Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

o maj gad, ten post mędrka jest tak grińczowy, że płoną mi skarpety ze wstydu;/

to ja już bym wolał, żeby tata odbierał mnie ze szkoły w samych slipach 

- a może jakąś grę o przyjaźni z dzikim towarzyszem, która głębią i emocjami sięga jądra planety

jedynym waszym dzikim towarzyszem jest Kaz kiedy was rucha w dupę, mając przy tym jądra jak planety

zesrałem się ze smiechu xDddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 502,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Forza ma więcej contentu niż wszystkie exy na Playstation razem wzięte, więc 95 gb w pełni uzasadnione 

Opublikowano

co tu się opier,dala, czy ja trafiłem do alternatywnej rzeczywistości klaperskich majaków?

sim racery, a o tym ktory racer jest bardziej realistyczny i lepszy wypowiadaja sie w wiekszosci ludzie co nawet prawka w realu nie maja i swojego auta xd

ciekawe ile zeld uratowałeś w życiu i dinorobotów zabiłeś, że masz czelność się wypowiadać na te tematy

Dobrze raven, ale pod warunkiem że podasz mi ekskluzywny JEDEN tytuł na Xboxa One będący (wybierz sobie cokolwiek z listy): 

- wielkim sandboxem, w którym toczysz epickie batalie z wielkimi przeciwnikami, przy wspaniałej muzyce i klimacie.

- chodzoną bijatyką (dobrze by nie była liniowa, np. była sandboxem) ze wspaniałą fabułą, sub-questami, systemem rozwoju postaci i domieszką humoru, będący najlepiej duchowym następcą Shenmue

- bijatyką 2D (ale nie dlc do niej) która ma przynajmniej 84 średnią na MC, albo jest na tyle poważany że znalazł się w tegorocznym zestawieniu na mistrzostwach świata EVO 2017

- jrpgiem który ma średnią powyżej 92 na Metacritic. W zasadzie możesz spróbować wymienić cokolwiek ze średnią przynajmniej 93 na Xboxa One :kaz:

- jakąkolwiek grę soul-like, możliwie ze średnią powyżej 90 na MC

- a może jakąś grę o przyjaźni z dzikim towarzyszem, która głębią i emocjami sięga jądra planety

- sandboxa heroic-like w komiksowym stylu, najlepiej takim nieco mrocznym, który graficznie ścina białko w gałkach ocznych

- coś w czym słowo "łobaga!" kojarzy się z dzieciństwem i jest to skojarzenie wyjątkowo pięknie wykonane

- może jakąś japońską grę w ogóle, chociaż taka fajna by się przydała gdzie jest folkor i japoński sznyt, możliwie slasher

- epickie tpp cinematic action które wpływa na całą branże i ma powyżej 92 na MC

- macie tam na Xboxa chociaż coś tak dobrego jak Wipeout, będący najlepszym arcade racerem w kazdej generacji, w której się pojawia?

- hm, to może chociaż samograj QTE (w stylu telltale) z fajną fabułą i dziesiątkami wyborów?

- eee, fajny golf?

A dobra, co ja będę się produkował. Każdy wie, że PS4 zgniata Xboxa One swoją biblioteką wspaniałych gier i to na wyłączność. Jeszcze powiedz, że wystarczy ci jeżdżenie przez pola buraków, to zaliczymy cię to casuala z zadatkami na pod-gracza ;)

co

golf? przyjaźń i dotykanie jąder? japoński sznyt? jrpg? czy ja wyglądam na pedała?

epickie tpp cinematic action? samograj QTE? łobaga? wziąłeś dzisiaj tabletki?

podaj mi k,urwa jeden tytuł normalnych wyścigów, wiesz takie wrrrum wrrrum, czy to takie trudne

Opublikowano

Odkad zelda czy horizon to symulatory?

Opublikowano

To normalne niezależnie od platformy? Wtf? Na plejce jeszcze mi się nie zdarzyło kupić gierkę na płycie i żeby mi zajęła 100gb

na plejce nie ma po prostu nie ma tak rozbudowanych gier , ot cała tajemnica 

Opublikowano

Forza koło symulatora w najbardziej ortodoksyjnym tego słowa znaczeniu nie stała i chyba każdy to wie? Na ch,uj jakieś czepianie się słówek? Gierka nie musi być w 100% symulatorem żeby być wymagająca i sprawiać radość, gdybym coś takiego chciał to po prostu jeździłbym samochodem. BTW ciekawe ile torów zjechałeś w wyścigowych samochodach, żeby wiedzieć, że Forza symulatorem nie jest :))).

OK, chodzi mi o w miarę realistyczne wyścigi odbywające się na prawdziwych torach, gdzie samochody mają zbliżone do rzeczywistości osiągi a model jazdy dość wiernie odwzorowuje prowadzenie pojazdu w prawdziwym świecie wymagając dostosowania prędkości i kąta skrętu przed każdym zakrętem by nie stracić panowania nad pojazdem; częste używanie hamulca by wyhamować pojazd do niskich prędkości jest wymagane do ukończenia wyścigu. Samochody odnoszą obrażenia mające wpływ na ich osiągi i prowadzenie. Model jest jazdy jest na tyle wymagający i realistyczny, że przypomina prawdziwe prowadzenie samochodu jednocześnie nie wymagając od gracza zaawansowanej wiedzy na temat skomplikowanych technik pokonywania zakrętów i prowadzenia potężnego pojazdu, by wyścig był w stanie ukończyć i sprawiając, że gra jest przystępna dla każdego nie będącego Kubicą.

