Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Boty wyzywają remastery na Sonke, a sami sobie jaja liżą jak wychodzi informacja odnośnie nowej gry we wstecznej na X pudło.

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 502,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

mnie najbardziej bawia osoby grajace na plejstejsion xDDDDDDD

Opublikowano

Boty wyzywają remastery na Sonke, a sami sobie jaja liżą jak wychodzi informacja odnośnie nowej gry we wstecznej na X pudło.

Wy prócz jajec przyjmujecie anusa z napisem 150 PLN piękny kawalerze :D

Opublikowano

No tak czesiek, bo za wsteczna placisz po kilka razy  tak jak za remasterki.

Opublikowano

dokładnie tak jak mówisz czeski 

giphy.gif

Opublikowano

A wyjdzie na tego bonka przez najbliższy rok coś fajnego poza cuphead, czy za miesiąc mogę normalnie do śmieciarki wrzucić?

Opublikowano

A wyjdzie na tego bonka przez najbliższy rok coś fajnego poza cuphead, czy za miesiąc mogę normalnie do śmieciarki wrzucić?

Możesz oddać za free, ponieważ głupio komuś sprzedawać konsole bez gier
Opublikowano

A co wychodzi na PS4? Gran Turismo Sport? rozumie będzie grane?

Opublikowano

Odkad to wiadomo ze cuphead bedzie fajne? Fajny to jest pewny na razie ino artstyle

Opublikowano

Odkad to wiadomo ze cuphead bedzie fajne? Fajny to jest pewny na razie ino artstyle

Jakie to ma znaczenie, na bezrybiu i rak ryba.
Opublikowano

Nie no chyba nie zawiodą, choć z zakupem pewno się wstrzymam kilka dni, by zobaczyć pierwsze reakcje

Opublikowano

Daddy, każdy wie że jesteś tu największym zielonym baronem, pokaż swój samochód.

Lecisz na blachę?

Cuphead fajnie wygląda i tyle można powiedzieć....ale tylko ta jedna gra to i tak o jedną grę więcej niż gry na plejbeke do wiosny  :)

Opublikowano

Daddy, każdy wie że jesteś tu największym zielonym baronem, pokaż swój samochód.

Dobry gust to stan umysłu, a nie portfela. Podobnie jak bogactwo. Daddy będzie bogaty mając 3000 zł miesięcznie. Ty będziesz biedny mając 300.000

Opublikowano

ojj tam na hajs, samochód i zwłaszcza najlepszą konsole na rynku XO nie narzekam. Prestiżowa konsola, prestiżowe życie.

Życie zawsze mogło potoczyć się inaczej jak u niebieskich ministrantów, kupić ps4, bujać się komunikacją miejską do biedry o 5:00 żeby dorwać świeżaka.

ojj widać ten ogromny kryzys u niebieskich, tylu wojowników nie wytrzymało ciśnienia w tej piwnicy Kaza. Śmiali się ze Steryda a sami zostali z łopatą w polu kontra Spencerowe atomówki spadające z nieba.

Opublikowano

Dobry gust to stan umysłu, a nie portfela. Podobnie jak bogactwo. Daddy będzie bogaty mając 3000 zł miesięcznie. Ty będziesz biedny mając 300.000

Teraz rozumiem, czyli w Twoim przypadku, braki w Twoim stanie umysłu uzupełniasz samochodem, ma to teraz sens, to co mówisz.

Opublikowano

wielka tajemnica gejmingu w końcu rozstrzygnięta:

MGS2 > MGS 3

nobody potwierdzi

Opublikowano

O forzie7

- Install Size is 95GB for Xbox. 45GB of that is on the disc, 50GB is an additional download in the form of a day one patch

Ile to sie bedzie sciagac na bialorusi? Xd

Opublikowano

Na Xboxie jak na switchu.

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

O forzie7

- Install Size is 95GB for Xbox. 45GB of that is on the disc, 50GB is an additional download in the form of a day one patch

Boty czekają na X-a jak na nowa generacje, a to przecież dalej ten sam syf co stary One.

Witamy 2007 (premiera PS3) w roku 2017.

Tyle przegrać, jak nieumiejętność wyboru samochodu to konsoli.

Nawet mi was nie zal.

Opublikowano

O forzie7

ja prdl, dysk konsoli 500gb, instalujesz trzy gry halo, forza, gearsy i 300gb zayebaned xdddd 

i nie ma żadnej różnicy czy weźmiesz cyfrę czy pudło :reggie:

Opublikowano

Ale wiesz że nie ma różnicy od początku tej generacji czy to PS4 czy Xone.

Opublikowano

wkladasz i grasz w tej generacji praktycznie juz tylko na switchu xd (choc tam tez zdarza sie maly patch, a te porty z duzych konsol tez nie sa cala na karcie ale przynajmniej nie ma instalacji gierek przy pierwszym wlozeniu)

moze niech zaczna te gierki wydawac na kilku blurayach? zaraz by mi sie przypomnialy czasy amigi 

AZ7vF7t.jpg

Opublikowano

95 gb na brum brum wziuuum xdd

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.