Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Podobno mocno przereklamowane, te xenobaldy  :problem:  szybko się nudzą, czy też za dużo gadają  :notbad:

Persona 5, przecież to gra z tego roku xD

Po za tym pamiętajcie, że to i tak moje zdanie a dla mnie do dziś nie ma lepszego JRPG od ostatniego w którego grałem czyli Lost Odyssey. tak, nie co?

Napisales to w formie prawdy ogolnej, a teraz sie migasz, ze juz w nic wiecej nie grales xD

Ignorancja to nie jest sposob na budowanie obiegowych opinii

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 502,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

piąta personka to już jest GOTY. Literalnie GOTY 2017.

turowy system walki na osobnym ekranie, z postaciami wracającymi na swoje pozycje w wersji 3xA IN 2017? a można jak najbardziej, jeszcze jak

Opublikowano

Podobno mocno przereklamowane, te xenobaldy  :problem:  szybko się nudzą, czy też za dużo gadają  :notbad:

Persona 5, przecież to gra z tego roku xD

Po za tym pamiętajcie, że to i tak moje zdanie a dla mnie do dziś nie ma lepszego JRPG od ostatniego w którego grałem czyli Lost Odyssey. tak, nie co?

Napisales to w formie prawdy ogolnej, a teraz sie migasz, ze juz w nic wiecej nie grales xD

Ignorancja to nie jest sposob na budowanie obiegowych opinii

Nie wymiguje się, przecież logiczne, że każdy wyraża tu swoje zdanie, a nie prawdę ogólną, właśnie tu tkwi największy problem, ludzi wszystko odbierają po swojemu. 

Szukałem jakiś godnych JRPGów, ale żaden nie leży w moich gustach, patrzyłem jak ta PERSONA się prezentuję i tak jak wspomniałem nie tego oczekuje, wolę coś w stylu FF/Lost.

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Z tych, które zostały wymienione, nie, jakieś tam filmiki widziałem i stwierdzam, że to nie moją bajka, może jedynie tego xenoblade mógł bym dotknąć, raczej wole coś w stylu FF/Lost.

a w jakie grales z tych niewymienionych?

Opublikowano

Xenoblady przereklamowane :niedobrze:

Opublikowano

No przeciez napisal, ze juz w nic nie gral dlatego LO jest ostatnim dobrym xD

Mario z nesa ostatnia dobra platformowka

Opublikowano

ostatnia dobra gra na xboxa to pierwsze girsy bo to ostatnia gra jaka skonczylem na ten sprzet (i jedyna z exow jaka skonczylem) ale to moje zdanie

Opublikowano

Jak grać skoro nic mnie nie zainteresowało? 

Grałem co prawda w FF13 ale to była kara...ciężko mi nawet teraz znaleźć coś w stylu starych dobrych FF.

Edytowane przez Soul

Opublikowano

No przeciez napisal, ze juz w nic nie gral dlatego LO jest ostatnim dobrym xD

Mario z nesa ostatnia dobra platformowka

Logiczne, prawda?

Opublikowano

Weź już się Soul nie kompromituj.

Opublikowano

no i właśnie dlatego średnie na mc > ubi/ea/acti > guvno opinie wygłaszane jako słuszna prawda since CW1 

Opublikowano

girsy1 - najlepsza czesc serii (zadnej innej nie skonczylem, w zadna inna nie gralem)

girsy1 - ostatnia dobra gra na xboxa (zadnego innego exa juz nie skonczylem)

jak grac w co innego skoro nic mnie nie zainteresowalo?

logiczne, prawda?

Opublikowano

Grałem w inne JRPGi po Lost Odyssey, żaden nie był tak dobry, a nowe, które się ukazały to nie moja bajka, więc dla mnie LO to ostatni dobry JRPG w jakiego grałem, mam nadzieje, że pomogłem, czy dalej wolicie się bawić w błaznów?  I nie jest to moja OGÓLNA prawda i wola, którą narzucam innym za wszelką cenę, tylko osobista opinia.

Rozumiem, że macie inne zdanie, że są inne lepsze JRPG od Lost Odyssey szanuje to!

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Weź już się Soul nie kompromituj.

Jak to Soul, nie znasz go?
Opublikowano

Grałem w inne JRPGi po Lost Odyssey, żaden nie był tak dobry, a nowe, które się ukazały to nie moja bajka, więc dla mnie LO to ostatni dobry JRPG w jakiego grałem, mam nadzieje, że pomogłem, czy dalej wolicie się bawić w błaznów? 

Ficuś nr1 póki co. 

to wymien te inne jrpgi w jakie grales bo dalej tego nie zrobiles, a juz sie pytalem

Opublikowano

Grałem w inne JRPGi po Lost Odyssey, żaden nie był tak dobry, a nowe, które się ukazały to nie moja bajka, więc dla mnie LO to ostatni dobry JRPG w jakiego grałem, mam nadzieje, że pomogłem, czy dalej wolicie się bawić w błaznów? 

Ficuś nr1 póki co. 

to wymien te inne jrpgi w jakie grales bo dalej tego nie zrobiles, a juz sie pytalem

Fianl Fantasy 13, przecież pisałem, że kara, 15 też (pipi)nia, grałem chwilę bo tyle był wart.

Wymieńcie proszę te inne JRPG w stylu FFów, bo jakoś nie kojarzę, oczywiście mowa o PS3/X360/PS4/ONE

Edytowane przez Soul

Opublikowano

pisales, ze jrpgi w liczbie mnogiej a wymieniles wtedy tylko ff13

co to znaczy w stylu ff? trylogia trials in the sky, ni no kuni, bravely default, bravely second, talesy - kazdy cos ma z stylu ff, a to tak na szybko, a w wielu z tych i innych nie gralem

Opublikowano

Grałem jeszcze w Eternal Sonatę, Resonance of Fate, Star Ocean Last Hope, FF13...

Tzn w starym dobrym stylu, jak FFVII-X jak właśnie Lost Odyssey 

Jako, że nie gram na konsolkach przenośnych mam nieco uszczuplone pole działania. 

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Wymieńcie proszę te inne JRPG w stylu FFów

Tzn w starym dobrym stylu, jak FFVII-X

Szkoda,że tak ograniczasz się w ramach gatunku. No ale to raczej zasługa żółtków ze Square,że wychodowali sobie taki "koneserów" gatunku.

Opublikowano

Ni No Kuni,

Już gdzieś widziałem ten żart

Opublikowano

Valkyria Chronicles chociaż nie spróbować trochę smutno.

To nie jest jrpg imo

Opublikowano

valkyria, disgaea, remake odin sphere, oba xeno, duzo dungeon crawlerow (choc tego gatunku nie lubie), inazuma eleven (jrpg o pilce noznej ala tsubasa), sa pokemony, digimony, remake dwoch czesci dragon quest - jak sie nie zamyka tylko na kalke ff to powychodzilo tego procz tego co wczesniej sie wymienilo

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.