Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

"mario skończyło się na nesie" - soul

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 502 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Ja z mario skończyłem na nesie - Soul

Opublikowano

switch super konsola z super gierkami ale zelda mnie wynudzila i czeka na lepsze czasy, splatoon2 mnie nie interesuje, arms jest slaby, mk8d mnie nie jara, kroliki xcom nie moj gust, mario odyssey skonczylo sie na snesie, xenoblade2 jest slabe bo jrpg skonczyly sie dziesiec lat temu

poza tym nie mam czasu na granie, no chyba ze dlc do jakis kapiszonow, jest grafa i dobry hdr to sie kupi od razu, przejdzie w chwile i da te 8/10

Opublikowano

Soulowi chyba żadna gierka, która ma wiecej niż 5 kolorów się raczej nie podoba

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Ficuś, że Ty masz czas i ochotę wymyślać takie bzdury :)

Opublikowano

switch super konsola z super gierkami ale zelda mnie wynudzila i czeka na lepsze czasy, splatoon2 mnie nie interesuje, arms jest slaby, mk8d mnie nie jara, kroliki xcom nie moj gust, mario odyssey skonczylo sie na snesie, xenoblade2 jest slabe bo jrpg skonczyly sie dziesiec lat temu

poza tym nie mam czasu na granie, no chyba ze dlc do jakis kapiszonow, jest grafa i dobry hdr to sie kupi od razu, przejdzie w chwile i da te 8/10

Pięknie podsumowałes Soula.

Ale co? Jest obiektywny bo ma 237382 konsol xD

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

JMYzRXR.jpg

pozdrawiam. 

Opublikowano

ficuś niezły jajcarz na tej fotce

Opublikowano

I wzajemnie, uśmiałem się podczas tworzenia tego dzieła w paintcie :D

Opublikowano

oczami wyobrazni widze ten smiech i dume tworzac to w paincie

Opublikowano

sasasasaaaaa

Opublikowano

oczami wyobrazni widze ten smiech i dume tworzac to w paincie

to tak jak z tą przeróbką zetty xd

Opublikowano

główne osoby uciekają z ND!

figar [*]

kasias[*]

yeti leci na ostatnich oparach z Bełchatowa pisząc już jednego posta tygodniowo

ficek uciekł do nintendo a szrota4 odpala żeby zagrać w pes'a raz w tygodniu

Zieloni Królowie jednak nie mieli racji że XOX zajebie jak wyjdzie, XOX zajebał zanim wyszedł   :daddy:

Zostały tylko jakieś popierdółki jak expert które równie dobrze może dyskutować z kamieniem w polu. Jeszcze chwila i może społeczność plejsztejszon zostanie wyleczona z toksyn.

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

Daddy, ja jedynie mogę napisać do twojego lekarza żeby zwiększył dawki, bo niby co mam pisać w cw. Ze mamy dominację jak za czasów PS2, że ten JE.BA.NY ŚMIEĆ XBOX dostał w tym roku do tej pory tylko gejlo wars, gdzie w Królestwie Niebieskim jak z liczyć to pewnie będzie z 15 sztosiw, niektóre ze średnią o której JE. BA.NY ŚMIEĆ XBOX może tylko pomarzyć. Czy może mam napisać, że w przyszłości wyjdą takie mesjasze jak God of War, Day Gone, Spider Man, Ni No Kuni 2, Sotc, TLoU2, Detroit, Wild, Bloodborne 2, i masę sztosiw japońskich, gdzie Spencer rzuci wam jakiś crapdown czy inny crap od rare, haha z czym do ludzi panie spencer. Do ludzi z niczym, bo ta oferta to raczej do frajerów, których pięknie się goli.

Także czopek w dupe i odkładaj pieniążki na maincrafta w 4K, co za zwierzęta XDDDDDDDD.

Opublikowano

Wraz z wejściem Xbox Xd, użytkownicy konsoli Ms w końcu poczują full HD i stale 30 klatek. Ms nie robi już nowych ex, ponieważ nauczyło swoich pupili do 3 gier plus indyk. Nawet jak wyjdzie Xbox Xd True Gaming, będzie to samo... Gyrosy na (pipi)zkę, Forza z cofaniem się w przeszłość oraz kolejna twarz Master Chefa plus wypadek w pracy w postaci indyka na 8.

