Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

spacja mi sie klikła ku,rwo jesteś łamany w berlinie

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 584,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Gamescome 2017

Najlepsza gra z PlayStation 4:

Assassin's Creed Origins, Ubisoft

Najlepsza gra z Xbox One:

Śródziemie: Cień Wojny, Warner Bros.

skislem xdddddddddddddddddd

Mimo hejtu to nie zdziwie się jeśli te dwie gry będą całkiem dobre.
Opublikowano

:pawel: 

Opublikowano

asasyna to można chociaż potraktować jako wycieczkę po starożytnym egipcie, ale cień mordoru? :yao:

Opublikowano

Pierwsza z problemami technicznymi na targach, a druga odpalana z PC bo jeszcze konsoli nie ogarneli, na bank to będą dobre, dopracowane gry xD

Opublikowano

Ja dzięki przesiadce ze zwykłego PS4 i telewizora full HD na PROsiaka i TV 4K wiem mniej więcej czego mogę spodziewać się po nowy XBOXie, pisałem nie raz, dopóki sam tego nie zobaczysz na własne oczy w domu nie będziesz wstanie szczerze się na ten temat wypowiedzieć.

Głupie U4 to ogromna różnica w rozdzielczości w ostrości obrazu i kolorystyce a dzięki HDRowi oświetlenie i ilość detali zrywa gacie, grając teraz w zaginione dziedzictwo po wyłączeniu HDRa robi się smuto, gra wygląda ślicznie ale to co robi z nią HDR jest nie do opisania. 

Rozumiem, że w przypadku nowego boxa różnica może być mniejsza, bo już wiem jak wygląda HDR na żywo, ale patrząc i czytając DF, bez problemu wychwycę różnicę w jakości obrazu, zresztą sam w domu wykonam kilka porównań a Rise TR idzie na pierwszy ogień i nowy AC pewno.

ps. tak sobie przypomniałem, że w sumie Nioha po 60h też nie skończyłem, Yakuzę po jakiś 15, więc PRO też pewno kupiłem dla plusów zamiast napisać, że te gry wcale nie są fajne :D

Opublikowano

odpalanie slabych gier zeby zobaczyc lepsza graficzkę, brzmi jak pc

Opublikowano

Soul po prostu masz plebejski gust i jarasz się graficzką w zaginionym ci,pstwie zamiast grać w dobre gry.

btw przyszlośc gejming VR chyba sie znów rozpyerdala, htc obniża ceny vive i ogolnie zastanawia się na sprzedażą gałęzi odpowiedzialnej za technologie VR 

https://www.engadget.com/2017/08/24/htc-vive-business-sale-rumor/

:rotfl: 

NO ALE PRZYSZLOSC GEJMINGU

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Zresztą o czym my mówimy - za 2 tysie to można kupić samo gpu o mocy xox... Cena tej konsoli naprawdę jest dobra, ale rozumiem narzekanie osób mających 1 sprzęt. Problem w tym, że wszystko idzie do przodu. Pamietam jak na forum za czasów ps3/x360 narzekano na przestarzałe konsole. Teraz dostaliscie możliwość gry w jak najlepszej jakości i nadal krwa narzekacie :yao: Wydajecie co 2-3 lata na głupi telefon 2/3 kafle od ręki, ale żeby zainwestować w hobby, któremu poswiecacie większość swojego czasu to już zydzicie xD Polska mentalność i tyle. Jedźcie na zachód, zobaczcie jak żyją tam ludzie i skończcie mówić o tym, że sprzęt jest zbyt drogi. No krwa prosiaka za 2 kafle to lykaliscie bez popity kiedy Sony miało nasz rynek w (pipi)e i brakowało towaru.

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Bezkitu, ps3 za 2399zł bez gier - bardzo proszę!

xox za 2099 bez gier - no (pipi) po(pipi)ało!

Opublikowano

Soul po prostu masz plebejski gust i jarasz się graficzką w zaginionym ci,pstwie zamiast grać w dobre gry.

