Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Odpowiem pytaniem na pytanie. Widziałeś kiedyś japoński zespół, grający amerykańską muzykę? 

Tokio Hotel.

I co, głupio ci?

niemiecki zespół to japoński zespół? :o

chyba, że Ci chodzi o żarcik z nazwą, no to :lapka:

Edytowane przez Copper

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 502,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Tokio Hotel. To jest dla ciebie niemiecki zespół? :)

Opublikowano

Zaraz się okaże, że Soul napisał prawdę bo reszta wymienionych gier to nawet JRPGi nie są :obama:

Opublikowano

wczoraj pojawil sie nowy gameplay z mesjasza wiec jaka klapy i siad plaski przed goty 2017

Opublikowano

Odpowiem pytaniem na pytanie. Widziałeś kiedyś japoński zespół, grający amerykańską muzykę?

Tak.

Maximmum the Hormone gra muzyke inspirowaną amerykańskim nu metalem i co teraz?

Church of Misery grają sludge inspirowanego Black Sabbath, no moge ci takich przykładów dziesiątki wymienic.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Jedziesz z nim blubi!

Opublikowano

Tak.

Maximmum the Hormone gra muzyke inspirowaną amerykańskim nu metalem i co teraz?

Church of Misery grają sludge inspirowanego Black Sabbath, no moge ci takich przykładów dziesiątki wymienic.

no dokładnie, inspirowane xd 

posłuchałem pierwszego zespołu i ni (pipi)a, że mógłbym się pomylić, że to nagrał ktokolwiek inny niż japończycy. Japońska muza INSPIROWANA zachodem. 

Dokładnie jak soulsy.

Edytowane przez Copper

Opublikowano

ten crackdown to musi być jakaś prowokacja spencera  :rotfl:

Opublikowano

No tak jak Nergal teraz nagrał polski folk inspirowany amerykańskim, ale nie oznacza to, że nazwalbyś płyte me and that men polskim folkiem czyż nie?

Opublikowano

ten crackdown to musi być jakaś prowokacja spencera  :rotfl:

i to w 30fps chodzi mimo 30milionow terafankow mocy scorpio xddd, oprawa na poziomie warhawk z ps3, gameplay wyglada gorzej

ciekawe czy wzorem halo wars2 znajdzie sie aby jeden co bedzie to ogrywal przy premierze i zachecal, ze nie ma tak zle

Opublikowano

a co jest nie tak z Halo Wars 2? 

Opublikowano

cos musi ze nikt w to nie gral i nie gra z was praktycznie, a wyboru w grach na swoj sprzet nie macie

Opublikowano

No tak jak Nergal teraz nagrał polski folk inspirowany amerykańskim, ale nie oznacza to, że nazwalbyś płyte me and that men polskim folkiem czyż nie?

Nie dogadamy się, dla Ciebie jrpg to konkrety gatunek, dla mnie to wpływ japończyków na tworzenie gry co się przekłada po prostu na jej pochodzenie. Tak jak napisałeś, że Twoim zdaniem VC to nie jrpg, a dla mnie to w 100% jrpg. Takie gdybanie bez jasnych reguł to tylko utrudnianie sobie życia, bo to jest, a to może nie jest, a to w sumie nie jestem pewien, bo w sumie ma wszystko z jrpg, ale takiego systemu jeszcze nie było w jrpg to może to nie jrpg tylko real time action tactical rpg z japonii. 

Opublikowano

ale masz definicje z wikipedii, w czym problem?xD

Opublikowano

Zamiast się kłócić nad czymś czego nie da się rozstrzygnąć warto jednogłośne przyznać, że Crackdown 3 wygląda jak (pipi) xd

Opublikowano

no tego crapdauna to by mogli zrobić jako free to play, to może bym włączył zobaczyć na te kilka minut

Opublikowano

pokazuja gameplay bez mocy chmury, build z dx11 i wlaczone sa rdzenie z kinnecta to dlatego

Opublikowano

nie no szkoda w ogole dauna bić i kopać, oszczędziłbyś już ficuś ;/

Opublikowano

W tetrisie na switchu mam lepszą destrukcję.

Opublikowano

niby tak ale ogladac to az boje sie myslec w jakims faktycznym stanie musial byc scalebound, ze go skasowali, a to goowno wypuszczaja 

Opublikowano

cos musi ze nikt w to nie gral i nie gra z was praktycznie, a wyboru w grach na swoj sprzet nie macie

no Halo, nigdy nie było popularne w Polsce, a rtsy to bardzo niszowy gatunek na konsolach. Więc nikt nie może czuć się zaskoczony małym ruchem w temacie. Nie zmienia to jednak faktu, że gra jest bardzo dobra  :cool:

Opublikowano

wczoraj pojawil sie nowy gameplay z mesjasza wiec jaka klapy i siad plaski przed goty 2017

Zwymiotowałem

Mnie się nawet podoba wygląda fajnie ale o jedną generacje za późno.

Opublikowano

przynajmniej murzyn ma ładną pupę opiętą w biały latex

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.