Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Godot tak bronisz tego śmiecia bonka, a nawet nie włączyłeś choćby na minutę multiplayera w gearsach. Może pieniążków na golda nie starczyło? xd

Czemu nie ograłeś sunset overdrive, quantum break i halo 5? Po tych kilku godzinach z kolekcją szefa kuchni stwierdziłeś, że ta seria to syf?

5h z forza horizon? Jakiś darmowy weekend był? :yao:

21 minut z Ori i wywaliłeś z dysku?

Zagrałeś na tym sprzęcie chociaż w jedną dobrą grę?

Pracował na telewizor nie z kaczora donalda xd

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 502,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Beka z Experta, Horjazon od lutego-marca jest grany, pisałem, że kupione dla graficzki to się zapierał rękoma i nogami, że niby super gra, (pipi)aniutki kłamie w żywe oczy, sam w (pipi)a wali a innych się czepia, że gier nie kończą, hipokryta...

Zaraz koniec pracy i forum na dziś, to był dobry dzień, pora na cudowne godziny z nowym Dishonoredem :banderas:

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Pare edycji CW Ci zeszło żeby załapać o co w tym temacie chodzi, No ale już jesteś z nami, witamy!

Opublikowano

Beka z Experta od zawsze i na zawsze ;D

Opublikowano

Soul ekspert o horizon, cale jedno trofeum w gierce, ktore wpada po chyba pieciu minutach

Switch dalej w szafie, bronienie sie ze biedny nie ma czasu na granie, zelda dalej w zamku sama placze, nie znamy jego sytuacji, a milion postiw w cw to pisze z pracy, a tu hejtowany uncharted skonczony w kilka dni, dishonored tak samo

Opublikowano

Unch pożyczone więc czas gonił a i tak potrzebowałem paru dni na te biedne 8 godzin, Zelda jest leży i czeka a Dishonored to moje perełka, ta gra prosić mnie nie musi, siadam i znikam, dziękuje dobranoc lecę grać!

Opublikowano

:|

Opublikowano

Godot albo wygrał na loterii, albo jest snobem który ubzdurał sobie że posiadanie konsol = granie na konsolach, albo ściemniacz. Może jacyś gołodupcy na umowę zlecenie w restauracji, albo gimbaza uwierzy w te jego kacapoły, ale każdy kto ma dom, pracę, obowiązki wie że jedna konsola w zupełności wypełnia czas, oczywiście o ile jest to konsola która ma pokaźną i rozbudowaną bibliotekę, a stety/niestety w tej generacji póki co jest tylko taka jedna i zaczyna się na "P".

Godot to taki typ co kupuje dla samego kupowania i chwalenia się tym. Ot szpaner-każual jakich w życiu spotkałem 2-3 i każdy był taki sam, tylko sprzęty się na ich półkach zmieniały.

No ale my tu rozmawiamy na powaznie, jak pasjonaci, a nie smutne snoby. Pasjonat jest jak zapalony kibic. Wierny gatunkom, markom i emocjom które wypełniają jego hobby. Coś, czego snob nigdy nie zazna, bo dla niego gry to tylko wartość dodana do pokoju, a nie coś z czego zbudowane jest nasze życie ;)

Opublikowano

Ot szpaner-każual jakich w życiu spotkałem 2-3 i każdy był taki sam, tylko sprzęty się na ich półkach zmieniały.

Ale Wiesława to ty szanuj.

Opublikowano

przeciez juz zostało powiedziane ze dla ludzi bez czasu na granie xbox to najlepszy wybór

Opublikowano

Pasjonat mendrek ktory chyba nawet 10gier nie skonczyl na ps4 xd

Opublikowano

Karol Mendrek 

Hobby: Pasjonat konsol Playstation 

Opublikowano

Ot szpaner-każual jakich w życiu spotkałem 2-3 i każdy był taki sam, tylko sprzęty się na ich półkach zmieniały.

Ale Wiesława to ty szanuj.

Wiesława nigdy nie zaliczałem do tego typu ludzi. On jest zbyt inteligentny by mieć niedobory ego.