Gdzie tam, takiego Horajzona nawet grafika nie uratowała ten nowy Uncharted też nie wiem czy skończę, bo mi się nie chce tym jeepem jeździć :P

Za to takie Dishonored 2 mogę grać bez końca, zawsze znajdę czas i ochotę na kilka kreatywnych zabójstw :P

Edytowane przez Soul

Opublikowano

oprócz blantmana nikt nie kupił ps3 na premiere

Opublikowano

Problem w tym ze posiadając mocnego PC albo ps4 pro (najlepiej jedno i drugie) nie widzę sensu kupowania xox nie ważne w jakiej cenie.
Opublikowano

pamiętaj o inflacji, to 2399 zł w 2007 roku to dzisiaj tak pi razy drzwi ze 2800-3000 zł jest

na dodatek PS3 ch,uja a nie mocniejsze było, kiedy XoX wyraźnie ma przewagę już nad i tak mocnym PS4 Pro

Opublikowano

oprócz blantmana nikt nie kupił ps3 na premiere

ale motorstorm odpalony pierwszy raz na premierowej ps3 robił. Ehh wspaniałe czasy po xbox 360 w grudniu jechałem specjalnie do media markt w niemczech (dla gyrosów i kameo :D) a potem w lutym czy marcu w polskim mm ps3 zakupione. Obie konsole były pierwszymi jakie kupiłem za własnoręcznie zarobione pieniądze.   Xbox 360 biały fat 20 gb i jednym padzikiem i zestawem słuchawkowym oraz pgr i kameo na płycie w zestawie (no i fajna gierka hexic na dysku) a ps3 w zestawie z dwoma padami sixsasis (ale to były gówna) i motorstormem oraz Resistance ((pipi) jakich mało a doczekało się serii zupełnie jak gówniany killzone).

Nie pamiętam ile zapłaciłem za te 2 konsole ale obie nadal działają :D Xbox po rod wymieniony nadal u kolegi działa nieprzerobiony a  ps3 u rodziców jako odtwarzacz do filmów :)

P.S. Tak wtedy wierzyłem w moc cella. Sony jak co generacje mnie w (pipi)a zrobiło dlatego pro już nie kupie poczekam na ps5 i przecene tejże :D

Edytowane przez blantman

Opublikowano

Problem w tym ze posiadając mocnego PC albo ps4 pro (najlepiej jedno i drugie) nie widzę sensu kupowania xox nie ważne w jakiej cenie.

Nie mam ps4 pro ani pc, na uj mnie to? Wszystko z ps4 ogram na amatorze, na pc to i tak ogrywam czasem rpgi, które chodza mi na lapku więc nie kumam tej argumentacji.

Ale skoro mnie to nie interesuje to nie chodze po całym forum i cw i nie próbuje wmówić ludziom, że nie potrzebują xoxa bo to ruchanie przez korporacje (na kawałku plastiku za 2 patyki lol)

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Gdyby oba middle geny wyszły w podobnym okresie można byłoby zastanawiać się nad wyborem ale teraz imo nie warto pchać się w kolejny sprzęt prezentujący zgoła podobna wydajność i brak ciekawych gier ekskluzywnych.

Opublikowano

Czytam temat i czytam, i wychodzi na to ze wszyscy lecą w Listopadzie po XoX bo to konsolowe spełnienie w cenie za darmo, a PS3 i PS4 to były beka nie konsole bo nie było gier, za to XoX <3 i bogata biblioteka.

To takie wnioski z paru ostatnich stron.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Gdyby oba middle geny wyszły w podobnym okresie można byłoby zastanawiać się nad wyborem ale teraz imo nie warto pchać się w kolejny sprzęt prezentujący zgoła podobna wydajność i brak ciekawych gier ekskluzywnych.

No a dla mnie ma ciekawe gierki ekskluzywne i co teraz?

Opublikowano

Coś czuje ze sea of thieves namiesza tym roku.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

no właśnie nie bo przełożyli na 2018 :(

Opublikowano

Coś czuje ze sea of thieves namiesza tym roku.

No niestety namiesza dopiero za rok ale Cuphead i Forza MS 7 :banderas:

Opublikowano

Ja kupiłem PS3 na premierę od razu z TV Sony KDL V2500 czy jakoś tak :P

Czytam temat i czytam, i wychodzi na to ze wszyscy lecą w Listopadzie po XoX bo to konsolowe spełnienie w cenie za darmo, a PS3 i PS4 to były beka nie konsole bo nie było gier, za to XoX <3 i bogata biblioteka.
To takie wnioski z paru ostatnich stron.

Cena jak za taki sprzęt jest bardzo dobra, pamiętam jak ludzie kupowali w PL PROSIAKI po 2200 i nikt nie płakał.

Nie uważasz Expert, że premiera PS3/4 to istna bieda software'owa? XoX różni się tym, że ma sobie 4 konsole, więc tak bibliotek gier jest znacznie większa niż to co miało do zaoferowania na starcie PS3/4.

Edytowane przez Soul

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.