiedziana gre na switchu bo po co? mam przeciez ps4 i wybor na jakiej platformie ograc dany tytul i rozszerzona baza gier to jest cudowne w multiplatformowosci. Bym mial kase to juz dawno mialbym wypasnego pc czy kiedys x360. Nawet glupia vita przy posiadaniu ps3 czy pozniej ps4 dawala tego namiastke - multiplatformowe indyki mialem wybor na czym ogrywac i tak np na shovel knight, axiom verge, guacamelle, hotline miami w wydaniu stacjonarnym bym nie splunal, bralem na vite bo uwazam, ze na przenosniaku te tytuly prezentowaly sie genialnie

teraz mam switcha i nie musze modlic sie o remastera ctr bo ogrywam tu i teraz lepszego mario kart 8 delux, za chwile bede grac w prawdopodobnie najlepszego platformera 3d ever, ty dalej bedziesz sie musial oklamywac ze shoterek ratchet to platformowka

ping? cudowny multiplatformowiec, wybiera w co chce grac na platformormie na jakiej dana gra prezentuje sie najlepiej - nirvana gracza. Port gierki na pc jest zyebany? ogrywa na konsoli, gierka w wersji na ps4 jest zyebana? ogrywa w turbo rozdzielczosci na pc. Wychodzi jakis ex na konsole? ok ogrywa na konsoli

a ty co? caly forum gral w wiedzmina, ty udawales, ze goowno to wykwintny obiad ogrywajac dragons age na past genie, teraz podniecasz sie trasami z w2048 w remasterze, ja to ogrywalem 4 lata temu na vicie, do tego oczywiscie caly czas oklamywanie samego siebie ze serie i gry ktore omijaja ps4 sa slabe mimo ocen bo przeciez wiesz to lepiej mimo ze nie grales nigdy

bycie multiplatformowcem to nie snobizm, to najwspanialsze podejscie do tej branzy, zaluje, ze przez lata musialem z powodu braku kasy byc ograniczony do jednej platformy (wtedy swiadomie analizujac wady i zalety wybieralem konsole sony), multiplatformowosc jest wspaniala, uszanowanko dla tych prawdziwych multiplatformowych graczy z forumka, ktorzy sa wolni od smyczy do danej firmy i ogrywaja co chca na tym na czym chca

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 503,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Ficuś jakie nawrócenie z klaperstwa :obama: 

Opublikowano

Tr06h1f.gif

Opublikowano

rzeczywiście, przepraszam za pomyłkę forumowiczów 

Opublikowano

1332783801_b52_carpet_bombing.gif

Opublikowano

Ficuś nigdy klapem nie był, był masochistycznym użytkownikiem konsol Sony. Teraz kupił sobie Switcha i udaje wielkiego znawcę. Ale jedna celna szpilka w dumę nintendowca i proszę jaki ragepost mu wyszedł :)

Jak dla mnie bycie multiplatformowcem też może być ok, o ile ustalimy sobie priorytety. Które w niepatologicznym wydaniu wyglądają tak - główna platforma Playstation 4, deserowo Wii/WiiU/Switch, przenośniak Vita/3DS. Dla nostalgii warto mieć poprzednie konsole Sony.

Dobra, zmiana tematu, bo niepotrzebnie się spieramy w obozie konsolowym, gdzie od czasu śmierci Xboxa na E3 zapanował pokój. Proponuję pośmiać się z pctowej podrasy. Ja np. lubię sobie co jakiś czas patrzeć na to jak w online rycerzyki są gwałcone przez hordy cheaterów.