Wiecie, bycie pasjonatem, a nawet fanbojem nie jest złe. To jest serio tak jak z kibicowaniem, gdzie można poczuć się częścią konkretnej społeczności, gdzie dochodzą emocje, lojalność na dobre i na złe, tradycja, wspomnienia, etc. Jasne, ograsz mniej gier - ale te co są, mogą Ci w zupełności wystarczyć jeśli producent się postara :) Za to zyskasz wszystkie te elementy eksluzywne dla tego trybu bycia graczem. To coś co można porównać obecnie z posiadaniem Playstation 4 - masz wiele rzeczy, których inni nie mają :) Dobra, wracam do Yakuzy, bo zapracowani ludzie nie mają zbytnio czasu żeby go marnować na tłumaczenie rzeczy oczywistych, takich jak to że Playstation zawsze najlepsze ;)

Opublikowano

Wiecie, bycie pasjonatem, a nawet fanbojem nie jest złe. To jest serio tak jak z kibicowaniem, gdzie można poczuć się częścią konkretnej społeczności, gdzie dochodzą emocje, lojalność na dobre i na złe, tradycja, wspomnienia

przypominam że Mendrek mówi o kawałku chińskiego plastiku 

Chyba pomylił zakup konsoli z instytucją małżeństwa 

Edytowane przez asax

Opublikowano

On sie z ta konsola ozeni xd

Opublikowano

Skoro o konsoli tak pisze, to aż się boję co by napisał o kebabach. 

Opublikowano

Godot tak bronisz tego śmiecia bonka, a nawet nie włączyłeś choćby na minutę multiplayera w gearsach. Może pieniążków na golda nie starczyło? xd

Czemu nie ograłeś sunset overdrive, quantum break i halo 5? Po tych kilku godzinach z kolekcją szefa kuchni stwierdziłeś, że ta seria to syf?

Nie mam czasu ani ochoty na multi, nigdy mnie to nie bawiło, chociaż kilka razy próbowałem. Sunset mnie nie bawi, nie lubię infamusów, crackdownów. To, że coś jest exem nie oznacza, że muszę w to grać. Halo 5 czeka na dysku, Quantum na jakąś fajną promocję. To bym chętnie ograł, ale że mam w co grać to się nie spieszę z kupnem. W Forzę lubię sobie pyknąć, ale nie jestem fanem ścigałek. Jako, że pół życia spędzam w samochodzie to niekoniecznie chcę w grach. Ori do ogrania. Przeszedłem Girsy Ultimate i 4, Wiedźmina i chyba Tomb Raidera. Pograłem też w Hitmana i GTA V. Jako, że nie jest to moja jedyna konsola to gram też na innych. Na PS4 skończyłem Uncharted 4 i dosyć sporo grałem w Bloodborne, a na WiiU nabiłem dziesiątki godzin w Zeldzie.

Mendrek, piszę to kolejny raz, ale bez jakiejś nadziei, że zrozumiesz. Mając kilka konsol grasz w lepsze gry, a nie więcej. To nie jest tak, że jak masz PS4 i grasz 20 godź w tygodniu to mając jeszcze dwie inne grasz 60. Nadal grasz 20. Różnica jest taka, że Ty grasz w Neon Drive, Just Cause 3, Dragon Age czy Carmageddon, a ja w tym czasie w Zeldę, Gears of War 4, Forzę Horizon 3, czy, tak tak, Uncharted 4. Zresztą o czym Ty chcesz ze mną rozmawiać, Twój gamercard to obraz nędzy i rozpaczy.

Opublikowano

Dyskusja z mendrkiem.

Już wolałbym słuchać Yano po pijaku na party.

Opublikowano

Jak tam niebieskie biedaki? Dalej beka ze szrota4 bez gier i że wszyscy uciekli z tej tonącej łajby w niebieskim szambie?   :)

Ty masz to zbindowane czy co :D

szrot4 bez gier miazdzy mocno kulejacego w tym roku xboxa one, miedzy innymi ... grami.

nie, nikt nie uciekl, nawet ci co wymieniaja Iphone Air 2 za pol wyplaty tez. Na Pro czy OG, wszyscy truja dupe ale kazdy siedzi jak siedzial.

