Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

bluber jakieś śmiecie na 80% wymienia jako dobre gry xddd guwno też zjecie jak wam dadzą? lmao

Jadłeś Red Dead Byledomeksyku i nie narzekałeś :pizza:

dzieki nintendo XDD 

Jak tam mordziaty, odniesiesz się w końcu do postów w dziale Switcha, w których to zostałeś wyjaśniony tak, że aż nadal czuć zapach spalenizny czy wygodnie pominiesz xD?

Edytowane przez ragus

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 502,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

bluber jakieś śmiecie na 80% wymienia jako dobre gry xddd guwno też zjecie jak wam dadzą? lmao

no to jest paradoks bo rdr ma 95 a jest gównem obesranym

Opublikowano

HA HA HA nintenozboki niezłe pęknięcie

Opublikowano

HA HA HA nintenozboki niezłe pęknięcie

chyba ciebie boli nadal to wii u sprzedane

Opublikowano

najwazniejsze ze copper woli dawac po 250zl z clem za (pipi)y z playasia z macaniem nastolatek i tonami stulei na vicie z srednia na poziomie 50-60% no ale goty 

Opublikowano

najwazniejsze ze copper woli dawac po 250zl z clem za (pipi)y z playasia z macaniem nastolatek i tonami stulei na vicie z srednia na poziomie 50-60% no ale goty 

no dla mnie takie gry to gó.wno ale dla niego nie więc faktem jest ze switch to gó.wno

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Ficek w swoim swiecie xD nie pamietam kiedy ostatnio clo zaplacilem, a gierek ponizej sredniej 70% to nie wiem czy 5 sztuk mam w okolo 100 gierkowej kolekcji, no ale wierze, ze wiesz lepiej ile wydaje na gierki i jakie tytuly kupuje xD

Opublikowano

Podoba mi się, że w całej tej dyskusji switch vs ps4, boty wiedzą gdzie ich miejsce i siedzą cicho. Bo z czym mieliby wyjść do ludzi jak na xbonera w 2017 wyszło/wyjdzie 0 (słownie: zero) exów  :pawel:

no, no forza 7, cuphead, halo wars 2, super lucky tale to jest to słynne 0

Nier - PC

Nier Automata? Ta gra z PC?

Be, domyśl się dlaczego na xbonie dalej jest to słynne 0.

Opublikowano

no to jest paradoks bo rdr ma 95 a jest gównem obesranym
jak wszystkie gierki od nintendo xd

Nowa strona, czyli prawda

Edytowane przez Copper

Opublikowano

Konsola która dostaje w pierwszym roku od premiery-Zelde na 97-MK 8 na 92-Mario + Rabbids na 85-Splatoona 2 na 83-Fast RMX na 80w kolejce Mario na 95+ i Xeno jeśli zachowa poziom poprzedniej części to jest spokojnie 85+ jest gównem to ja nie wiem xd

Bluber zrobił to na poważnie no to czemu nie:

Persona 5 -93%

Nioh - 88

Nier - 88 (niech ktoś przypomni na co wychodzi też Forza?)

Y0 - 85

Wipeout Collection - 84 (w oryginale 89)

Horajzon - 89 (już choy co kto myśli jak bawimy się w cyferki)

Y Kiwami - 84

Uncharted TLL - 82

Gravity Rush 2 - 80

Wkrótce możliwe że fajne NNK2

No jest się czego wstydzić fhuj w tym 2017.

Opublikowano

lepsze to niż czekać na dooma z daunem za 300zł xD może wam rzucą jakiś brelok gratis wy chore poyeby

Opublikowano

lepsze to niż czekać na dooma z daunem za 300zł xD może wam rzucą jakiś brelok gratis wy chore poyeby

dalbym 10 plusow jakbym mogl xd cala prawda o grabarzach w 2 zdaniach

Opublikowano

- na znicza nie ma gierek

- som duzo jest

- ale suabe gierki

- dobre gierki bo sredniom majo wysokom

- haha sredniom haAHAhaHAIHAA

- no ale som i majom

- gunwo

umieram.

