Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

ale bedzie grane w najlepszego Fajnala na ps4 :banderas:

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 502,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

najlepsze fajnala są już dawno za nami. 

Opublikowano

ale bedzie grane w najlepszego Fajnala na ps4 :banderas:

ff8 wyszedł na to ściero ps4?

ja poczekam chwilę i za klika groszy sprawdzę na pc  ultymatywną wersję ff15 - czy naprawdę jest tak niedorobiona jak mówią 

Opublikowano

Smieciowa konferencja, mozna sie pocieszac tylko tym ze i tak zapowiedziano na niej wiecej gier ekskluzywnych niz na xboxa w calym roku. :yao:

Za duzo sobie wolaja na dzien dobry jak za pecetowy port najlepszego Finala ever, takze poczekam na jakas przecene. Monster zrywa pape z dachu, a Left Alive poki co zapowiada sie interesujaco.

Opublikowano

No z japonskich gierek to Left Alive od kwadratowych i 13 Sentinels Aegis Rim od Vanilla na to bede polowal na tgs.

Do tego MHW.

Opublikowano

Smieciowa konferencja, mozna sie pocieszac tylko tym ze i tak zapowiedziano na niej wiecej gier ekskluzywnych niz na xboxa w calym roku. :yao:

Same sztosy xD

Klapusie już łykają Finalka w ramach wstecznej kompatybilności a nie czekaj to nie ta konsola  :yao:

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Boty krytykujące konferencje Sony są jak dziwka krytykująca druga ze daje dupy.

Seems logic, jak wszystko co piszą xD

No ale czym byłoby CW bez tych maskotek.

Miłego dnia.

Opublikowano

Miłego dnia.

Oczywiście już składasz preordery na te wszystkie jGierki co Expert? XD
Opublikowano

Miłego dnia.

Oczywiście już składasz preordery na te wszystkie jGierki co Expert? XD
A kto powiedział ze mam składać pre ordery? Mnie te gry kompletnie nie interesują, ale to powód by je krytykować.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

SEEMS LOGIC HOW I CAN TAKE KU,RWA THIS PISI KU,RWA

Opublikowano

ale przyhamuj expert z tym ciągiem logicznym, bo zaraz dojdziesz do wniosku że nie możesz krytykować konsoli i gier które Cię nie interesują i cały ten temat i twoja obecność na tym forum straci rację bytu 

Ktoś mi wyjaśni w jaki sposób Zetta na tegorocznym TGS będzie polował na Left Alive? Nie wiem, plakat z hallu ukradnie czy co? 

Edytowane przez asax

Opublikowano

zna yakuze, pracuje u jamajczykow, ustawia wszystkich po katach w tokyo, wejdzie na targi powie, ze chce to zobaczyc, rzuci im w ryj jenami i zaprosza go na zamkniety pokaz

Opublikowano

Przecież tą konfę nawet klapy szkalują, taki Ficuś to już nawet wziął rozwód ze swoim kochanym SONY, ciekawe na jak długo?

No ale dla Experta tylko boty marudzą xD

Opublikowano

ja juz dawno po rozwodzie, mam teraz nowa kochanice, jak tak dalej sie bedzie sprawowac jak w pierwszym roku to nie wykluczam zareczyn

Opublikowano

watpie by mi nintendo zasponsorowalo produkt konkurencji

Opublikowano

to tylko czasowe zauroczenie ficek, kazdy z Nintendo tak mial, niedlugo Ci minie i wrocisz z podkulonym ogonem do starej, sprawdzonej, choc juz lekko wysluzonej milosci

Opublikowano

pamiętaj co ślubowałeś plejce Ficus: lojalność na dobre i na złe, tradycje i wspomnienia

Edytowane przez asax

Opublikowano

po cichu licze, ze beda mogl zabawiac sie z dwiema na raz, monogamia jest dla ciot

Opublikowano

no klapy to cioty

Opublikowano

Nie wiem Ficus czym tu się podniecać, czyszczenie komina po Soulu, który się nią pobawił i rzucił w kat.

Opublikowano

po cichu licze, ze beda mogl zabawiac sie z dwiema na raz, monogamia jest dla ciot

2 konsole jednocześnie?

jack-30-rock-heart-attack-study.gif Mendrek w tym momencie 

Edytowane przez asax

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.