News z 12 czerwca. Wiecie, że wprowadzili nowy "system anti-cheatowy" w BF1 na PC? FairFight. I wiecie chyba co się stało? Tak, dokładnie to samo co zwykle. System zaczął banować legalnych graczy, a cheaterzy nadal hulają po serwerach (zapewne tocząc ostrą bekę). To zabawne jak FairFight (następca ch*jowego jak mielone bez ziemniaków Punkbustera) banuje graczy tylko dlatego że mają za dobre statsy, nieważne czy cheatersko zdobyte czy nie. Idzie ci za dobrze? Na pewno jesteś cheaterem. Haha, k*rwa, genialny system. Tylko na PC MASTKA RACE ;)

https://www.vg247.com/2017/01/12/battlefield-1s-anti-cheat-system-is-reportedly-banning-legit-players/

Following a massive Reddit post from Battlefield 1 player kl-Spazmo, in which he explained how the game's FairFight anti-cheat system banned him from being too good, others have come out to share similiar experiences.

Opublikowano

Dobre odwrócenie tematu od tego jaki jesteś niedoybany.

Opublikowano

Ficuś nigdy klapem nie był, był masochistycznym użytkownikiem konsol Sony. Teraz kupił sobie Switcha i udaje wielkiego znawcę. Ale jedna celna szpilka w dumę nintendowca i proszę jaki ragepost mu wyszedł :)

Jak dla mnie bycie multiplatformowcem też może być ok, o ile ustalimy sobie priorytety. Które w niepatologicznym wydaniu wyglądają tak - główna platforma Playstation 4, deserowo Wii/WiiU/Switch, przenośniak Vita/3DS. Dla nostalgii warto mieć poprzednie konsole Sony.

Dobra, zmiana tematu, bo niepotrzebnie się spieramy w obozie konsolowym, gdzie od czasu śmierci Xboxa na E3 zapanował pokój. Proponuję pośmiać się z pctowej podrasy. Ja np. lubię sobie co jakiś czas patrzeć na to jak w online rycerzyki są gwałcone przez hordy cheaterów.

News z 12 czerwca. Wiecie, że wprowadzili nowy "system anti-cheatowy" w BF1 na PC? FairFight. I wiecie chyba co się stało? Tak, dokładnie to samo co zwykle. System zaczął banować legalnych graczy, a cheaterzy nadal hulają po serwerach (zapewne tocząc ostrą bekę). To zabawne jak FairFight (następca ch*jowego jak mielone bez ziemniaków Punkbustera) banuje graczy tylko dlatego że mają za dobre statsy, nieważne czy cheatersko zdobyte czy nie. Idzie ci za dobrze? Na pewno jesteś cheaterem. Haha, k*rwa, genialny system. Tylko na PC MASTKA RACE ;)

https://www.vg247.com/2017/01/12/battlefield-1s-anti-cheat-system-is-reportedly-banning-legit-players/

Following a massive Reddit post from Battlefield 1 player kl-Spazmo, in which he explained how the game's FairFight anti-cheat system banned him from being too good, others have come out to share similiar experiences.

No dobra, ale jeśli ktoś ma $ na PC czy Scorpio to dlaczego by nie miał ich kupić abg grać w lepszej jakości? Dla niektórych tutaj konsola nie jest dobrem luksowowym, tylko zwykłą rzeczą jakich w domu wiele.
Opublikowano

Bo optymalnie i obiektywnie PS4 (lub względnie PS4Pro) razem ze Switchem zapewnią mu lepszą frajdę, niż POTENCJALNIE (czyli tylko na papierze) lepsze platformy jakimi są pc (namiastkę szamba już ping poczuł przy okazji problemów z dźwiękiem) i zapewne Scorpio na którego nie będzie się opłacać robić coś więcej niż portować gry z PS4Pro. Doba ma 24 godziny, trzeba więc optymalizować swój i innych czas na granie poprzez doradzanie i dobieranie najlepszej możliwej kombinacji ;)

Opublikowano

Przestańcie piedolic głupoty, ważna sprawa na tapecie

http://www.eurogamer.pl/articles/2017-06-25-wyscigowe-project-cars-2-bez-natywnego-4k-na-xbox-one-x

Twórcy wyścigowego Project Cars 2 ze studia Slightly Mad poinformowali, że - wbrew doniesieniom - na Xbox One X gra nie uruchomi się w natywnym 4K.

