Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

a sa tu debile co za chwile pobiegna bo xkorkix z brum brum z 50gb patchem xddd

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 502,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

oj przepraszam Ficus, nie chciałem aby zabolało 

Opublikowano

na alt-righta

na co xd?

Opublikowano

oj przepraszam Ficus, nie chciałem aby zabolało 

Już nie zaklinaj rzeczywistości - sytuacja bardzo podobna jak w tym 2007 roku.

W 2017 PS4 dostało: Uncharted: Lost Legacy, Horizon: Zero Dawn, Ni-Oh, Nier: Automata, Yakuza Zero i Kiwami, Hellblade, Persona 5, Nex Machina, Kolekcja Crasha, Wipeout Omega Collection, Gravity Rush 2 i na upartego jeszcze Last Guardian z grudnia 2016. + ekskluzywne tytuły dla PS VR.

A i tak część tytułów pominąłem :obama:

Edytowane przez Cedric

Opublikowano

ahaaaaaa

Opublikowano

Raportowanie xD przecież to tylko istniało żeby usunąć figaro

Opublikowano

na alt-righta

na co xd?

no na prawaka

Opublikowano

Podobno kretyn ma mnie w blokowanych, ale musiał wejść i przeczytać xd A teraz szczekaj!

Opublikowano

Racja

pamiętam rok 2007 z Halo 3, Bioshock, Lost Planet, Mass Effect, Ace Combat, Gears of War :obama: a i tak znaleźli się debile którzy pobiegli po PS3 z Warhawkiem za 2499 zł. Od tej chwili nie mam żadnego szacunku do klapów

A Ty nie lecisz po Xboxa One X z..... z niczym?
Opublikowano

mam nadzieje, ze jutro pokaza vite pro bym mogl jej fotorealistyczna grafa zmyc z siebie te teczowe nintendowskie pedalsko

Opublikowano

Widzę, że życiowe przegrywy są już na takim etapie wygłodnienia, że muszą się cofać do 2007 i sobie przypominać jakie to fajne gry były na x360, nie co na tym JE.BA.NYM SMIECIU XBOX DOWN.

Opublikowano

a w 73 mielismy zwycieski remis na wembley!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

Opublikowano

Racja

pamiętam rok 2007 z Halo 3, Bioshock, Lost Planet, Mass Effect, Ace Combat, Gears of War :obama: a i tak znaleźli się debile którzy pobiegli po PS3 z Warhawkiem za 2499 zł. Od tej chwili nie mam żadnego szacunku do klapów

A PS4 Pro z czym kupiłeś xD

Opublikowano

a w 73 mielismy zwycieski remis na wembley!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

a multi Killzone 2 pamiętasz? te klany, turnieje, żyjąca społeczność, kiedyś to były czasy, dzisiaj nie ma czasów 

Edytowane przez asax

Opublikowano

Racja

Zaorany

Opublikowano

Racja

Trochę słabe porównanie, do PRO dopłaciłem 100€, jeśli posiadasz One to trzeba dopłacić ze 350€ do Xa, w dodatku majac Playststion masz gwarancje gier, mając Xa nie masz nic, Forza wychodzi również na normalnego Xboxa, ostatnia ekskluzywna gra było Halo Wars 2, kolejna dobra gra wyjdzie kiedy? W październiku za rok o nazwie Forza Horizon?

Bo nie myślisz chyba ze Crapdown będzie dobra gra.

Soul nawet nie przeczytał co kalafior napisał ale już jajka mu wylizał xD.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Na Xone mam gwarancję najlepszej jakości multiplatform ogrywanych na najlepszej jakości padzie i w dodatku z komfortem jakiego nie znają Smerfiki. Dodatkowo mam gwarancję najlepszej jakości strzelanek i wyścigów. Chyba styka, nie? A te kilka exów przejdę sobie na Pro, żaden problem. Jakoś się upodlę jak gry będą tego warte. Ale ciągłego upadlania się bym nie zniósł, a tym posiadacze PLAYSTATION jako głównej konsoli muszą się borykać

Opublikowano

Co się z triggerował xD

Prawda w oczy kole :banderas:

Masz jednego ex'a w sigu, więc o jakich Ty grach piszesz? różnica będzie taka, że posiadacz nowego iXa nie będzie miał ich w ogóle, za to będzie grał w najlepszej jakości na najmocniejszej konsoli, warto wydać kasę, żeby spijać łzy Twoich gorzkich żalów.

Opublikowano

Expert ale co mnie obchodzi ile musiałeś dopłacać (kek) Kupiłeś kaloryfer bez gier (no bo wszystko możesz ograć na PS4 amator wiec po co?) i teraz racjonalizujesz.

Expert nie przeszedł od kwietnia tego Horizona, no rzeczywiscie SUPER EX KU,RWO!!!

Opublikowano

pewnie byl zajety ogrywaniem jakichs dzieci na dzien dziecka w centrum handlowym w driveclubie

Opublikowano

Expert ale co mnie obchodzi ile musiałeś dopłacać (kek) Kupiłeś kaloryfer bez gier (no bo wszystko możesz ograć na PS4 amator wiec po co?) i teraz racjonalizujesz.

Expert nie przeszedł od kwietnia tego Horizona, no rzeczywiscie SUPER EX KU,RWO!!!

Hipokryta a mi zeldy nie jest w stanie podarować xD

Opublikowano

w koncu na horizona mowi sie w branży zelda playstation

Opublikowano

Expert przeżywa te 350 funtów jakby to była jego miesięczna wypłata xd a przecież telefony ludzie biorą za połowe ceny XOX i nie ma spiny, a ten kruszy kopię. Na coś trzeba użyć te telewizory 4K chyba nie? No chyba, że cie zadowala czekerboard na prosiaku ale zaraz mi sie przypominają posty jak płakałes o róznice między 900p a 1080p - a teraz nagle 4K niewidoczne :rotfl:

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Ktoś streści w 2 zdaniach ostatnie 200 stron CW?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.