Pasuje taka definicja? Proszę zapisz sobie, że w przypadku wyścigów wolę nazwać to skrótowo "simem" wiedząc przy tym, że istnieją Assetto Corsy czy inne iRacingi, dziękuję.

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

Xdd jaki trigger

Uzywasz slowa realistyczny - czyli by wiedziec ze taki jest musiales tego doswiadczyc by moc tego okreslenia uzywac w stosunku do gry czyli prowadzic samochod bo tak bys nie wiedzial czy prowadzenie go w grze jest realistyczne

A porownywanie tego do zeld i horizonow ktore realistyczne nawet przez chwile nie chca byc to dauniada i raz uzywasz tej dauniady by w drugim poscie starac sie byc juz powazny i rzeczowy

Opublikowano

Wystawiłem pada od bonka (99% nowy, używany może z godzinę), przyszedł gość po niego, potrzymał chwilę w łapach i nie wziął, bo miał wrażenie, że to chińska podróbka :reggie:

Opublikowano

Wystawiłem pada od bonka (99% nowy, używany może z godzinę), przyszedł gość po niego, potrzymał chwilę w łapach i nie wziął, bo miał wrażenie, że to chińska podróbka :reggie:

Przyjechał Porsche czy RS7 jak na bota przystało?

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Raven wie co mówi - zjadł zęby na rajdach przez pola buraków, a kiedyś nawet udało mu się cofnąć czas gdy wyrżnął swoim Camaro w furmankę sąsiada ;)

Opublikowano

podaj mi k,urwa jeden tytuł normalnych wyścigów, wiesz takie wrrrum wrrrum

mistrz xd

Opublikowano

DJz3Wz_UMAAAr-X.jpg

o kur.wa jak switch niszczy te biedackie guwna z 2013 roku, w tle rozmazana jak sperma mendrka na monitorze grafika a na nintendo ostra publiczność niczym oceny odysei mariana na MC

5 tflopow prosiaka nie pozwolilo nawet oteksturowac krawata a na swiczu? fśśtt i dzieki tegrze mamy czarnego andrzej leppera w białej koszuli

Opublikowano

no i ten garnitur w kratę na PS4 i Xboxie  :bad:

Opublikowano

Najlepszy zakup tego roku a klapy czekają na gt sport i jądra kaza w ustach

Opublikowano

pamietacie 95gb brum brum 7? na XOX bedzie jeszcze wiecej bo day one pacz nie zawiera asetow 4k. Kolejna duza latka w listopadzie :pawel:

Opublikowano

masz tv 4k? 150 gb na samochodziki xd xbox ty śmieciu yebany

Opublikowano

a co wy jakiś internet na kartki macie że sie tymi gigabajtami podniecacie?

Opublikowano

Gdzieś trzeba pomieścić tę giga jakość w 4k. Zieloni baroni już wymienili lub w najbliższym czasie wymienią swoje telewizory na odpowiednie dla tej jakości właśnie. A niebieskie pospólstwo na tych swoich wyświetlaczach HD Ready lub w porywach full HD co? Jajco! Guvno rozmazane. Jeśli mówimy o niepokoju to zaniepokojony na pewno jest YETI. On już pewnie od dłuższego czasu łyka profilaktycznie prozac w oczekiwaniu na listopad...

Opublikowano

Plejstejszonowcy nieprzyzwyczajeni, że można sobie dysk np. 2TB podpiąć i tam spokojnie się zmieści wszystko. Dopiero od niedawna też tak mogą, to jeszcze im się trybiki w mózgu nie poprzestawiały, że teraz to jest spoko.

BTW zapisujcie sobie te posty, będzie co przypominać jak do GT Sport w 2019 będą wysrywać pacze co tydzień, a gra po dwóch-trzech latach będzie wymagała całego dnia patchowania po wyjęciu z pudełka.

Opublikowano

Zamówiłem Xbox One X. I teraz się zastanawiam, czy zostawić sobie mój telewizor (czyli 50 calową plazmę Panasonika, jedną z ostatnich, uwielbiam jej obraz) czy wymienić na coś większego 4K HDR. Telewizor tak czy owak kupić muszę, bo umówiłem się z synem, że dostanie starego Xone do pokoju. Od razu zaznaczam, że nie chcę odpowiedzi od niebieskich smerfików, nie trzeba mi teoretyków :)

Opublikowano

Turn 10 zyebało  :( mogli dać 140 samochodów jak w GT:Sport albo 50 jak w Driveclub (pamiętam jak klapy pisały że to w porządku bo i tak większością nie jeżdżą xD) gra zajmowałaby 40gb i wszystko byłoby w porządku. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.