Opublikowano

Konsola która dostaje w pierwszym roku od premiery-Zelde na 97-MK 8 na 92-Mario + Rabbids na 85-Splatoona 2 na 83-Fast RMX na 80w kolejce Mario na 95+ i Xeno jeśli zachowa poziom poprzedniej części to jest spokojnie 85+ jest gównem to ja nie wiem xd

Bluber zrobił to na poważnie no to czemu nie:

Persona 5 -93%

Nioh - 88

Nier - 88 (niech ktoś przypomni na co wychodzi też Forza?)

Y0 - 85

Wipeout Collection - 84 (w oryginale 89)

Horajzon - 89 (już choy co kto myśli jak bawimy się w cyferki)

Y Kiwami - 84

Uncharted TLL - 82

Gravity Rush 2 - 80

Wkrótce możliwe że fajne NNK2

No jest się czego wstydzić fhuj w tym 2017.

ja nie mowie ze ma sie wstydzić czy nie, ale zobacz jak to żałosnie brzmi xD pól roku na rynku i trzeba dmg ctrl uskuteczniać ps4, które 4 lata już jest 

Ficuś przez pogarde do vity aż sprzedaje na nie gierki, widzisz co zrobiłeś koper?

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

@Be

Ej wiem, przecież czytałem ten post. xD Piłem wyłącznie do ułomnej metodologii zestawiania lineupów przez kruka, ficka i wezyra na 2017. Moje zestawienie z twoim no jest chyba najuczciwsze.

Opublikowano

Nintendo to stan umyslu dziecka lub nerda I have no life i chooj jak korkociak od walenia konia.

15ed793343401bbfbde14db786e94772.jpg

Opublikowano

Podoba mi się, że w całej tej dyskusji switch vs ps4, boty wiedzą gdzie ich miejsce i siedzą cicho. Bo z czym mieliby wyjść do ludzi jak na xbonera w 2017 wyszło/wyjdzie 0 (słownie: zero) exów  :pawel:

szkoda na was strzępić ryja, więc nikt się w tą debilną logikę nie zgłębia, bo jak trzeba to Nier Automata z PC jest zaje,bistym eksem ale Forza Motorsport której odpowiednika na PLEJSTEJSZON na próżno szukać to już nudna w ch,uj w i ogóle nie eks no bo jest na PC

Opublikowano

Nintendo to stan umyslu dziecka lub nerda I have no life i chooj jak korkociak od walenia konia.

a po polsku możemy prosić?

Opublikowano

A Ci po wczorajszej, absolutnie bezsensownej dyskusji, ciągną temat dalej xd 

Zejdźcie z Coppera, chłopak w końcu zrozumie jakie brednie gada i się przekona do Switcha. Wróci do naszego Community z podkulonym ogonem. 

Opublikowano

szkoda na was strzępić ryja, więc nikt się w tą debilną logikę nie zgłębia, bo jak trzeba to Nier Automata z PC jest zaje,bistym eksem ale Forza Motorsport której odpowiednika na PLEJSTEJSZON na próżno szukać to już nudna w ch,uj w i ogóle nie eks no bo jest na PC

a to wszystko ch,uj bo przy tym co się na Switchu odpier,dala w tym roku to nie ma co wymieniać Xboksa (duh) ani nawet PS4 (jak odliczyć gierki z PC i PS3 to zostają same remastery z błędami na dodatek i Uncharted xDD)

Piękne samozaoranie  :banderas:

Opublikowano

czekaj czekaj sa podchody z nowym forum, niby ma zostac nasze ale pewnie to kwestia czasu kiedy bedziemy zmuszeni przejsc na ppe

Opublikowano

spokojnie mogę się cofać dowolnie daleko w przeszłość i znaleźć dziesiątki postów gdzie jakaś gierka z X1 jest odrzucana jako ex ze względu na bycie na PC, więc "chyba Ty" można stosować dowolnie długo

aha, i ja w ciągu ostatnich lat nie odrzucałem PC jako urządzenia do grania, w przypadku fanów Sony jak komu wygodniej to raz PC jest miejscem do ogrywania eksów z X1 a raz jest je,baną blachą

ja tylko stosuję się do Waszej logiki :usmiech:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.