Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Jakie zakrzywianie rzeczywistości przecież to normalne na tym forum, obraź Uncharted, to ktoś wyjedzie z Gearsami, obraź GT to tylko czekać na słowa jaka to Forza jest (pipi)owa xD ale Ty za głupi jesteś, żeby taką prostą rzecz ogarnąć.

Expert Ty nawet zrównać się do czyjegoś poziomu nie potrafisz, obrałeś zły kierunek, gadasz o jakiś klaunach, wiem, że chciałbyś aby ludzie Cię w końcu na tym forum zrozumieli, no ale wybacz bez szans, tu nawet klapy mają z bekę z Twojej osoby, nie jeden Ci napisał, że napis nad avatarem to nie przypadek 

pozdro.

Edytowane przez Soul

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 502,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

to już ten moment gdy egzystencja Exacta na forumku staje się żałosna. Apeluje o bana dla tego użytkownik, póki posiada on jeszcze resztki szacunku 

Opublikowano

Soul, jak nie zauważyłeś to od rana ubaw tu jest z Ciebie, zarzucasz mi coś co nie jest prawda, później mówisz ze przecież każdy tak myśli bo Ty tak myślisz, po czym się wycofujesz by na końcu po raz kolejny mnie obrazić okazując przy tym bulwersacje ze Cię nazwałem klaunem :dynia: idź Ty się chłopie przewietrz.

Napisze raz jeszcze, żeby była jasność.

To ze hejtuje Forze w której zmienia się tylko grafika i ilość samochodów od części 4, nie oznacza ze faworyzuje GT Sport - ktore jest słabe, przeterminowane i powinno wyjść zamiast GT5 by robić furore.

Są na rynku lepsze gry którym Forza nie dorasta do pięt pod żadnym względem poza ilością samochodów, i jest to PCars, lub w odmiennym stylu Dirt Rally.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

typ odkryl drivatary w forzie dopiero jak znalazl prace zeby zarobić na internet xd

Opublikowano

no i najgłośniej było o tym przy premierze Forzy 5 nieogarze.

no jak mama podlaczyla ci internet w 2013 to pewnie tak

przecież Expert po ograniu bety napisał, że to g.ówno (na początku chciał się zakładać że GT:Sport osiągnie wynik >90 pkt. na metracritic xD) więc jeżeli ma szacunek do samego siebie to tego nie kupi. Ale w CW musi bronić tej gierki bo wychodzi na playstation, innego wytłumaczenia nie widzę 

ależ głupie A.I w Forzie :obama:

Poprawione

i tak mądrzejsze od experta   :kaz:

To jest ten ubaw ze mnie? xD

Weź się lecz na nogi bo na głowę już za późno...

Ogólnie cały czas zapominam, że z Tobą nie ma o czym i po co pisać, człowiek o jednym Ty o drugim, tak samo ma Yeti

pa bo szkoda czasu.

typ odkryl drivatary w forzie dopiero jak znalazl prace zeby zarobić na internet xd

O jeszcze jedno xd

Opublikowano

No soul az dziwie się, że ci sie chce. No ale czasem ludzie chodzą do zoo oglądać małpy w sumie.

Opublikowano

W Gran Turismo Sport będą samochody w takiej jakości, ze będzie można ich używać na PS5, a Forza co tam? podbita rozdziałka do 4K?

Nawet mi was nie żal.

To tak dla przypomnienia... :whistling:

Opublikowano

A może byście tak prawojazdy w końcu zdali przegrywy i czikłaczento sobie drifty robili pod trzepakiem?

Cziłkaczento tańsze nawet od nintendo a i starczy na wahe do domu.

Opublikowano

A może byście tak prawojazdy w końcu zdali przegrywy i czikłaczento sobie drifty robili pod trzepakiem?

Cziłkaczento tańsze nawet od nintendo a i starczy na wahe do domu.

A kto by tam o wyscigowkach rozmawiał gdyby prawka i samochodu nie miał.
Opublikowano

wiceszef xboxa pisze, że chętnie ogra gry z  z playstation na swoim windowsie 10 ;) Prawdziwy fan xboxa, który nie ogranicza się do jednej platformy 

Edytowane przez asax

Opublikowano

niech mi ktoś przypomni, który to baran pisał, że Halo 5 nie dostanie wsparcia dla KOXA, bo już pamiętam? 

Opublikowano

Zamiast patrzeć w przyszłość i oczekiwac nowych produkcji, boty jaranko grami co już ograli. Teraz będą mieć w full HD. Tak chciało community.. W sumie cała wsteczna pasuje do tego sortu.. Zamiast iść do przodu, cofają się, aby naprawić błędy przeszłości.

Opublikowano

Robią darmowe update by poprawić grafikę. Sony by zrobiło remastera i zaśpiewało za to 40 dolarów.

Remastery w 4K za 40$? Dopiero na PS5, prosiak jest na to za słaby 

Opublikowano

Robią darmowe update by poprawić grafikę. Sony by zrobiło remastera i zaśpiewało za to 40 dolarów.

tak jakby do prosiaka nie wyszly update'y poprawiajace grafike 

Opublikowano

asax pa to

HALO 5 – PLAYS BEST ON XBOX ONE X!

https://www.halowaypoint.com/en-us/news/halo-summer-celebration

O w mordę! Halo 5 - przypominam klapom, bo im cały czas trzeba niektóre prawdy wbijać do łbów, aby się utrwaliły - zdecydowanie najlepsza multiplayerowa strzelanina na konsole evah w mega jakości na KOX-ie! :banderas:

Masakracja niebieskich glonojadów still in progress :shotgun:

Opublikowano

asax pa to

HALO 5 – PLAYS BEST ON XBOX ONE X!

https://www.halowaypoint.com/en-us/news/halo-summer-celebration

O w mordę! Halo 5 - przypominam klapom, bo im cały czas trzeba niektóre prawdy wbijać do łbów, aby się utrwaliły - zdecydowanie najlepsza multiplayerowa strzelanina na konsole evah w mega jakości na KOX-ie! :banderas:

Masakracja niebieskich glonojadów still in progress :shotgun:

2551c88e48b4589738d6bf1b65e1e645.gif
Opublikowano

Prawdę mówiąc miałem identyczna reakcje podczas czytania bzdur Czezarego jak ta pani.

Opublikowano

Prawdę mówiąc miałem identyczna reakcje podczas czytania bzdur Czezarego jak ta pani.

Kaya zawsze na propsie, ale czeskiemu plusa nie dam

Opublikowano

A gdzieś mam wasze plusy, tak jakby miało to zależeć od (pipi)a nie wiadomo czego.. Stare konie, a taka powaga z tymi plusikami. Jak już tak bardzo potrzebujesz, to daj minusa.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.