Pozerzy, nowobogaccy, koneserzy,gadzeciarze, ludzie swiatowi i wreszcie zwykli zjadacze chleba - kazdy ma w domu PS4 jak zapisano w Pismie.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Godot, haha. Mój PSN ID to obraz nędzy? Sorry, ja mam na nim 300 gier, gdy ty masz o ponad połowię mniej. Mam też o połowę wiekszy poziom ich ukończenia, więc nie pogrążaj się snobie-każualu, widać że te gry sobie tak liżesz jedynie. Odpalasz bo kupiłeś i tyle. Nawet nie potrafisz odkryć niedocenionych pereł które trafiają w niszowe gusta (ja np. wolałbym 100 razy bardziej Carmageddona niż Forzę, bo jestem fanatykiem formatu). Dupa z ciebie nie gracz, możesz sobie już iść, bo tylko siejesz ferment i się panoszysz jak gołąb z kromką chleba na szyi. Narta! ;)

Opublikowano

Godot, haha. Mój PSN ID to obraz nędzy? Sorry, ja mam na nim 300 gier, gdy ty masz o ponad połowię mniej. Mam też o połowę wiekszy poziom ich ukończenia, więc nie pogrążaj się snobie-każualu, widać że te gry sobie tak liżesz jedynie. Odpalasz bo kupiłeś i tyle. Nawet nie potrafisz odkryć niedocenionych pereł które trafiają w niszowe gusta (ja np. wolałbym 100 razy bardziej Carmageddona niż Forzę, bo jestem fanatykiem formatu). Dupa z ciebie nie gracz, możesz sobie już iść, bo tylko siejesz ferment i się panoszysz jak gołąb z kromką chleba na szyi. Narta! ;)

fjiu fjiu, żeś go pojechał. Się włączył agresor z braku gier (widać PC jeszcze nie złożony). 

Opublikowano

mendrek odkąd kupujesz gry a nie tylko co spadnie z plusa to też liżesz gry od kupienia ps4 przeszedłeś furi, mordora (kek), walking dead 2, far cry 4 (kek), infamousa, ratcheta, dooma, hotline miami 2, titanfall 2 oraz beyond to jest 10 gier przez rok :rotfl: ja po kupnie xbox one tyle przeszedłem w dwa miesiące a nie jestem niczym więcej niż każulem. 

człowieku gdzie persona 5, nier automata, bloodborne, uncharted 4, wiedzmin 3, nioh, transistor, nex machina etc? ty się nazwywasz graczem niesnobem z dobrym gustem? :pawel:

Opublikowano

Nie mam czasu ani ochoty na multi, nigdy mnie to nie bawiło, chociaż kilka razy próbowałem. Sunset mnie nie bawi, nie lubię infamusów, crackdownów. To, że coś jest exem nie oznacza, że muszę w to grać. Halo 5 czeka na dysku, Quantum na jakąś fajną promocję. To bym chętnie ograł, ale że mam w co grać to się nie spieszę z kupnem. W Forzę lubię sobie pyknąć, ale nie jestem fanem ścigałek. Jako, że pół życia spędzam w samochodzie to niekoniecznie chcę w grach. Ori do ogrania. Przeszedłem Girsy Ultimate i 4, Wiedźmina i chyba Tomb Raidera. Pograłem też w Hitmana i GTA V. Jako, że nie jest to moja jedyna konsola to gram też na innych. Na PS4 skończyłem Uncharted 4 i dosyć sporo grałem w Bloodborne, a na WiiU nabiłem dziesiątki godzin w Zeldzie.

Mendrek, piszę to kolejny raz, ale bez jakiejś nadziei, że zrozumiesz. Mając kilka konsol grasz w lepsze gry, a nie więcej. To nie jest tak, że jak masz PS4 i grasz 20 godź w tygodniu to mając jeszcze dwie inne grasz 60. Nadal grasz 20. Różnica jest taka, że Ty grasz w Neon Drive, Just Cause 3, Dragon Age czy Carmageddon, a ja w tym czasie w Zeldę, Gears of War 4, Forzę Horizon 3, czy, tak tak, Uncharted 4. Zresztą o czym Ty chcesz ze mną rozmawiać, Twój gamercard to obraz nędzy i rozpaczy.

"twój gamecard to obraz nędzy i rozpaczy" ayy lmao :ragus:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.