Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

bluber jakieś śmiecie na 80% wymienia jako dobre gry xddd guwno też zjecie jak wam dadzą? lmao

Jadłeś Red Dead Byledomeksyku i nie narzekałeś :pizza:

dzieki nintendo XDD 

Jak tam mordziaty, odniesiesz się w końcu do postów w dziale Switcha, w których to zostałeś wyjaśniony tak, że aż nadal czuć zapach spalenizny czy wygodnie pominiesz xD?

Edytowane przez ragus

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 585,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

bluber jakieś śmiecie na 80% wymienia jako dobre gry xddd guwno też zjecie jak wam dadzą? lmao

no to jest paradoks bo rdr ma 95 a jest gównem obesranym

Opublikowano

HA HA HA nintenozboki niezłe pęknięcie

Opublikowano

HA HA HA nintenozboki niezłe pęknięcie

chyba ciebie boli nadal to wii u sprzedane

Opublikowano

najwazniejsze ze copper woli dawac po 250zl z clem za (pipi)y z playasia z macaniem nastolatek i tonami stulei na vicie z srednia na poziomie 50-60% no ale goty 

Opublikowano

najwazniejsze ze copper woli dawac po 250zl z clem za (pipi)y z playasia z macaniem nastolatek i tonami stulei na vicie z srednia na poziomie 50-60% no ale goty 

no dla mnie takie gry to gó.wno ale dla niego nie więc faktem jest ze switch to gó.wno

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Ficek w swoim swiecie xD nie pamietam kiedy ostatnio clo zaplacilem, a gierek ponizej sredniej 70% to nie wiem czy 5 sztuk mam w okolo 100 gierkowej kolekcji, no ale wierze, ze wiesz lepiej ile wydaje na gierki i jakie tytuly kupuje xD

Opublikowano

Podoba mi się, że w całej tej dyskusji switch vs ps4, boty wiedzą gdzie ich miejsce i siedzą cicho. Bo z czym mieliby wyjść do ludzi jak na xbonera w 2017 wyszło/wyjdzie 0 (słownie: zero) exów  :pawel:

no, no forza 7, cuphead, halo wars 2, super lucky tale to jest to słynne 0

Nier - PC

Nier Automata? Ta gra z PC?

Be, domyśl się dlaczego na xbonie dalej jest to słynne 0.

Opublikowano

no to jest paradoks bo rdr ma 95 a jest gównem obesranym
jak wszystkie gierki od nintendo xd

Nowa strona, czyli prawda

Edytowane przez Copper

Opublikowano

Konsola która dostaje w pierwszym roku od premiery-Zelde na 97-MK 8 na 92-Mario + Rabbids na 85-Splatoona 2 na 83-Fast RMX na 80w kolejce Mario na 95+ i Xeno jeśli zachowa poziom poprzedniej części to jest spokojnie 85+ jest gównem to ja nie wiem xd

Bluber zrobił to na poważnie no to czemu nie:

Persona 5 -93%

Nioh - 88

Nier - 88 (niech ktoś przypomni na co wychodzi też Forza?)

Y0 - 85

Wipeout Collection - 84 (w oryginale 89)

Horajzon - 89 (już choy co kto myśli jak bawimy się w cyferki)

Y Kiwami - 84

Uncharted TLL - 82

Gravity Rush 2 - 80

Wkrótce możliwe że fajne NNK2

No jest się czego wstydzić fhuj w tym 2017.

Opublikowano

lepsze to niż czekać na dooma z daunem za 300zł xD może wam rzucą jakiś brelok gratis wy chore poyeby

Opublikowano

lepsze to niż czekać na dooma z daunem za 300zł xD może wam rzucą jakiś brelok gratis wy chore poyeby

dalbym 10 plusow jakbym mogl xd cala prawda o grabarzach w 2 zdaniach

Opublikowano

- na znicza nie ma gierek

- som duzo jest

- ale suabe gierki

- dobre gierki bo sredniom majo wysokom

- haha sredniom haAHAhaHAIHAA

- no ale som i majom

- gunwo

umieram.