Opublikowano

Kasiodrzewina skapitulowała? Nie dziwię się. Już niedługo wszystkie niebieskie robale będą się wić w agonii. On/ ona wolał/wolała tego nie przeżywać :yao:

Opublikowano

Wraz z wejściem Xbox Xd, użytkownicy konsoli Ms w końcu poczują full HD i stale 30 klatek. Ms nie robi już nowych ex, ponieważ nauczyło swoich pupili do 3 gier plus indyk. Nawet jak wyjdzie Xbox Xd True Gaming, będzie to samo... Gyrosy na (pipi)zkę, Forza z cofaniem się w przeszłość oraz kolejna twarz Master Chefa plus wypadek w pracy w postaci indyka na 8.

jest tak jak mówisz, zdrówko czeskimajster

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Prawda jest taka, że Playstation jest dla gimbazy. Nieważne, że gówniany pad, nieważne, że konsola wyje jakby ją zażynali, bez znaczenia beznadziejny PSN. Ważne, że wypuszczają nowe japońskie gierki, które absolutnie nikogo. Ja, po całym dniu pracy chcę pograć na wygodnym padzie, słysząc tylko odgłosy wydawane przez moje wypasione słuchawki/głośniki. Takie coś tylko Xbox. Nie potrzeba mi miliona gier, te co są w stu procentach wypełnią mój wolny czas. Już wolę odpuścić jakąś Personę czy inny japoński szmelc, niż grać w warunkach przypominających lotnisko w Pyrzowicach. Od japońskich gier jest Nintendo. Podsumowując: jak jesteś dzieciakiem na utrzymaniu rodziców, wiecznym studentem, albo bezrobotnym z dużą ilością czasu wybierasz Playstation. A jeżeli właśnie wróciłeś z pracy swoją nową RS7, siadasz w skórzanym fotelu z lampką Chateau Mouton Rothschild 1945 w ręce i chcesz pograć to kupujesz Xboxa. Niebieskie robactwo tego nie rozumie. I dobrze, grajcie nadal w swoje dziwaczne giereczki na padzie przypominającym kartofla i przy wyciu wentylatorów rodem z zakurzonego peceta. Pozdrawiam

Opublikowano

główne osoby uciekają z ND!

figar [*]

kasias[*]

yeti leci na ostatnich oparach z Bełchatowa pisząc już jednego posta tygodniowo

ficek uciekł do nintendo a szrota4 odpala żeby zagrać w pes'a raz w tygodniu

Zieloni Królowie jednak nie mieli racji że XOX zajebie jak wyjdzie, XOX zajebał zanim wyszedł   :daddy:

Zostały tylko jakieś popierdółki jak expert które równie dobrze może dyskutować z kamieniem w polu. Jeszcze chwila i może społeczność plejsztejszon zostanie wyleczona z toksyn.

Czekam aż odlecisz na dronie microsoftu jak sterydziarz z tego forum, bo moja miska już jest pełna rzygów od czytania twojego autyzmu na punkcie konsoli ktora zdechnie w najbliższych miesiącach od braku gier. 

Odmaszerować.

Edytowane przez oFi

Opublikowano

Godot, jak by co to RS7 to taki samochód, sprawdzone info od Experta, bo zaraz Ci napisze, że się sam zaorałeś :D

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Tu tylko siedzą boty w temacie bo nie maja w co grac, ostatnia gierka na ta konsole to jakies Halo 5 roku temu,  a gadają o zaoraniu, chyba tylko pola z gównem 

Opublikowano

Boty siedzą w pracy to piszą, proste, co do orania to akurat  klapy średnio raz dziennie rzucają tym słowem na lewo i prawo. 

Edytowane przez Soul

Opublikowano

mała ilość gier to dla botów plus, bo na tym ich śmieciu gierki po sto giga zajmują

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.