Hahahahahahasha

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

ważne, że prosiak dostanie gorszą wersje  :pawel:

Opublikowano

To nie ma znaczenia, znaczenie ma beka bez końca z ludzi którzy dalej klaskają tej firmie i temu debilowi z przyklejonym uśmiechem.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Tyle lat walki i ficus w końcu przyznał, ze bycie klapem bylo spowodowane bieda :obama:

Opublikowano

Życie Ficka zależne jest od kierunku wiatru w którym wieje, nie wiem na ch.uj drążyć temat.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

aha czyli gorsze multiplatformy nie mają odtąd znaczenia - ok ;)

Wracając do tematu to Xbox One X to najpotężniejsza konsola na świecie i tylko od studiów developerskich zależy jak wykorzystają moc. Takie Turn 10 inwestuje w natywne 4K zapewniając  G R A C Z O M najpiękniejszą grę wyścigową w historii, natomiast goście od Project Cars zdecydowali się pójść w dynamiczne 4K ich wolna wola ;)

BTW pamiętacie jak pisałem, że cokolwiek zrobi MS to pewnych użytkowników nie zadowoli? Sytuacja z XOX jest najlepszym przykładem. 

Przed premierą Scorpio, klapy się rozpisywały się pytając, po co MS pcha się w natywne 4K, że mogliby dodatkową moc poświęcić na lepsze efekty, lepsze wygładzanie krawędzi itd. Gdy ktoś zaczynał nieśmiało zaczynał protestować to Fanek odpowiadał, że na pewno będzie natywne 4K  kosztem grafiki z X360 bo na procesorze wygrawerowali napis 4K (co za argument  :pawel: )

Teraz gdy okazuję się, że Microsoft daję wolną rękę developerom to klapy próbują cisnąć bekę gdy nagle okaże się, że jakaś gra nie będzie chodzić w natywnym 4K, Zapominając że i tak będzie działać w jakości nieosiągalnej dla prosiaka

Opublikowano

Twórcy Project Cars stwierdzili, że po ch*ja mają się starać na XoXo-sie (kokosie?) skoro perspektywy rynkowe ma słabe, więc przeportują z PS4pro i gra będzie wyglądała identycznie. No może będzie trochę więcej trawy :kaz:

Jeszcze niech zepsują port na PC i będzie tak jak miało być ;)

Opublikowano

No dobra, ale jeśli ktoś ma $ na PC czy Scorpio to dlaczego by nie miał ich kupić abg grać w lepszej jakości? Dla niektórych tutaj konsola nie jest dobrem luksowowym, tylko zwykłą rzeczą jakich w domu wiele.

Skoro ktoś ma pieniądze na NASA komputer, a xboksowe "exy" można ograć na PC to po mu Xbox X(D)?

Opublikowano

Komputer z nasa to by wessał te wszystkie 4k konsolki i wysrał dupom takie fakty ba zrobiłby to i z PS5 i Xboxem 4*.

* w sumie chuy wie jak tego xboxa liczyć xd

Edytowane przez Dr.Czekolada

Opublikowano

* w sumie chuy wie jak tego xboxa liczyć xd

to proste: xbox juz sie nie liczy

Opublikowano

Skoro ktoś ma pieniądze na NASA komputer, a xboksowe "exy" można ograć na PC to po mu Xbox X(D)?

Ktoś może wolec po prostu konsole.
Opublikowano

Mendrek walczy w obronie ps4 pro sam mając pod telewizorem wersje dla plebsu xd

Opublikowano

Właściwie wcale mnie to nie dziwi Mendrek największy teoretyk od zawsze staje w obronie sprzętu którego nie posiada, liczy się tylko to że ma w nazwie SONY.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.