Opublikowano

Konsola która dostaje w pierwszym roku od premiery-Zelde na 97-MK 8 na 92-Mario + Rabbids na 85-Splatoona 2 na 83-Fast RMX na 80w kolejce Mario na 95+ i Xeno jeśli zachowa poziom poprzedniej części to jest spokojnie 85+ jest gównem to ja nie wiem xd

Bluber zrobił to na poważnie no to czemu nie:

Persona 5 -93%

Nioh - 88

Nier - 88 (niech ktoś przypomni na co wychodzi też Forza?)

Y0 - 85

Wipeout Collection - 84 (w oryginale 89)

Horajzon - 89 (już choy co kto myśli jak bawimy się w cyferki)

Y Kiwami - 84

Uncharted TLL - 82

Gravity Rush 2 - 80

Wkrótce możliwe że fajne NNK2

No jest się czego wstydzić fhuj w tym 2017.

ja nie mowie ze ma sie wstydzić czy nie, ale zobacz jak to żałosnie brzmi xD pól roku na rynku i trzeba dmg ctrl uskuteczniać ps4, które 4 lata już jest 

Ficuś przez pogarde do vity aż sprzedaje na nie gierki, widzisz co zrobiłeś koper?

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

@Be

Ej wiem, przecież czytałem ten post. xD Piłem wyłącznie do ułomnej metodologii zestawiania lineupów przez kruka, ficka i wezyra na 2017. Moje zestawienie z twoim no jest chyba najuczciwsze.

Opublikowano

Nintendo to stan umyslu dziecka lub nerda I have no life i chooj jak korkociak od walenia konia.

15ed793343401bbfbde14db786e94772.jpg

Opublikowano

Podoba mi się, że w całej tej dyskusji switch vs ps4, boty wiedzą gdzie ich miejsce i siedzą cicho. Bo z czym mieliby wyjść do ludzi jak na xbonera w 2017 wyszło/wyjdzie 0 (słownie: zero) exów  :pawel:

szkoda na was strzępić ryja, więc nikt się w tą debilną logikę nie zgłębia, bo jak trzeba to Nier Automata z PC jest zaje,bistym eksem ale Forza Motorsport której odpowiednika na PLEJSTEJSZON na próżno szukać to już nudna w ch,uj w i ogóle nie eks no bo jest na PC

Opublikowano

Nintendo to stan umyslu dziecka lub nerda I have no life i chooj jak korkociak od walenia konia.

a po polsku możemy prosić?

Opublikowano

A Ci po wczorajszej, absolutnie bezsensownej dyskusji, ciągną temat dalej xd 

Zejdźcie z Coppera, chłopak w końcu zrozumie jakie brednie gada i się przekona do Switcha. Wróci do naszego Community z podkulonym ogonem. 

Opublikowano

szkoda na was strzępić ryja, więc nikt się w tą debilną logikę nie zgłębia, bo jak trzeba to Nier Automata z PC jest zaje,bistym eksem ale Forza Motorsport której odpowiednika na PLEJSTEJSZON na próżno szukać to już nudna w ch,uj w i ogóle nie eks no bo jest na PC

a to wszystko ch,uj bo przy tym co się na Switchu odpier,dala w tym roku to nie ma co wymieniać Xboksa (duh) ani nawet PS4 (jak odliczyć gierki z PC i PS3 to zostają same remastery z błędami na dodatek i Uncharted xDD)

Piękne samozaoranie  :banderas:

Opublikowano

czekaj czekaj sa podchody z nowym forum, niby ma zostac nasze ale pewnie to kwestia czasu kiedy bedziemy zmuszeni przejsc na ppe

Opublikowano

spokojnie mogę się cofać dowolnie daleko w przeszłość i znaleźć dziesiątki postów gdzie jakaś gierka z X1 jest odrzucana jako ex ze względu na bycie na PC, więc "chyba Ty" można stosować dowolnie długo

aha, i ja w ciągu ostatnich lat nie odrzucałem PC jako urządzenia do grania, w przypadku fanów Sony jak komu wygodniej to raz PC jest miejscem do ogrywania eksów z X1 a raz jest je,baną blachą

ja tylko stosuję się do Waszej logiki :usmiech:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.