Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Wiesław, to ten jego niesamowity kolega, który ma tak dużo gierek i konsol, że aż się nim chwalił przypadkowo spotkanym znajomym?

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 501,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

kuzyn xd

Opublikowano

Mieć kebabowego karolka w rodzinie xD

Opublikowano

mnie rozwala jak (wszystko na to wynika) zmienil robote lub sytuacja zyciowa mu sie poprawila i faktycznie od tego 2017 stac go na kupno nowej gry od czasu do czasu i nagle probuje zatuszowac i udaje, ze nigdy tego nie bylo, ze cale lata jechal na gierkach z plusa na ps3, a ps2 nawet nigdy swojego nie mial 

O patrz to samo robią klapy przy okazji PS4 i pierwszych 3 lat egzystencji sprzętu SONY...

Opublikowano

trzeba uruchomic blubera bo on ma kwity na kazdego wiec pewnie liste szybko odnajdzie

Nie no wole popatrzeć jak farba schnie niż wyciągać coś na daremnego Karola, nie zagra na mnie jak na cholernych skrzypcach. W sumie wyrosłem tez już z smiania sie z sytuacji życiowej innych, jak go stać to bardzo dobrze. 

Ja to w sumie nie wiem co tutaj robię, mam każdą konsole tej generacji nie musze racjonalizować, xbox przegrał, najlepsze gry w tym roku są na switchu chyba wojna skonczona c'nie?

Opublikowano

Juz switcha masz?

Opublikowano

personka, nier i yakuza są na ps4 a nie switcha brodaczu

Opublikowano

Juz switcha masz?

tak jest 

personka, nier i yakuza są na ps4 a nie switcha brodaczu

Yakuza ten remake gierki z ps2? Nier, który jest na PC i Persona, która jest na ps3? Proszę Cie. 

Opublikowano

pierwszy rok ps4:

knack, killzone shadow fall, resogun, lpb3, infamous, driveclub, remaster tlou

pierwszy rok switcha:

fast rmx, snipperclips, zelda, mk8d, splatoon2, arms, mario xcom, za chwile odyssey i xeno2

ten rok na ps4 uwazany za najlepszy w historii konsoli:

persona5, nioh, nier, yakuza0, yakuza kiwami, remaster wipeouta i remaster crasha, dlc do u4, horizon nie dla daunow

bluber ani w zakupach sie nie pochwaliles, ani nie piszesz w co grasz i nie udzielasz w tematach, zelde przechodziles na wiiu - czemu tak?

Opublikowano

Albo dobra już nie wymieniamy zeldy czy mk8 jako dealbreaker na switchu bo to remaster i port z Wii u.

Opublikowano

port z premiera w tym samym dniu gierki, ktora chodzi dobrze tylko na jednym systemie ale juz persona, nier, yakuza to mozna prawilnie wymieniac xd

Opublikowano

Ficuś nie chwaliłem się bo jeszcze czeka na mnie w sklepie do odbioru :usmiech:

Opublikowano

Zapraszam na discorda Bartku, do najlepszego community i widzimy się w Mario kart i splatoon :banderas:

Opublikowano

Bluber czeka do pierwszego kwietnia aby się ujawnić. Podobno tak robią prawdziwi Nintendo prosi.

Opublikowano

ja sie ujawnilem dzien przed, mialem w prima aprilis ale jeszcze wtedy wspaniale community nintendo tego forum mialo mnie za wroga i na wlosku wisialy bany :P

Opublikowano

Różnica płynności wersji konsolowej, a PC jest jednak ogromna w tym tytule

Dlatego jako istota inteligentna nie kupię tej gry na konsole.

EXPERT CO DOSTARCZA XD

Opublikowano

czyli co expert nie bedzie kupowac gierek multiplatform co chodza w 30fps? to za duzo gierek nie pokupuje na te swoje ps4 xd

Opublikowano

person na ps3 i nier na pc, ale zelda super ex i remaster mk8 super gamebreakery szmato xdd

najlepiej ma xbox, bo ani żadnego crossgena, ani tasiemca, ani rimejka, ani modów do soulsów

Opublikowano

Nie będzie grać w mejsasza gatunku fps jak zwierze, w 30 fps i w dodatku na padzie.

Opublikowano

nowa strona czyli prawda

Opublikowano

Prawda jest taka, ze w przeciwieństwie do większości w tym temacie robie to co mówię.

Nie będę grał jak zwierze w shootery z 30 klatkami, podjarka Destiny które chodzi w 30 fpsach, nawet mi was nie żal, podobnie hejtujecie Egipskiego Assasyna a pewnie większość poleci po niego, bo w co innego ku.rwa grać na Xboxie xD.

Nie będzie grać w mejsasza gatunku fps jak zwierze, w 30 fps i w dodatku na padzie.

Tu tez już bastion upada, cześć graczy będzie grała na padzie a cześć na myszkach, jakie to jest słabe.

Różnica płynności wersji konsolowej, a PC jest jednak ogromna w tym tytule

Dlatego jako istota inteligentna nie kupię tej gry na konsole.

EXPERT CO DOSTARCZA XD

Gdyby chcieli to by zrobili w 60fps chociaż na PRo i :dynia:, ale po co skoro maja frajerów co kupią nawet jak to będzie chodziło w 20fps.

Opublikowano

Nie moga zrobic 60fpsow na lepszych wersjach konsol, bo by byla nierowna konkurencja w multi, juz bylo o tym mowione i dlatego nawet na scorpio bedzie 30fpsow

Opublikowano

expert raczej mówiłem o twoim przekonaniu, ze jestes istotą inteligetną 

Opublikowano

Lol, nawet jeszcze nie kupiłem PC-ta, a raven już damage control, haha rycerze blaszki pocieszni, ale też niezłe tam bagno musi być :) Chyba będę musiał ubrać kalosze zanim wkroczę do krainy pc waster race. Takie najlepiej do szyi.

Ficuś, wiesz że pierwotnie myślałem o Switchu? Ale zapytałem jednego z posiadaczy czy warto, to odpowiedział że trochę za wcześnie. Co prawda potem chciał mnie przekonać żebym jednak kupił, ale no jednak już zdążyłem odwrócić uwagę. Nintendo będzie musiało poczekać zanim wsadzi mnie do swego tyłka ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.