Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Po co komu konsole i PCty, wystarczy telewizor Samsunga.

Steam na telewizorach xD

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 502,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Twoj mozg tez chyba nadaje w steamie

Opublikowano

dunkey :banderas: bardzo celny film, szanuje motzno 

Opublikowano

osiolek najlepszy w internecie

Opublikowano

łał odkrył, że najgorszą rzeczą w branży gier, są gracze. niesamowite.

Opublikowano

a recenzent nie jest graczem?

Opublikowano

a recenzent nie jest graczem?

nie musi byc :potter:

Opublikowano

Twoj mozg tez chyba nadaje w steamie

Przynajmniej go mam, Tobie pozostaje zazdrość i obrażanie w internecie.
Opublikowano

w co teraz grają boty?

Boty od listopada będą grały w grafikie, a klapy w...pikseloze :kaz:

Opublikowano

Niezłą mam bekę z fejsowych komentów pod newsem PPE o Sony wspierającym LBGT:

Jaja sobie robicie? Mieszkamy w Polsce, tu ludzie myślą normalnie, nie będziemy popierać tej wszechobecnej homopropagandy. Jeszcze jeden taki news i odlajkowuję Waszą stronę.

Ja się pytam, na h.. promować pedalstwo?

Po co w ogóle piszecie o tym marszu dewiantów. Dla dobra cywilizacji przemilczcie temat. Postęp to nowe technologie, a nie geje, aborcja i eutanazja, więc nie dawajcie sobie pakować do głów tej chorej ideologii, która ma na celu stworzenie społeczeństwa rodem z filmu Mad Max.

Dupa od srania nie od ......

Kevin i Tom biorą ślub. Kogo będzie bolała dupa po nocy poślubnej?

Polaków.
Opublikowano

Prawilne chlopaki jednak z userow ppe

Opublikowano

Pewnie po nocach spać nie mogą bo krew ich zalewa, że gdzieś tam na świecie właśnie jeden facet drugiemu wciska penisidło w odbyt 

Opublikowano

Jaja sobie robicie? Mieszkamy w Polsce, tu ludzie myślą normalnie, nie będziemy popierać tej wszechobecnej homopropagandy. Jeszcze jeden taki news i odlajkowuję Waszą stronę.

Po co w ogóle piszecie o tym marszu dewiantów. Dla dobra cywilizacji przemilczcie temat. Postęp to nowe technologie, a nie geje, aborcja i eutanazja, więc nie dawajcie sobie pakować do głów tej chorej ideologii, która ma na celu stworzenie społeczeństwa rodem z filmu Mad Max.

Polaków.

Ojej nie wszyscy kochają pedziów i piszą o tym? Jak to tak może być????????

Opublikowano

Rozi ale to tylko motyw na plejstejszyn. Nikt nikogo nie zmusza, aby go sobie ustawić. Jeżeli ktoś nie chcę manifestować wsparcie dla gejów to niech tego nie robi 

Wydaję mi się, że  oto chodziło Figarowi. Fala oburzenia i ogólny ból tyłka jest nieproporcjonalny do wydarzenia 

Opublikowano

ale jak to? na naszym hetero polskim walczącym plejstejszyn graja pedały i nikt z tym nic nie robi?

Opublikowano

A mi chodzi o to, że mi się rzygać chce na widok tych kolorowych parad i pier.dolenia, jakby to homoseksualiści byli trzymani w obozach koncentracyjnych i nie wiadomo jak poniżani. Wkur.wia mnie to pchanie na siłę tego wszędzie. Rób sobie co chcesz w sypialni, chu.j mnie to. 

Opublikowano

homopropaganda jest obrzydliwa ale jak ktoś jest normalny to ma to w poważaniu. Dodali kolorowy motyw do pobrania na PSS i co? i chuy, nikt mnie nie zmusza do korzystania z tego, jest to opcjonalne. Niech sie rukają w doope jeśli chcą ale niech tylko nie narzucają swojego wynaturzenia normalnym ludziom. 

Pozdrawiam cieplutko.

Opublikowano

Polaków.

Ojej nie wszyscy kochają pedziów i piszą o tym? Jak to tak może być????????

Mało jest zjawisk, którymi gardzę równie mocno co ludźmi piszącymi ch... i k... w  Internecie. I to nie tylko w tym przypadku. Zwyzywać/życzyć śmierci komuś i całej jego rodzinie bo nie zgadza się ze mną w Internecie? Żaden problem. Ale napisać du.pa albo ch.uj - NO NIE GODZI SIĘ

Edytowane przez froncz piotrewski

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.